Перейти до змісту

Нова "панацея" - зелена кава для схуднення

Nana

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Моя племінниця десь вичитала в І-неті про новий супердієвий засіб для схуднення - зелену каву. Під замовлення висилають і вартує біля 400 грн. Хтось приймав її, допомагає, чи так, черговий лохотрон?

Опубліковано

Та це само собою, мене цікавить інше - як та зелена кава вплине на здоров'я

Опубліковано

тренажерна зала і біг вечорами в поміч,

непотрібно ніякої кави, головне мати силу волі

якщо дуже хочете схуднути в догонку можна взяти в тренажерну залу Л-карнетин жироспалювач = 200 грн і за місяць ефект буде на 100% кращий

Опубліковано

Лохотрон. Щоб продати товар переконують людей що він їм потрібен. Кава це кава, а схуднення це тренажерка і харчування :) Тут все просто.

Опубліковано

Кава допомагає схуднути, а саме кофеїн якій в ній міститься. Але потрібно її вживати перед фізичними навантаженнями. При цьому кофеїн міститься не лише в каві.

1 чашка кави

90-150mg

Кава розчинна (1 ч.)

60-80mg

Чай 1 чашка

30-70mg

Кола стакан

30-50mg

1 Шоколадка

20-50mg

1 Пігулка “Stay-awake”

100mg

1 Таблетка “Vivarin”

200mg

1 банка Red Bul

80mg

Сухий чорний чай

2-3%

Сухий зелений чай

3-4%

Смажені зерна кави

2-2.

5%

Зелені зерна кави

3-4%

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Я бачила якусь зелену каву на сайті, де замовляла пігулки для схуднення Детокс + Екстра Слім. Таблетки гарні, а кави не пробувала. Хоча знайома казала, що добре підтягує шкіру.

Опубліковано

я уявляю як вночі кава вилазить з пакетика чи баночки і повзе чи біжить підтягувати шкіру.

шкіра "підтягується" самостійно якщо втрачати вагу поступово, або за допомогою масажів. при цьому фізична активність - обов'язкова!

а взагалі правильно пишуть, менше їсти - більше рухатись і все буде гуд!

Опубліковано

але про яке харчування чи фізичні навантаження говорите (це ж потребує сили волі, витримки, праці), найпростіше випити таблеточку, чашечку зеленої кави чи чаю...наїстися всякої смакоти увечері...і чекати чудодійного ефекту)))))

Особисто моя думка, не раджу ніяких таблеток, кави і чаю для схуднення - лише здоров'я покалічите..Знайома після таблеток для схуднення залишилась лисою в прямому розуміння цього слова..і тепер подумайте: чи варті були скинуті 3 кг такою ціною?

Опубліковано

Моя племінниця десь вичитала в І-неті про новий супердієвий засіб для схуднення - зелену каву. Під замовлення висилають і вартує біля 400 грн. Хтось приймав її, допомагає, чи так, черговий лохотрон?

Поміняйте спосіб власного життя і схуднення для вас гарантовано. :_02:

Ось один варіант відгуків про "чудо-каву" :_02:

http://www.domohazya.../archives/15266

Опубліковано

Почитайте в гуглі відгуки тих, хто приймав. Всі плюються і возмущаються, що попали на гроші, а результату ніякого. Тільки спорт і правельне харчування може допомогти, а все інше поверне вагу в 2 рази більше від того, що було.

Опубліковано

ыыыыыы) так этот кофе где только не рекламируют, не думаю, что он поможет. Кстати, в магазинах продают Нескафе зеленый с черным, но не за 400 грн

Опубліковано

Всі в спортзал. Ви ще всі встигаєте замутити собі нормальну форму. ось вам для підтримки

75 років

93082886-amazing-ernestine.jpg

91 рік

91-Year-Old-Body-Builder.jpeg

85 років

o-60YEARS-OLD-570__1_.jpg

Правда я підозрюю що вони всі сидять виключно на фруктах, овочах і білковій їжі. Тобто в них завжди достатньо білка для нормального відновлення клітин. Про вуглеводні, тим більше прості, потрібно забути, а це цукор, хліб, стара картопля. Вживати можна тільки макарони твердих сортів і рис, а дальше білок в добавках (бо стільки яєць не з'їж і стільки молока не вип'єш), і само собою, яйця, молоко, сир, курка, індичка, гов'ядина, деколи нежирна свинина.

Опубліковано

Спробую відібрати ряд фоток, які показують зміну фігури внаслідок занять в спортзалі. На таблетках так не похудієш, легенька атлетичність фігури виглядає дуже класно.

Як я розумію, людина народжується з повним набором жирових клітин, в когось більше, в когось менше. Ця кількість є постійною і її контролювати не можна. От що можна контролювати і треба, так це їх об'єм. Жирові клітини мають здатність збільшуватись, набухати. Це і є ожирінням. Задача стоїть як їх максимально зменьшити (не зашкодивши здоров'ю) і законсервувати в такому стані. Багато хто говорить про жироспалювач L-карнітин. Мій друг говорив, що крім жироспалення він ще й навіть покращує роботу серця і взагалі приводить організм в порядок. Я поки не знаю чи це правда і як хімічно він діє, наскільки шкідливий, які побічні наслідки його вживання. А вони мусять бути :) Інтенсивні заняття в спортзалі спалюють жир, дальше правильне харчування і ви гарантовано почнете худати. Головне кардинально зменьшити кількість простих вуглеводів і жирів, збільшуючи частку білків і клітковини. Ну і не зупинятись.

Для стимулу нагріб фоток, думаю, без хімії там не обійшлось, але щось таке можна й самому досягнути.

tarah28.jpg

sofiat.jpg

trimlines.jpg

triciashley-selfshot.jpg

sheenab03-shoulder.jpg

alison2008-b.jpg

dayvidess.jpg

jhimmynutella.jpg

carrie007.jpg

cadillacfrank.jpg

chicana_peach-transformation.jpg

ahouse4.jpg

ifbbbikinigirl.jpg

mikerippedrun.jpg

taralynn2u.jpg

ppartric.jpg

miscdemeanor.jpg

tishs513.jpg

Опубліковано

До речі, целюлит - це трансжири, ота вся гадость: майонези, сосиски, морозива, шоколадки, піци, жарене-прижарене. Все це з радістю відкладається в районы п'ятої точки. Якщо трансжири виключити, або сильно обмежити в меню, целюліт ви будете помічати тільки на попах оточуючих. Коли почати себе обмежувати. Найкраще від народження, максимум молодші класи школи. В такому віці дівчинка вже має мати поняття про дієту і розуміти важливість правильного харчування.

Опубліковано

Завжди дивували люди, які хочуть легко схуднути просто...лежачи на дивані або дивлячись телевізор. Це неможливо.

• 1 місяць потому...
Опубліковано
Спробую відібрати ряд фоток, які показують зміну фігури внаслідок занять в спортзалі

Дівчина з перекачаними плечима :_20:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...