Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2009

Harddriver

Рекомендовані повідомлення

Вчора десь о 18-20 бачив наслідки луп-луп на перехресті В. Інтернаціоналістів та Соборності, як повертати до Гостинця. Здається жигулик догнав Vito. Мабудь Vito зупинився пропускати пішохода що теоретично кинувся на червоне світло (бо там таких мудозвонів вистачає що не чекають поки загориться зелене на їхній половині), а в жигулику не думали що там така штука буде і получилось луп-луп. :(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Учора за день бачив 4 ДТП і все на відрізку між 5-ю школою та поворотом на вул. Спортивну. Всі автомобілі не згадаю, але найсерйозніші наслідки були за участі VW Vento та Mitsubishu Pajero Sport - перед мостом (зі сторони 5 школи - злощасний перехід).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора, близько 16-45 на пр.Перемоги, перед мостом (біля магазину "Клас")...

Класіка! Мітсубіші зупиняється перед пішохідним переходом, а в "дупу" в"їзджає Деушка...

Стояли довго, мабуть чекали аварійного комісара

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора близько 18:20 на перехресті Потебні- Львівська, вроді Опель заїхав в зад Ауді, таке враження як водій Ауді пропускав пішоходів, а водій Опеля не встиг зреагувати, як наслідок в Опеля повністю розвалений передок, а в Ауді лише лопнув бампер...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Класіка! Мітсубіші зупиняється перед пішохідним переходом, а в "дупу" в"їзджає Деушка...

Vento+Mitsubishu "поцеловались" в аккурат на том же месте. Я как раз проезджал там, классическая ситуация пешеход-тормоза, невнимательный "в заде" и ДТП.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Vento+Mitsubishu "поцеловались" в аккурат на том же месте. Я как раз проезджал там, классическая ситуация пешеход-тормоза, невнимательный "в заде" и ДТП.

Певно це та сама аварія... І чому мені здалось що це Деу? :wacko:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тільки-но отримав фотку. Коментарів нема. Було перекрито в"їзди на кільце на набережній.

post-6292-1256819742.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А УАЗік, то міліцейський!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А бусик-то милицейский... наверное, перевозили главаря, а мафиози решили спасти его от правосудия :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Везли заключённого, проезжали с сиреной по кольцу, а Газель не успела(или не хотела) пропустить, вроде без крови было

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У Луцьку серед білого дня перевернулося міліцейське авто, яке везло злочинця

Сьогодні у місті Луцьку на вулиці Шевченка поблизу гіпермаркету будівельних матеріалів «Нова лінія» страпилося дивне ДПТ – превернулася машина працівників міліції, у якій превозили злочинця. Про це повідомляє інтернет-видання «Волинська правда».

Постраждалих, зі слів осіб, які бачили цю подію, не повинно було б бути. Зі слів очевидців, їдучи на великій швидкості, і таки наздогнавши «хвіст» попередньої автівки, міліцейське авто перекинулося «догори дригом»

Працівники ДАІ це дивне ДТП відмовляються поки що коментувати, але факт такий визнали.

http://pravda.lutsk.ua/news/16451/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вчора Фольц Т-5 хотів проскочити в поворот до МРЕВ перед ВАЗ 2109, що рухався Рівненською до Лучеська....Не встиг проскочити....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приблизно в 11.30 при з"їзді з мосту пр.Перемоги - Соборності на Карпенка-Карого бачив, як грузили на евакуатор мінівен Пежо з вщент розбитим передком. Поряд була купа кусків пластику та інших слідів аварії, розлита рідина та, здається, використаний вогнегасник. Хтось щось знає, що там сталося?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Приблизно в 11.30 при з"їзді з мосту пр.Перемоги - Соборності на Карпенка-Карого бачив, як грузили на евакуатор мінівен Пежо з вщент розбитим передком. Поряд була купа кусків пластику та інших слідів аварії, розлита рідина та, здається, використаний вогнегасник. Хтось щось знає, що там сталося?

ДТП сталася між 09.00 та 09.35 ранку. На місці пригоди була швидка та дві машини ДАЙців. Міцубісі Ланцер на великій швидкості не вписався в поворот (мій власний висновок на основі розташування машин і т.ін.) на міст і врізався в Пежо Експерт. Що з людьми - мені невідомо. Обидва ж автомобілі отримали значні ушкодження.

П.С. Фоти робив, як міг....Ногами не бийте))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... Міцубісі Ланцер на великій швидкості ...
А мені здалось шо то була Мазда 3, яку я неодноразово бачив при виконанні "піруетів" на проїздній частині, як вдень так і вночі :huh:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тройка там була, зранку їхав бачив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При вїзді до ТАМ-ТАМу перпендикулярно до тротуару (між виїздом із супермаркету і вїздом на заправку стояв жигулик), біля нього швидка. Не розібрав що і як але скоріш за все жигуль не пропустив швидку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А мені здалось шо то була Мазда 3, яку я неодноразово бачив при виконанні "піруетів" на проїздній частині, як вдень так і вночі :huh:

Как я уважаю Дарвина....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не сперечатимусь, хоча все ж мені на міцика більш схоже було...То, що лишилося

Как я уважаю Дарвина....

Ді, підтримую 100%, але при умові, що не страждають безвинні люди і їх авто - най ліпше стовпи зносять...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

При вїзді до ТАМ-ТАМу перпендикулярно до тротуару (між виїздом із супермаркету і вїздом на заправку стояв жигулик), біля нього швидка. Не розібрав що і як але скоріш за все жигуль не пропустив швидку.

жигуль не пропустив швидку з мигавками... :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

жигуль не пропустив швидку з мигавками... :blink:

Розстріляти к бєніной мамє!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Деколи помічається те, що вже ті "Тараси" вже так наблимали своїми маяками, що половину водіїв навіть не звертає на це уваги і ніяк не реагує, нажаль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьгодні десь біля 16 год на світлофорі 5 школи, Мерс універсал старий догнав здається Гольф... рухались у напрямку Авангарду... Мерс став пропустити пішоходів бо вже вмикнувся червоний і він їхав, а Гольф зафтикав... як завжди і догнав нормально... відбулось все на моїх очах коли я стояв на тому ж світлофорі в зустрічному напрямку! Фото не робив бо було б ще одне ДТП ;)

Пошкодження доволі значні, бо Гольф навіть не думав гальмувати... дивився певно не туди!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні десь о 16-40 на мосту що біля Там-Таму Капейка вїхала в "попу" якомось форду...пошкодження незначні

но по звукам шо чув(сам удар не бачів) капейка сильно розігналася і запізно натиснув тормоза і вїхав...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...