Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2011

yvazhaemuy

Рекомендовані повідомлення

що ми маємо побачити на фото, чи то я один такий що нічого небачу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таки ти один :)

Я бачу білу фуру, яка кабіною вперлася в хату.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вантажівка в'їхала в будинок, теж не одразу побачив

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таки ти один :)

Я бачу білу фуру, яка кабіною вперлася в хату.

А от і не один, а ще мені здається що через дерево проглядається ніби вікно на фоні буди фури.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я бачу як хлопці шашлик роблять і пивко попивають ))) Блін,як же фуру не побачити!!! )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні в Dorohusk (Польша) водій не справився з керуванням і перевернув пичіп.

d27b8b636660t.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їхав з обіду, то на перехресті біля Датагрупа бачив іномарку червону з капотом в друзки. Фотати не став, щоб участь не повторити ).... нікого не було поряд крім стовпа.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рено Магнум?

Ага :blink:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Їхав з обіду, то на перехресті біля Датагрупа бачив іномарку червону з капотом в друзки. Фотати не став, щоб участь не повторити ).... нікого не було поряд крім стовпа.

Шевроле Лаччеті

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Близько 16-тої години на перехресті по вул. Огієнка (біля бару Лучеськ), перекинувся позашляховик Форд, за неперевіреною інформацією - Експлоурер. Номери київські. Перевищення швидкості і, можливо, алкогольне сп"яніння водія (пасажир був сильно п"яний - це однозначно) Ніхто не постраждав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Близько 16-тої години на перехресті по вул. Огієнка (біля бару Лучеськ), перекинувся позашляховик Форд, за неперевіреною інформацією - Експлоурер. Номери київські. Перевищення швидкості і, можливо, алкогольне сп"яніння водія (пасажир був сильно п"яний - це однозначно) Ніхто не постраждав.

Кувыркнулись долбо*ёбы, обкуренные они были в хлам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні в районі 5-ої школи в карманчику маршрутка зацепила мерседес коли той відкривав дверцята

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і шо двері потягнуло до зупинки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Волині у ДТП загинуло двоє підлітків.(Надзвичайні новини)

Керуючи бусом, водій не помітив повертаючий скутер, за кермом якого знаходився 11-тирічний хлопець, пасажиром скутера був хлопчина на три роки старший. Загинули обоє, тим більше, що були без жодних елементів захисту.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ех... Весна... Скутери... І буде купа :naezd:-ів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сьогодні, приблизно об 13-45 на виїзді з кільця біля історичного корпусу на вулицю Огієнка, водій Ауді, що рухався по вул.Шопена, не надав перевагу Ладі-Ягодці. Пошкодження, ніби-то, незначні. Постраждалих теж не помітив.

(Крайня зліва Мазда, на острівці безпеки - група підтримки одного з фігурантів).

post-5266-0-55455600-1300195587_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На Ветеранів тут post-1557-0-66234800-1300344718_thumb.jp бачив ДАІшника з фотіком. Вночі сталася аварія, куча побитого скла, пластмаси і напівзавалена металічна електроопора, є сліди заносу. Видно рухаючись зі сторони Відродження перевищив швидкість і не вписався у поворот.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

(Крайня зліва Мазда, на острівці безпеки - група підтримки одного з фігурантів).

Мне она почемуто больше напоминает Вектру Ц

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо ожеледиця завела мерса в долину під міст на Ковельській трасі район с Милуші.

post-5454-0-12895800-1300439098_thumb.jp

post-5454-0-98836800-1300439840_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні біля 11:00 на Відродження біля " Наш Край" Ауді 100 зловила ямку - вирвало переднє праве колесо... і хто виненн в цій ситуації?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

stasis, а сам винен. Бо НІВЖИЗНІ жодна служба, так чи інакше причетна до стану доріг, не дасть довідку про те, що та ямка не відповідала вимогам ДСТУ щодо ямковості доріг. :/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сьогодні біля 11:00 на Відродження  біля " Наш Край" Ауді 100 зловила ямку - вирвало переднє праве колесо... і хто виненн в цій ситуації?

Хоть би фото виклав... :0003:

Да ні, не ауді і не відірваного колеса. Мене більш ямка цікавить, щоб побачити її і надіятись що більше не побачу :rolleyes:

Це або яма немаленька (може люк?) або водій такий. 

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі. Про ямки. На Бандери, десь між Промінвестбанком і Шопена розвалене кріплення кришки люка посеред проїжджої частини - якщо наїхати на той край люка, що ближче до осі дороги, то його протилежний край піднімається. Будьте обережні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...