Перейти до змісту

знову дощик, знову затопило Луцьк

Георгий

Рекомендовані повідомлення

Незабаром на авторинку...

Автомобили, автомобили,

буквально все подзатопило!

На авторынок тихо приплыл

подзатонувший автомобиль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 793
  • Створено
  • Остання відповідь

я вчора теж плавав, але обійшлось сівшим аккумом. Але від чого він сів?оО

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо вода попала в акумулятор, в результаті заниження концентрації електроліту... міняй електроліт повністю...

а мо і проводка мокра і коротить, що спричинило підвищення споживання струму...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Відродження зірвало асфальт к є*%ням.

E2g3b.jpg

Я цю картину сам наблюдав своїми очами,правда думав що люка вибило,а то асфальт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчера был День МЧС-ника, сегодня - День Комунальщика, завтра - День Авто-слесаря-электрика-жестянщика. Ура, товарищи!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вода в електроліт? Мало ймовірно. Скоріше десь проводка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вмикайта телеканал Аверс пряма трансляція із міської ради.... якраз доклади по збиткам від грози... що почув то 122 мм опадів з 15 до 21 год випало...при нормі 76мм.

На Дубнівському водозаборі КП ЛУцькводоканалу підтопило насосну станцію і гавкнуло 3 двигуни на насосах... + не працює частина свердловин на Крупі і Підгайцях...

Залило біля 50 під"їздів по місту...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...при нормі 76мм.
в месяц ;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Дубнівському водозаборі КП ЛУцькводоканалу підтопило насосну станцію і гавкнуло 3 двигуни на насосах... + не працює частина свердловин на Крупі і Підгайцях...

Щось мені підсказує тре водою запасатись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчера был День МЧС-ника, сегодня - День Комунальщика, завтра - День Авто-слесаря-электрика-жестянщика. Ура, товарищи!

додам "... послезавтра- день продавца авто"

Щось мені підсказує тре водою запасатись

а що, тобі вчора води мало було? :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

М-да... Неслабая у вас выдалась неделька...

А жертвы есть?

И ещё мысль: во время таких стихийных бедствий не забывайте и о любимцах позаботиться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чуть офтопа. Кстати когда вчера объезжал дождик возле Епицентра везли в сопровождении машины ментов танк, похож на Т-80 с активной броней, ух красавец, может и Т-84, такой примерно:

tank_T_80BV.jpg

А может и Т-64 был:

1323878211_03.jpg

Эх знать бы куда поехал ) я бы с ним пофоткался или посмотрел где он ездит :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

М-да... Неслабая у вас выдалась неделька...

А жертвы есть?

И ещё мысль: во время таких стихийных бедствий не забывайте и о любимцах позаботиться.

Погибло много птиц, особенно молодняк, птенцы запоздалые.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От один із будинків, який затопило зверху. А тут народ через вікно ходив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

отримав життєвий досвід.

тепер ніколи не буду цибулю сушити в дитячому надувному басейні...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

травмованих чи госпіталізовних і померлих, на щастя, немає.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

отримав життєвий досвід.

тепер ніколи не буду цибулю сушити в дитячому надувному басейні...

Фраза дня! )))) На баш!..
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dream, тримай тисячний лайк :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а що, тобі вчора води мало було? :_04:

Люблю чисту, а не з фе.... :)

http://cs417731.vk.me/v417731505/b954/Q5E7SX8_Elg.jpg
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... Винахідливий словянин штопає віртуозні часто кумедні (власне це якраз і стосується нашого маніпулятора) пристосування і засоби фактично щодня і не рідко в одиничному екземплярі в майстернях ЖЕКів і це чудово, це радує. Але є розробки більш технолізовані, продумані, ефекивні, широкого спектру застосування... нашвидкоруч найшов фотки таких машин (якраз саме по очистці водостічних систем)...

можливо є сенс закупити 2-3 машини, подібні до тих, фотографії яких я представив, їх би хватило з головою для Луцька і періодично чистили б канали....

вибач, всю твою філософію ніасіліл (многабукаф, як кажуть), але невже ти не бачив в Луцьку цих машин?!? Вони давно є і функціонують.

Типу такої, як на фото (МАШИНА КАНАЛОПРОМЫВОЧНАЯ КО-502Б-2 (КО-502Д))

131_1310984352image043.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Те що я вчора бачив - то на заправці BELL oil, що біля варшавки ближчим часом краще незаправлятись. Вони цілий вечір з сховищ відрами воду викачували. В районі автостанціїї стояв духан розлитого палива....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... Винахідливий словянин штопає віртуозні часто кумедні (власне це якраз і стосується нашого маніпулятора) пристосування і засоби фактично щодня і не рідко в одиничному екземплярі в майстернях ЖЕКів і це чудово, це радує. Але є розробки більш технолізовані, продумані, ефекивні, широкого спектру застосування... нашвидкоруч найшов фотки таких машин (якраз саме по очистці водостічних систем)...

можливо є сенс закупити 2-3 машини, подібні до тих, фотографії яких я представив, їх би хватило з головою для Луцька і періодично чистили б канали....

вибач, всю твою філософію ніасіліл (многабукаф, як кажуть), але невже ти не бачив в Луцьку цих машин?!? Вони давно є і функціонують.

Типу такої, як на фото (МАШИНА КАНАЛОПРОМЫВОЧНАЯ КО-502Б-2 (КО-502Д))

131_1310984352image043.jpg

ну цю машину я знаю, але на чистці водостоків помічав рідко, у нашому варіанті база - ЗиЛ-433 біла кабіна, сіра бочка, також є така сама машина на базі якогось японського авто, ну але я кажу, у нас вони тільки каналізаційні колодязі чистять, я дивився на скільки розмотують катушку шланга, то там в канал заглиблювалися максимум на метр. Можливо ці машини використовують не ефективно, чи не в повній мірі їх можливостей.

мій батько і дід -- інженери-будівельники, проектували будівлі і цілі райони, причому то 20 років назад було а більшість проектів ще поки на папері. Так от їм добре видно які розрахунки роблять і добре чути, які вихідні дані для проектування їм приходять з гори. Мікрорайони і окремі будівлі розраховувались на динамічні навантаження ударної хвилі. І у нас достатньо обєктів які становлять інтерес умовного противника -- меланжевий, автозавод, авіазавод.... Я не бачу причин Вам зловтішатись

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dream, тримай тисячний лайк :)

Дякую-не віддякуюсь! :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ближчим часом ми станемо свідками, або не дай Бог учасниками пригод з провалами дорожнього полотна. Адже під дорогами по промивано море пустот.

Отже ставити авто, чи їздити без потреби в місцях де було найбільше води небажано.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я спостерігав сьогодні підмиті люки колодязів, навколо металевої оправи вимите каміння і асфальт. Виглядає ніби кришку люка з оправою щойно встановили і залишилось залити цементом. Також бачив провали грунту тем де раніше були невеличкі дірочки в землі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...