Перейти до змісту

Хто пробував заробляти, або заробляє на bitcoin

MACCEN

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
13 хвилин тому, Cherman сказано:

Крім того, що це слово означає в перекладі, фактично нічого. Я більше теоретик, безпосередньо в продажах мало працював.

поясню, один з найбільших ритейлерів в Україні, свого часу, зараз - строго серваками та "комплексними рішеннями"...

знаю ще декілька "контор", в яких склад - м*яко кажучи - "довго йти пішки до кінця", я до чого це веду - вони працють за правилами,

а що роблять баригі - це вже інші справа.

Змінено користувачем Bliksss
  • Відповідей 1,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
2 хвилин тому, Cherman сказано:

Я думав, то в ритейлерів є якийсь такий термін, мені щось на інгліші вибивало про чорну бухгалтерію.:D

з чорною бухгалтерією, багато хто прогорів, ТИЦЬ

• +1 1
Опубліковано
On 25.02.2021 at 19:19, Cherman сказано:

Хіба на відяхах Quadro майнять? Восени треба було зібрати два компа з такими відеокартами, ціни були по 13к, думав трохи впадуть, а зараз по 21-24 тисячі і ніде нема в наявності.

Зараз великий дефіцит чіпів, не тільки відях, нам делл вже другий тиждень не може привезти процесор на заміну. Ну і "кіпіш" з криптою тоже робить своє, народ гребе все не розбираючись.

Опубліковано

поясніть, будь-ласка, мені. я можу майнити копійки на своїй 1060 6гб? може хто підкаже, що саме майнити і як? Дякую за поради

Опубліковано
19 часов назад, Lexter сказал:

поясніть, будь-ласка, мені. я можу майнити копійки на своїй 1060 6гб? може хто підкаже, що саме майнити і як? Дякую за поради

ти більше світла спалиш чим буде толк, простіше за витрату свтла щось купити й чекати

Опубліковано
6 минут назад, alexvvv сказал:

@MACCEN ти користуєшся ботами для торгівлі на біржі?

А ти?

Я користувався, але я напевно собі не так його роботу уявляв, як розробник. Я його простенько так налаштував і він навіть потроху заробляв, але віддав його під управління розробнику, то він там так його накрутив що я навіть не розумів, що бот робить. Але тоді біток в два рази впав і мені гроші знадобилися, то швидко вивів без профіта.

Опубліковано (змінено)
40 минут назад, alexvvv сказал:

@MACCEN ти користуєшся ботами для торгівлі на біржі?

свого бота нема, чужими не хочу користуавтись.

Та й в кого є профітний бот нема смислу його комусь пропонувати й продавати, крипта більш волотильна чим той же Форекс тому там більше як понадос так і швидше закосняк, і суми старту в торгівлі не мають значення для профітного бота. Є таке поняття як маржа (кидаєш 100 гривень, а тобі дають можливість оперувати з 1000).

ідеї по створенню бота є, але щоб його розробити треба 5-10 тис доларів яких у мене звичайно що немає :)

тому якось так.

Змінено користувачем MACCEN
Опубліковано (змінено)
В 01.03.2021 в 11:40, MACCEN сказал:

купуєм, та чекаєм :)

ADA. BTT ,NPXS, HOT, VET, IOST, RVN

додався XEM теж якби цікава монетка, та й ще в березні буде одна XDC яку по ідеї будуть пампити, вона зараз не на всіх біржах є.

Ще є одна цікава монета коштувала 0.3 а зараз стала по 0.03 хто затарився дорожче будуть хотіти відкупитись дешевше тому має пульнути хоть трохи, яка не скажу :) шукайте самі.

Суть в портфелі, можна якби десь знайти 10 тисяч доларів, які розприділити по монетам, ну якщо вже зовсім не фартане то буде нуль, а якщо якась хоть чуть вистрелить то буде закос бабок яких хватить всім.

Ще цей МММ я думаю буде жити пів року рік точно, тому так всі думають тому можна й щось підзаробити. 

Майнити стає не вигідний тому що ефір якщо виросте в ціні ще то від нього будуть відмовлятись, тому що ніхто не захоче щоб перевести 10 доларів заплатити 50 комісії.

Змінено користувачем MACCEN
  • Ха-ха 2
Опубліковано
14 годин тому, MACCEN сказано:

ідеї по створенню бота є, але щоб його розробити треба 5-10 тис доларів яких у мене звичайно що немає :)

мені би такі ідеї

• 2 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано
29 minutes ago, Cherman said:

Китайці хочуть "організувати" ще й дефіцит хардів та ссд:

https://dtf.ru/hard/706269-smi-iz-za-kriptovalyuty-chia-v-kitae-nachali-massovo-skupat-hdd-i-ssd-eto-mozhet-privesti-k-ih-deficitu

А тим часом,

Карты для майнинга Gigabyte CMP 30HX замечены в продаже в Румынии

https://www.overclockers.ua/news/hardware/2021-04-12/129000/

• +1 1
Опубліковано
On 4/19/2021 at 2:51 AM, Cherman said:

Китайці хочуть "організувати" ще й дефіцит хардів та ссд:

https://dtf.ru/hard/706269-smi-iz-za-kriptovalyuty-chia-v-kitae-nachali-massovo-skupat-hdd-i-ssd-eto-mozhet-privesti-k-ih-deficitu

1618736457166742185.png

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Рада легалізувала криптовалюту: чому це важливо

Это ночной дозор, всем выйти из сумрака!  Це податкова! Усім бізнесам вийти з тіні! 

Ну, що, перший "дзвіночок" до оподаткування? 

• +1 1
  • 2 місяця потому...
Опубліковано

А як в кримінальному кодексі в нас прописана різниця між Законним і Незаконним майнінгом? 

https://www.volynnews.com/news/all/u-lutsku-politseyskyy-vymahav-5-tysiach-aby-vidmazaty-cholovika-za-v/

Опубліковано (змінено)

Майниш вдома, маєш з десяток карт, оплачуєш електроенергію - майни собі - Законно.

Майниш за чужий рахунок (наприклад десь по клієнтам по організаціям поставив програмуліну для прихованого майнінгу) чи крадеш електроенергію - Незаконно.

Змінено користувачем WebTraveller
  • +1 3
Опубліковано (змінено)
19 хвилин тому, WebTraveller сказано:

майни собі - Законно

майже, обіг криптовалют ще не зовсім врегульовано, але, податок з прибутку - платити прийдеться.

Готують цілу купу законів, майнінг не такий вже вигідний буде. Це не тільки Україну стосується.

Опубліковано
25 минут назад, Bliksss сказал:

майже, обіг криптовалют ще не зовсім врегульовано, але, податок з прибутку - платити прийдеться.

Ну, якшо врахувати шо вже є податок з доходів по депозиту, то немає нічого дивного, що буде податок з доходів майнінгу.

От тільки як його будуть рахувати - велике питання.

А майнінг і зараз вже не особо вигідний, якщо платити за все по закону і гратись "по маленькому".

Простіше зараз купити якусь крипту і чекати поки виросте. Шо я й зробив)))

• +1 2
Опубліковано (змінено)
3 хвилин тому, WebTraveller сказано:

Простіше зараз купити якусь крипту і чекати поки виросте. Шо я й зробив)))

ну, не ти один ))

3 хвилин тому, WebTraveller сказано:

От тільки як його будуть рахувати - велике питання.

по принципу "шарікова", показав дохід 1000, витрати зміг пояснити тільки на 50, значить 950 - твій прибуток і з нього податок.

• +1 1
Опубліковано (змінено)

тобто, придбав крипту на якійсь біржі, за невідомо які гроші (яких нема в декларації), потім - продав крипту, податок зі всієї суми нарахують, хоча, мож просто заберуть )) і це - логічно, а за що купив? Ну ладно, майнив, не питання, де взяв гроші на відяхи?

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...