Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2010

Andrew_Best

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Тут по силках була деяка інфа про аварію

http://board.lutsk.ua/index.php?s=&sho...st&p=357263

http://board.lutsk.ua/index.php?s=&sho...st&p=357848

http://board.lutsk.ua/index.php?s=&sho...st&p=357922

Хто володіє більшою достовірною інфою, чи може був свідком відпишіться. Треба дуже.

Пишіть в приват.

П.С. прошу модератора не терти пост.

• Відповідей 868
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Таксисты говорили, что примерно в обед на пр.Волі была какая-то страшная авария (объезжали дворами)...

Опубліковано

Сегодня и мне досалось,стоял пропускал машины,а водиель L200,решил поехать проив шерсти + задним ходом! Убежать не успел! Пострадавшие только машины..(ну и виновник на 500-600$). Так как удар пришолся мне в бок,то мне досалось больше!

53965f73cd7ct.jpg

Опубліковано

Не ДТП, але близько години тому по проспекту Волі пасажир якогось з авто на ходу викинув у вікно порожню пляшку з-під пива. Про пошкодження іншої машини не знаю

Опубліковано

Стільки ДТП в місті за вечір я ще не бачив:

18:15. "Сімка" (здається) СанРемовська з розваленим передком на Карпенка-Карого перед в'їздом на "Сафрон". Міліція, швидка...

18:25. Дві машини на повороті на 8-ме березня з пр.Перемоги - одна іншу догнала.

19:40. 4 (!) машини на Рівненській напроти в'їзду на Електроапаратну - теж догнали один одного.

Опубліковано
Стільки ДТП в місті за вечір я ще не бачив:

18:15. "Сімка" (здається) СанРемовська з розваленим передком на Карпенка-Карого перед в'їздом на "Сафрон". Міліція, швидка...

18:25. Дві машини на повороті на 8-ме березня з пр.Перемоги - одна іншу догнала.

19:40. 4 (!) машини на Рівненській напроти в'їзду на Електроапаратну - теж догнали один одного.

Добавилось машин після зимової сплячки. ;)

Опубліковано

Саме Сан-Ремівська, але "Чітвірка", мій товариш за кермом( зажало ноги- відкритий перелом однієї). Не могли вийняти поки МНС не розрізали машину, причина ДТП поки не знаю. :(

Опубліковано
20100226204617.jpg

Юмористи:

Таксисти, які стояли осторонь з усмішкою дивилися на аварію та жартували, що це така акція протесту проти інавгурації нового президента України.

:)

Опубліковано
класс! про дистанцію мабуть забули.

Більшість про неї навіть і не знає... жаль ніхто нічого платити сам не буде крім самого заднього в якого ремонт за свій рахунок... неповезло тіпу!

Опубліковано

Если я не ошибаюсь, то четвертый платит только за третье авто, третий за второе, а второй за первое. Тоесть виноват не только последний, а и второй и третий. Потому что не соблюли безопасный интервал.

Опубліковано
Если я не ошибаюсь, то четвертый платит только за третье авто, третий за второе, а второй за первое. Тоесть виноват не только последний, а и второй и третий. Потому что не соблюли безопасный интервал.

Проблема в тому що за всіх платить страхова а вот останній то сам буде за свої ремонтувати свою машину!

Опубліковано
Ще одна аварія 26 лютого.

http://www.volynnews.com/news/city/13414/

Щось мені це нагадує...І місце, і, навіть, розташування машин. Тільки тоді там був Фіат Скудо і щось японське....

Опубліковано

Сьогодні в районі 16 год дві ДТП.

Одна на переході напроти АС-1 на зупинку, вантажівка догнала ВАЗ десятку і то так помітно...

Друга на Набережній на спуску в напрямку до Світлофора... стояло 4 автівки і всі з аварійкою... пошкодження помітив на 2 з них... хто зна мо і 4 впилялись... там асвальт зійшов разом зі снігом і вся гальмують та петляють між ямами...

Опубліковано

Швидше не інтервал, а дистанцію. Бо інтервал — це відстань між боками автомобілів, що рухаються у попутному або зустрічному напрямках.

Опубліковано

Хвили 15 тому на вул.Ковельській сталось не значне ДТП, за кермом була дівчина (KIA), розвертаючись зацепила авто.

Тепер вони перекрили всю вулицю, майже неможливо проїхати.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Сніг та завчасне перевзування на літню гуму дають свої плоди. Вчора ввечері на кільці по вул. Шевченка, водій Мазди 3 заїхав простісінько в огорожу. Скоріш за все не впорався з керуванням.

Опубліковано

fedot, я всю зиму від'їздив на літній гумі на задньому приводі з двигуном 2.8, так що, підозрюю, не в гумі тут справа, а в прокладці.

Опубліковано

Позавчора ввечері на Карпенка-Карого відразу після виїзду з Конякіна стояли 4 (чотири) легковика "в гармошку" один за одним, той що спереду - не винен, а троє за ним - винні. ДАЙці робили свою роботу, а аварійні комісари ходили навколо і чомусь усміхалися.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...