Перейти до змісту

Куди поїхати на рибалку

RomaL

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Стир. Шашличок, пивко, копчена рибка (якщо зловлю), і одна, максимум дві палки ковбаси з собою.

Рибу купляй зразу на базарі шо б було шо коптити, ну і ковбасу не забудьте. :)

А може дійсно кльов буде. Удачі. НЧНЛ,

• Відповідей 173
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Я в Любешів, а там - хз куди.... Стохід, Припять, Любязь, Рогізне, Дольськ... Десь та і відмітимо :)

Опубліковано

Я в Любешів, а там - хз куди.... Стохід, Припять, Любязь, Рогізне, Дольськ... Десь та і відмітимо :)

Хм, мене тоже блатують на Любязь-Прип"ять! Мо то одна і та сама банда????

Опубліковано

прошу надати поради куди мені поїхати на ставок, хочу покидати донки та кілька поплавочних, за гігантами і монстрами не женуся, ціна до 50грн пів дня.

Опубліковано

прошу надати поради куди мені поїхати на ставок, хочу покидати донки та кілька поплавочних, за гігантами і монстрами не женуся, ціна до 50грн пів дня.

Покидати, до 50 грн - Боголюби, самий останній ставок.

Опубліковано

Slavco, а так щоб зловити хоч 1кг карася на лодонь?

Ну як зараз там - не знаю

Ще варіант - Вільхівка, 40 грн, там на ладошку клює постійно, але туди 50 км їхати

Опубліковано

Я б і заплатив, але щоб був улов. Вже 3 рази підряд їздив і повертався з 0. Крім плотви і йоршів нічього не брало, 1 раз рака зловив за клешню. Цікавить короп. Може знає хто норм платний ставок ? Ціна будь-яка.

В Лище вроді вже заборонили вилов риби, ?

Ще цікавить ставок в Гіркій Полонці, хтось щось знає ?

Опубліковано

Кажуть в острожці 30 грн. карась іноді карпік.

Опубліковано

хто підкаже, яка ситуація з білою рибою в млинові. ніхто не пробував ловити на фідер у ікві або на сховищі?

Опубліковано

в Шельвові, є інфа, ставок відкривають в неділю, є місл махнути туда

Ага, а там не далеко до межигіря.

Опубліковано

в Шельвові, є інфа, ставок відкривають в неділю, є місл махнути туда

Ага, а там не далеко до межигіря.

так :) теж прикальнувся, коли карту дивився :)

Опубліковано

Мля, як серед тиждня то жарить-шкварить, як вихідні - то дощара, цуко! :0156:

Корочє, роблю, для себе, певні висновки:

1. Погода на вихідні хєрова. Я не про ту що зробити можна.)

2. Заглянув сюди http://www.rubhoz.com/lutsk

3. Промоніторив пару сайтів погоди - висновок - рости будуть добре лише огірки :0156:

4. Фаза місяця :0156: - дивитись п.3

5. Ітого - як варіант на Стир, в сторону Боратина.

Опубліковано

Мля, як серед тиждня то жарить-шкварить, як вихідні - то дощара, цуко! :0156:

Корочє, роблю, для себе, певні висновки:

1. Погода на вихідні хєрова. Я не про ту що зробити можна.)

2. Заглянув сюди http://www.rubhoz.com/lutsk

3. Промоніторив пару сайтів погоди - висновок - рости будуть добре лише огірки :0156:

4. Фаза місяця :0156: - дивитись п.3

5. Ітого - як варіант на Стир, в сторону Боратина.

Згідний, але на половину. Сайт рибхоз це повна фігня. В неділю 06,07,14 був прогноз на сома 7 з 10, в результаті в нас на двох було 10 батогів і нонь, одна покльовка. А на головня був прогноз 4 з 10 в результаті клюнув хороший головень... і кому вірити...

Опубліковано

Сайт рибхоз це повна фігня.

Можливо й так. Я лише цього року на нього заходжу.

Тому, можна брати до уваги два фактори: місяць і дощ. Хоча й в дощ - також "карпова погода".

Опубліковано

Тому, можна брати до уваги два фактори: місяць і дощ. Хоча й в дощ - також "карпова погода". + велика бажання та хвайний настрій!

Опубліковано

всі ті рибхози, сайти прогнозів кльову, ну повна фігня, як можна на таке вестися ? Це те ж саме, що гороскоп в газеті, гіпотетично гороскоп може мати місце, але це абсолютно індивідуально для кожної людини, так само й з ставками, є якісь загальні моменти, але індивідуальні властивості конкретно взятої водойми ці загальні моменти майже повністю нівелюють, як то кажуть *що москаалю добре то німцю смерть* так і тут, на різних водоймах один й той самий вид риби веде себе по різному

Опубліковано

поступила нова, неперевірена й не підтверджена інфа, що в Шельвові смердячий карась, ще й з кліщом. Може хтось підтвердити чи заперечити ? Поки варіанти залишилось два : Вільхівка або Привітне. Аби погода завтра не підвела

• 11 місяців потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...