Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2014

Onil

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

А там знак, що попереду "нерегульоване перехрестя", є? Якщо ні, то не винен не водій москвіча, не мотоцикла, а винен автодор.

В 09.06.2014 в 13:25, vrm сказав:

Да що ви причепились до того бідолаги водія москвича,

просто останнім часом багато людей відчуває відразу до слова москвич :)

• Відповідей 1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
  В 09.06.2014 в 13:11, igorOK сказав:

Если бы водитель москвича посмотрел в зеркало, все были бы довольные и счастливые....

Точно те саме можна сказати і про мотоцикліста :)
Опубліковано
  В 09.06.2014 в 13:25, St@S_ сказав:
  В 09.06.2014 в 13:11, igorOK сказав:

Если бы водитель москвича посмотрел в зеркало, все были бы довольные и счастливые....

а припустим, водій Москвича дивится в дзеркало, в той час мотоцикліст знаходиться за авто з відеореєстратора, потім відводить погляд наліво - для здійснення повороту і саме за цих 2 секунди мотоцикліст робить обгін і т.д., - неа? :0143:

может и не видел, а может скорость не расчитал(скутера), а может завтыкал, а может по телефону говорил. Знаешь сколько этих "может" есть???

надо чуток внимательнее быть за рулем.

Опубліковано
  Цитата

может и не видел, а может скорость не расчитал(скутера), а может завтыкал, а может по телефону говорил. Знаешь сколько этих "может" есть??? надо чуток внимательнее быть за рулем.

в безпечності маневру (обгін) не пересвідчився найперше мотоцикліст: поворот дороги, перехрестя, можливо обгін двох (а може й трьох) ТЗ, перевищення швидкості.

Я знаю, що на перехресті обгін заборонено!!! припустимо, що москвич поїхав би прямо, а з повороту вискочив на швидкості інший автомобіль і зіткнення було б лобове (не дай Бог).

На записі чути по звуку як стрімко наближався скутер, але перед перехрестям йому потрібно було б повернутися на свою смугу позаду авто з реєстратором. Може водій москвича і ввімкнув поворот, але всі ж знають, які ті повороти в москвичів та ще в сонячний день.

щасливо всім на дорогах!

Опубліковано

Водій москвича, авто з реєстратором та водій скутера їхали з села Лище,

повернули в право один за одним, після завершення маневру водій москаля прийняв вліво до розриву осьової,

для повороту на заправку (вказавши на це поворотом), а тим часом водій скутера виїхав на обгон водія з реєстратором,

на заліпився в москаля з тилу.

Слава Богу всі живі тільки діти у водія з реєстратором сильно перелякались, водія скутера спас шолом, правда переломів трохи він отримав але живий....

P.S. Вибачте що не описав ДТП та розвів флейм, відео було завантажене від знайомого (водія з реєстратором), прохання від нього як потрібно буде дати свідчення звернутись я дам його тел.

Опубліковано

Сьогодні на Львівській (навпроти колишніх Спорттоварів)

Ауді в'їхала (приблизно о 20-й годині) в припаркований Гольф, якого після удару кинуло в дерево.

Водія Гольфа забрала швидка.

post-18237-0-64539000-1402432877_thumb.j

post-18237-0-15251700-1402432915_thumb.j

post-18237-0-17585000-1402432953_thumb.j

post-18237-0-35917300-1402432979_thumb.j

Опубліковано

На въезде в Киверцы возле поворота масштабное дтп. Милицейская тоета попала под удар, передок разбит. И еще пару машин, не увидел т.к. много ментов с палочками и народу много.

Опубліковано
  В 11.06.2014 в 06:19, Terrable сказав:

На въезде в Киверцы возле поворота масштабное дтп. Милицейская тоета попала под удар, передок разбит. И еще пару машин, не увидел т.к. много ментов с палочками и народу много.

Тут
Опубліковано
  В 10.06.2014 в 20:45, a.shmat сказав:

Ауді в'їхала (приблизно о 20-й годині) в припаркований Гольф, якого після удару кинуло в дерево.

також там проїжджав, якраз швидку зустрів,

зробив декілька фоток

але в мене питання: Тойота так і їздила без номерів чи просто передній номер відпав від удару?

Опубліковано
  В 11.06.2014 в 06:36, Zevs_Isver сказав:
  В 10.06.2014 в 20:45, a.shmat сказав:

також там проїжджав, якраз швидку зустрів,

зробив декілька фоток

але в мене питання: Тойота так і їздила без номерів чи просто передній номер відпав від удару?

Там немає Тойоти - там Ауді Q7 , швидше за все номер відпав так як на авто відсутня емблема і хромована решітка, але на авто такого класу при ДТП власники самі знімають номера, щоб не світитися.

Опубліковано

В 10:30 на Рівненській на переході біля Обнови Трафік догнав мерса Ц-шку здається, а той ще когось, бо побитий спереду і ззаду.

Потерпілих не бачив, тільки машинки покоцали.

Опубліковано

Приблизно в 0:30 на перехресті Відродження-Січова фольц Т4 збив велосипедиста(

Мужик пролетів метрів 20, ще й метрів 15 по асфальту покрутило бідолагу

Тешка скоріш за все летіла >100 так як зупинилася за метрів 80 від місця удару, добряче вмятий лоб

Коли забирала швидка (їхала хв 7) , дядя ще дихав...

одним словом - жесть

Опубліковано

Бачив цю аварію на власні очі, бо був одним з перших, хто підбіг до бідолахи. Постраждалий був не велосипедистом, а пішоходом. Не бачив чи постраждалий перебігав по пішодіному переходу, але бачив як він перелітав Т 4. Водій гальмував до удару, це я чув. На захист водія можу сказати, що погода була поганою, починав моросити дощ. Щей погано освітлюється сам перехід.

Опубліковано
  В 14.06.2014 в 03:53, bosakVV сказав:
]На захист водія можу сказати, що погода була поганою, починав моросити дощ. Щей погано освітлюється сам перехід.

И тут ещё защищать хочется? Плохая погода и неосвещённый переход - повод уменьшить скорость вдвое от дневной!

А его скорость - судя по следам от удара тела (нехило так согнутый капот и паутина на лобовухе) и учитывая прямой участой трассы, просто способствующий набору скорости - была далека от нормальной...

Опубліковано

Я не хочу нікого захищати, тай не бачив , що сталося, але, є деяка категорія пішоходів, яка вважає, що автомобіль повинен зупинитись в будь-яку погоду в будь-якому стані та з будь-якої швидкості в момент, коли ці пішоходи тільки ступають на зебру переходу і зовсім не хочуть думати, що інколи це просто не можливо. Ось такі люди і страдають самі і просто змінюють все подальше життя водію, а то і не одному.

Щодо цієї аварії, мене вразило час аварії, невже цей пішоход в ночі не міг перечекати, коли проїде авто і перейти, трафік в ночі не значний, звук від авто та в мокру погоду далеко чути, фари. З іншого боку, не треба перевищувати швидкість в будь-якому випадку.

Опубліковано
  Цитата
є деяка категорія пішоходів, яка вважає, що автомобіль повинен зупинитись в будь-яку погоду в будь-якому стані та з будь-якої швидкості в момент

Я таких частенько вчу. Або в калюжу в*їду, або авто спрямую на лемка, що лізе по проїзній частині тощо. Знаю, це по свинськи, але ж по іншому не доходить!!! Та й таким способом далеко не кожному дійде.

З.И. Я більше пішохід ніж водій, ніколи не лізу під авто, завжди перечекаю. Можливо через це і не терплю всяких валянків)

Опубліковано

сьогодні проїжджав в маршрутці біля міської ради. на тротуарі стояв батько з сином, а якийсь (.....) обганяв на мерсі маршрутку і облив з ніг до голови болотом та поїхав далі

Опубліковано
  Цитата
Я не хочу нікого захищати, тай не бачив , що сталося, але, є деяка категорія пішоходів, яка вважає, що автомобіль повинен зупинитись в будь-яку погоду в будь-якому стані та з будь-якої швидкості в момент, коли ці пішоходи тільки ступають на зебру переходу і зовсім не хочуть думати, що інколи це просто не можливо

водій не повинен зупинятись, але має скинути швидкість побачивши, що спереду пішоходний перехід (і не має значення чи є там люди чи не має). На швидкості 100км / год тяжко вчасно зупинитись, а от на 30-40 простіше. А саме українській водій вважає, що якщо нікого немає на переході, то можу їхати як їхав і далеко там буває не 60 км/год по місту.

Опубліковано
  Цитата
сьогодні проїжджав в маршрутці біля міської ради. на тротуарі стояв батько з сином, а якийсь (.....) обганяв на мерсі маршрутку і облив з ніг до голови болотом та поїхав далі

Ні, таким не займаюсь. Ніколи. Якщо людина йде по тротуарі то приторможу (так постійно роблю, хіба прогавлю) щоб не облити. Я кажу про тих, які нагло лізуть.

Опубліковано
  В 14.06.2014 в 14:06, Саша Иванов сказав:
  Цитата

Ні, таким не займаюсь. Ніколи. Якщо людина йде по тротуарі то приторможу (так постійно роблю, хіба прогавлю) щоб не облити. Я кажу про тих, які нагло лізуть.

що значить нагло лізти на пішохідному переході???

Опубліковано
  В 14.06.2014 в 14:11, Barugan сказав:

що значить нагло лізти на пішохідному переході???

напевно те що згідно пдр пішохід повинен подивитись чи не наближається транспортний засіб а вже тоді виходити на перехід

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...