Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2010

Andrew_Best

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Авария около 14.10 по ул. Карпенка-Карого

Подробности аварии мне не известны.

стоїть швидка, біля неї мужик з забинтованими вище ліктя руками, схоже зупиняли кровотечу і ще хтось в швидкій, крім легковика ще стоїть грузовик. Більше не роздивився, мусив на дорогу дивитись, щоб зівак не подавити.

П.С. Аварія за залізничним мостом, якщо рухатись від Дубенської.

• Відповідей 868
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Авария около 14.10 по ул. Карпенка-Карого

Коли я проїзджав, то було дві швидкі, в одній комусь інтенсивно надавали допомогу.

Що там відбулося зрозуміти важко.

Крім перевернутої машини, ще стоїть грузовик, вроді MAN на зустрічній полосі...

Опубліковано

Мда, їхав з Боратина було все гут. А через 10 хвилин :(

хтось в курсі хто був за кермом і хто це лежить?

Опубліковано

Щойно сталась аварія на Огієнка, практично на пішохідному переході біля історичного корпуса. Фотки викладц завтра.

Опубліковано

Десь пів години назад на перехресті Карпенка-Карого і Конякіна авео "пропустила" бус

post-6632-1278340438,51_thumb.jpg post-6632-1278340468,07_thumb.jpg

post-6632-1278340438,51_thumb.jpg

post-6632-1278340468,07_thumb.jpg

Опубліковано

Так я в курсі, це друзі мої.

А Вас, що саме цікавить?

Опубліковано

Так я в курсі, це друзі мої.

А Вас, що саме цікавить?

просто в знайомих таке ж саме авто, от тільки номерів не пам'ятаю

Опубліковано

Щойно сталась аварія на Огієнка, практично на пішохідному переході біля історичного корпуса. Фотки викладу завтра.

Окрім "чобітка" ПВТП "Світязь" і "мінівенчика" Шевроле був ще один учасник, на вишневому позашляховикові, хоча я так і не зрозумів, яким місцем віт там причеплений. Мужик на зеленому Шевроле стояв на зустрічній смузі, казав що об"їзджав якраз того позашляховика, хоча той був в кількох метрах звідти.

post-5266-1278419601,68_thumb.jpg

post-5266-1278419601,68_thumb.jpg

Опубліковано

3 липня 2010 року о 14:20 у Луцьку на перехресті вулиць Карпенка-Карого і Зв’язківців 50-річний Володимир М., житель обласного центру Волині, керуючи автомобілем «МАН-18.224», скоїв зіткнення з автомобілем «Тойота-Яріс» під керуванням 43-річного Ігоря Р., жителя міста Луцька. Внаслідок ДТП Ігор Р. та пасажир автомобіля «Тойота-Яріс» 50-річний Володимир С., житель міста Луцька, отримали тілесні ушкодження, а пасажир автомобіля «Тойота-Яріс» 46-річний Володимир М. житель міста Київ з тілесними ушкодженнями госпіталізований в Луцьку міську клінічну лікарню.

http://pravda.lutsk.ua/news/21657/

Опубліковано

В тому ДТП з перевернутою автівкою всі живі? Як це сталось, хто винен?

Так живі всі, дякувати Богу. Винна вантажівка МАN виїхала на зустрічну смугу і ...

Опубліковано

Сьгодні, близко 11 години на Конякіна навпроти виїзду з автостанції "зустрілись" дві славути.

post-6632-1278506616,75_thumb.jpg

post-6632-1278506616,75_thumb.jpg

Опубліковано

Сьгодні, близко 11 години на Конякіна навпроти виїзду з автостанції "зустрілись" дві славути.

вроді не мажори на славутах їздять, щоб не пропускати один одного.

Опубліковано

В тому ДТП з перевернутою автівкою всі живі? Як це сталось, хто винен?

Так живі всі, дякувати Богу. Винна вантажівка МАN виїхала на зустрічну смугу і ...

виїхала на зустрічну смугу тому що в той день дуже все залило водою і водій МАНа вїхав в яму і вискочів на зустрічну.Вини з водія МАНа не знімаю,але все таки це випадково трапилось..

Опубліковано

Сфотографував десь о 16.30, скільки часу вони до того стояли не знаю.

пр.Відродження поворот на вул.Щусєва

4500310dceeb.jpg

Опубліковано

На сто метрів вище, напроти автобусної зупинки, через 2 години BMW догнала Audi. 

Погода ясна, трафік не великий, а ДТП одне за одним... 

Опубліковано

Вчора в районі обіду на мості на Шевченка Мерс 200 якійто догнав Нюдай Тушкан... пошкодження смішні... мерс передок добре покоцав а в Тушкана пару царапин на пластику. Пробку создали на довго поки рішали хто прав.

Опубліковано

вроді не мажори на славутах їздять, щоб не пропускати один одного.

на славутах якраз стрючькі і гасають а амбіций в них якбудто на ролс роялсі шпарить :lol:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Останні відвідувачі   0 користувачів онлайн

• Жодного зареєстрованого користувача не переглядає цієї сторінки

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...