Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2010

Andrew_Best

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 868
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Славута - майже Ланос а Ланос то вже круто

ребята, которые раньше покупали ушатанные "зубилы" сегодня берут новые или чуть бэушные "сенсы" и "ланосы" - отличная тенденция, я считаю. пассивная безопасность и управляемость у "дэушек" намного выше при более зажатом движке, а значит риск навредить себе и окружающим серьезно снижается :ok2:

Опубліковано

Ну що там цікавого, от уяви що ти їдеш на бесі 500км/год - щось приблизно таке.

да ладно понтоватись.... ланос/сенс/славута спокійно швидкість таку візьмуть. А на рахунок "стручків" - не згоден. Не в авто тут питання а в прокладці між кермом і сидінням.

Опубліковано

машина легка і розганяється добре, але тормоза зовсім неадекватні + 3 болта колесо тримають, я про славуту.

Опубліковано

Щойно їхав по Шопена, бачив ДТП за участю ланоса і ще якась (не роздивився).

Вїхали лоб в лоб, вулиця перекрита. ДАЙ звертає всіх на С.Бандери.

Можливо хтось має більш детальну інформацію

Опубліковано

Щойно їхав по Шопена, бачив ДТП за участю ланоса і ще якась (не роздивився).

Вїхали лоб в лоб, вулиця перекрита. ДАЙ звертає всіх на С.Бандери.

Можливо хтось має більш детальну інформацію

http://board.lutsk.ua/index.php/topic/62723/page__pid__531341__st__0entry531341

Опубліковано

У славути ще й в КПП підібрані передаточні числа, що вона з місця стартує дуже жваво. Як для міста то є дуже шустра машинка.

Опубліковано

оффтопим щодо славути - ну лана. Як на мене - машина ніяка зовсім. Був свідком як при великій жарі, градусів 37 на сонці в Луцьку біля 5ї школи зі славути, яка стояла на світлофорі полилася зелена рідина (досить потужною струйкою на асфальт), і водій в паніці не знав що робити

Місця в салоні там по нулях для тих, хто на задньому сидінні. Загальна керованість (по всіх параметрах) теж на середньому рівні, а то й чуть нижче.

ІМХО ланос в кілька разів краще, хоча я його теж не люблю

Опубліковано

Та перестаньте порівнювати славути і ланоси. Немає там нічого спільного крім заводу зборки, це як Нокіа і Нокла, які китайці збирають на одному заводі. Основна відмінність - це конструктори, які проектували ці авто.

П.С. Знаю, бо власник Ланоса (Польша)

Опубліковано

nickel, поддерживаю. Славута берет свои корни в старых "запорожцах", а Ланос/Сенс - что-то натырили с VW Golf плюс собственные корейские разработки :ok2:

Опубліковано

Був свідком як при великій жарі, градусів 37 на сонці в Луцьку біля 5ї школи зі славути, яка стояла на світлофорі полилася зелена рідина

а я був свідком як у новї BMW з ручки на дверях злізла фарба при відкриванні - шо далі ???

щоб не лилась "зелена рідина", треба трохи термостат перевіряти

Опубліковано

nickel, поддерживаю. Славута берет свои корни в старых "запорожцах", а Ланос/Сенс - что-то натырили с VW Golf плюс собственные корейские разработки :ok2:

го сюда: Вітчизняний автопром, щоб не оффтопити.

Опубліковано

перечитавши вищеподану статтю переконався в своїх же словах : "краще в 19:00 вдома, ніж о 18:00 в морзі"

Опубліковано

VaLeRa,

Не знаючи не пиши, та всі інші теж, дуже прошу.

пішов з життя мій друг, хресний батько моєї старшої доньки. Я не вірю в це досі, тяжко.

Спи спокійно, Сергій........ Надіюсь ти чуєш

Опубліковано

Ланос/сенс-це куплений корейцями опель-кадет який був знятий з виробництва десь у 1988-х і був замінений астрою і ніяких vw/

Опубліковано

crowhunter я щось образливе написав? Він не працював на бувшому пластмасовому?

Валєра, я писав не про образливе а про не знаючи, завод тут нідочого, я по другому реченню

Опубліковано

crowhunter ну хай буде так.. не знаю куди він їхав, мені так сказала людина яка його знала теж. Але це не поверне його, та дуууже добре що з собою він не забрав купу людей з автобуса...

Опубліковано

О 22 год їхав на Дубно і бачив Жахливе ДТП на виїзді з Підгайців... купа ДАЙців 300м дороги на 2+1 смуги перекрито... стоїть Ауді з іноземними номерами і розквашеною мордою з колесами наружу і Фольц Пасат старий і гівно за метрів 200 на даху і жопа під капот всмятку... Їхав назад вот щойно то вже Пасат перевернули і грузять чот в грузову машину. Народу ну на... ДАЙци по трасі патрулюють такж вночі!

Опубліковано

"перечитавши вищеподану статтю переконався в своїх же словах : "краще в 19:00 вдома, ніж о 18:00 в морзі"

Не судіть, не знаючи...

Вічна пам"ять тобі, друже...

Опубліковано

По дороге из Хринныков видел ужасную аварию,москвичь 41й разорван на пополам,что и как не в курсе...

Опубліковано

Вчера проезжали по той трассе около 11 вечера.Авария-ужас!!Между деревьями-то,что осталось от машины.Куча ГАИшников.Может,кто в курсе.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...