Перейти до змісту

Євромайдан - Луцьк!

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Завтра до загальноміського страйку мають долучитися найбільші ринки Луцька - Варшавка і Центральний. Наразі підприємці узгоджують свої дії"

Облспоживспілка не страйкує, відповідно і ринки будуть відкриті. При чому чомусь мають страйкувати лише 2 найбільших ринка, а підприємцям з Львівської, Північного, Лучеська, ГПЗ, Привозу що, майдан до лампочки? Ось така організація.

• Відповідей 1,7 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Яке відношення це відео має до Євромайдану? "Свіжачок" в вконтахтє побачив?

neznakomez, ти його в кожній темі будеш тикати? Спочатку там, потім тут

СаZя, Глянь як тема відео називається, а потім прочитай як тема топіку зветься. Щось спільне бач?

ой, Тож СаНя

Опубліковано

і показувати Облдержадмінам

"Облдержадміни", це тільки голова і 5 його заступників, а решта - прості працівники з зарплатою у 1200-1400 грн.!
Опубліковано

білий прапор від представників влади

Ну читайте закони і взагалі, устрій держави! Голови ОДА призначаються Президентом і ніхто, ніколи не напише сам заяву(ну хіба по стану здоров'я) і не піде у відставку, поки не вирішать "на верху"! Це у раді вибирають депутатів і голову голосуванням. А у даному випадку тільки з Києва все може вирішитись! Ну, наприклад, змусили Клімчука піти у відставку і що? Призначать і пришлють нового, якого Президент призначить. Як у 2004-му було? Ющенка обрали, а далі по вертикалі призначення. Мирні страйки - да! А силові методи - кримінал! Ну закон, яким би він не був, ще ніхто не відміняв! А якщо у Києві опозиція нічого не досягне - 100% Гузь і Ко. ті хто провокував, кликав до силових дій - сядуть!
Опубліковано

і показувати Облдержадмінам

"Облдержадміни", це тільки голова і 5 його заступників, а решта - прості працівники з зарплатою у 1200-1400 грн.!

:) по-перше, при чому тут хто скільки там отримує зарплатні? Ми що, розкуркуленням зібрались зайнятись?

По-друге, я в курсі, хто там наставлені президентом, а хто просто технічні клерки. Але ж я ж і не казав їх всіх без розбору гнати звідти чи бити, правда? ;) (я навіть і не підтримую гасел "Клімчука геть", бо це не має ніякого сенсу і значення). Просто більшість відділів працює напряму з Києвом, з відповідними "царськими" органами... Люди звітують, консультуються, просто ведуть робочі діалоги... І звісно, що постійно бачучи перед очима протест мешканців Луцька, ця тема буде і фігурувати в цих розмовах. Тобто, Київ постійно буде в курсі, що тут люди досі невдоволені, досі не здались і досі чекають від верхівки влади дієвих рішень!

Опубліковано

Прийшла пора вибирати губернатора в області, а не назначати з Києва.

Тоді він в першу чергу буде служити громаді.а не папі.

Романюк тому приклад.

Опубліковано

при чому тут хто скільки там отримує зарплатні?

Ну ви елементарних речей не розумієте! Це приклад, як людина з такою зарплатою не буде ходити на роботу? Ти цім людям заплатиш, Гузь, Бондар...щоб купити поїсти, дітей у школу зібрати? А там більшість людей віком 35-55 років! Це не студенти і не школярі, у яких все попереду, а цілком дорослі люди з сім'ями! Я не кажу про велику політику, партіях, хто правий, а хто ні, я кажу про простих людей! Ну якщо ви такого не розумієте ...?!:(

Люди звітують, консультуються, просто ведуть робочі діалоги...

Вибачте, а ви хочете устрій країни, державного управління в Луцьку та області змінити? Ну коли в Києві щось поміняється, тоді передайте депутатам, щоб у Верховній раді переглянули закони про устрій влади, впорядкування, звітування... в Україні!
Опубліковано

Ромаха - молодець! Тримай нас в курсі!

Щодо Луцька - одні студенти не зможуть нічого вимагати і блокувати, дійсно, треба підключення старших людей і ринки - це дуже хороша сила.

Старших людей? був я в натовпі коли до ДАІвців натовп ходив, так якраз ті старші найбільш засцяли і деморалізовували молодих людей! Я на одинці починаю скандувати "банду геть, міліція з народом" кілька молодиків підтягуються до кличу, а якесь пердло з боку: "не треба не треба, хлопці це ж міліція, вони можуть по нас стріляти пацанчики затихають" :_09:

Опубліковано

Ромаха - молодець! Тримай нас в курсі!

Щодо Луцька - одні студенти не зможуть нічого вимагати і блокувати, дійсно, треба підключення старших людей і ринки - це дуже хороша сила.

Старших людей? був я в натовпі коли до ДАІвців натовп ходив, так якраз ті старші найбільш засцяли і деморалізовували молодих людей! Я на одинці починаю скандувати "банду геть, міліція з народом" кілька молодиків підтягуються до кличу, а якесь пердло з боку: "не треба не треба, хлопці це ж міліція, вони можуть по нас стріляти пацанчики затихають" :_09:

Это у них в генах. Старшее поколение рождалось со страхом перед милицией.

Опубліковано

Люди звітують, консультуються, просто ведуть робочі діалоги...

Вибачте, а ви хочете устрій країни, державного управління в Луцьку та області змінити? Ну коли в Києві щось поміняється, тоді передайте депутатам, щоб у Верховній раді переглянули закони про устрій влади, впорядкування, звітування... в Україні!

Я такого не писав.

Опубліковано

Військовим, особливо молодшому складу, сьогодні живеться набагато гірше, аніж міліції. А тому навряд чи вони підуть проти народу, оскільки такі ж бідові, як і ми.

Опубліковано

є такі дані що хто служів в внутрішніх військах ,сьогодні на 9 годину визиваються в військомат,

а вчора визивали всіх хто служив в інтернет військах, сьогодні цІ люди вже несуть службу

Опубліковано

Для підтримки революційного руху, для тих хто не має можливості особисто приєднатися до страйку - запущена онлайн трансляція з Євромайдану Луцька

Опубліковано

по теме

кто из присутствующих прочёл документ под названием "УГОДА ПРО АСОЦІАЦІЮ МІЖ УКРАЇНОЮ, З ОДНІЄЇ СТОРОНИ, ТА ЄВРОПЕЙСЬКИМ СОЮЗОМ І ЙОГО ДЕРЖАВАМИ-ЧЛЕНАМИ, З ІНШОЇ СТОРОНИ"?

http://www.kmu.gov.u...at_id=223223535

Я прочел, david, можете задавать вопросы - дам развернутые ответы. Предвосхищая некоторые, напишу, что да - ГОСТ надо отменить. Потому что необязательный к исполнению ГОСТ - фарс. И модернизация нужна. И особый режим для гастарбайтеров - тоже.

нет - ГОСТ необходимо сделать обязательным к исполнению и жёстко контролировать (если не жалко себя, пожалейте хоть здоровье своих детей)

по модернизации

из интервью Die Zeit Лёхи Валенсы: «Бог дал Украине такие хорошие почвы с тем, чтобы она могла прокормить всю Европу. Мы должны сказать Украине, что она может производить все зерно для Европы, но не машины. Машины могут производить в Польше» - чётко выразил планы в отношении нас

рабсила, конечно, тоже ресурс, возможно и необходимый ЕС, но согласно данным Евростата, в Греции уровень безработицы среди молодежи равен 59%, в Испании – 56%, в Италии и Португалии – 36,6%. И динамика неутешающая для европейцев

ЗЫ Марин Ле Пен: "Украина – друг, а я не приглашаю друзей в кошмар. Более того, я считаю, что Франция тоже должна покинуть Евросоюз. Евросоюз – это путь мертвых"

Опубліковано

Щойно з Київської площі, так як попередили колеги, що прийдуть перевіряти працівників (СНУ). Явно, що це повязано із страйком, ректор грає в дві дудки - і вашим і нашим. Тим більше змінити щось в нашій Облдержадміністрації практично не можливо. Сьогодні самі все почули.

Ходити на страйк та підтримувати однаково буду.

Приїхав знайомий із Києва, розчарований: ні спати, ні відпочити немає як. Хто перший зайняв місця або палатки тому легше. Туалетів також не встановлено, приходиться ходити в сусідні кафе, де мусять купляти каву і тоді сходити в туалет. Розчарований опозицією, що не має чіткого плану дій, а час проходить. Хоча сказав відіспиться і знову на Київ.

Вранці прочитала замітку А. Гриценка. З достовірних джерел (так він повідомляє) готується 20000 + чол., що служили у Внутрішніх військах для розігнаннях. Тітушки проти них "відпочивають". Придушення страйку готується не тільки в Києві, а й по регіонах. На жаль, сайту не запамятала.

Шкода людей. Повідомляйте про це своїх родичів, знайомих, хто у столиці.

Опубліковано

Щойно з Київської площі, так як попередили колеги, що прийдуть перевіряти працівників (СНУ). Явно, що це повязано із страйком, ректор грає в дві дудки - і вашим і нашим. Тим більше змінити щось в нашій Облдержадміністрації практично не можливо. Сьогодні самі все почули.

Ходити на страйк та підтримувати однаково буду.

Приїхав знайомий із Києва, розчарований: ні спати, ні відпочити немає як. Хто перший зайняв місця або палатки тому легше. Туалетів також не встановлено, приходиться ходити в сусідні кафе, де мусять купляти каву і тоді сходити в туалет. Розчарований опозицією, що не має чіткого плану дій, а час проходить. Хоча сказав відіспиться і знову на Київ.

Вранці прочитала замітку А. Гриценка. З достовірних джерел (так він повідомляє) готується 20000 + чол., що служили у Внутрішніх військах для розігнаннях. Тітушки проти них "відпочивають". Придушення страйку готується не тільки в Києві, а й по регіонах. На жаль, сайту не запамятала.

Шкода людей. Повідомляйте про це своїх родичів, знайомих, хто у столиці.

Опубліковано

вкотре запитую - де можна дістати прапорці з кріпленням на автомобіль???

не ігноруйте! бачу, що більша половина машин по Луцьку з таким їздить, а сказати ніхто тут не хоче

сорі за оффтоп

Опубліковано

Замовив 300 флагштоків на авто, завтра почну виготовляти прапорці.

А всі , хто їздить - брали в "Сільпо", по 2 коп :) "Сільпо" - маладєц :)

Не знаю, чи окупиться воно (тільки флагштоків на 100 баксів, без прапора) але СЛАВА УКРАЇНІ!

Опубліковано

Замовив 300 флагштоків на авто, завтра почну виготовляти прапорці.

мені зроби, будь-ласка, два: із тов. Сталіним та Лаврентієм Паличем

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...