Перейти до змісту

Куди поїхати на рибалку

RomaL

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Мого друга тато туди постійно їздить, зараз без карпа біля 2кг додому не вертається, рибалка там коштує 150грн за сутки.

А я чув що їх там 2 або 3 і є за 30грн.

• Відповідей 173
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Мого друга тато туди постійно їздить, зараз без карпа біля 2кг додому не вертається, рибалка там коштує 150грн за сутки.

А я чув що їх там 2 або 3 і є за 30грн.

Так, їх там три, ловлять на другому, про який я казав, і на третьому. На третьому беруть маленькі карасикі, і ротани :0168: , минулого року розводив там щуку, ловити її не давав. Тут є на форумі тема про Промінь, пошукайте.

Опубліковано

Мав трохи вільного часу,скочив "в развєдку".

Острожець.

Для місцевих 20-ть грн.,для інших 40 грн. Під"їхав,сидів місцевий хлоп. Ловив на все,брало здебільшого на перловку. Карась на долоню (при мені одного дістав). В садку вже мав більше двох десятків.

post-11231-0-64670200-1402431926_thumb.j

Опубліковано

Потім крунув в Пугачівку.

Людей було мало. З Рівненської області,були з палаткою.Вони і сказали,що саме сьогодні відкриття сезону.Поки нічого не платили,ніхто не підходив.

Сиділи місцеві,з примітивними вудками.Вони казали,що день 50 грн.,доба-100 грн..Незнаю,чи так на справді.Але те що закидували за 2 м. від берега і мали пів садка карасів,факт.На власні очі бачив.Ловили на хробака.Карась,на долоню.

post-11231-0-65103900-1402432265_thumb.j

Опубліковано

Думав сьогодні на ніч поїхати в Острожець.Погода троха наламала.Не сильно хочеться киснути над вудками пів ночі.Завтра поїду,з обіду.З самого ранку толку немає.Трохи розсмокчуться рибацюги.Звіт з мене.

Опубліковано

Отже, відзвітую по Пугачівці!

Оказується, Zigorko з напарником підходив до мене! Ми луцькі, просто авто на рівенських номерах!!! Отже, приїхали ми на ніч, десь о 19.00!!! Я закинувся на на карася, мої хлопці на карпа і амура!!! Десь біля девятої прийшов сторож - заплатили 150 грн. за трьох за ніч (вартість ловлі день -50грн/чол,, + 50 на ніч., Сутки -100грн.) Пружина-пінопласт,кук і вбивця карася мовчить аж до 00.00год. І починає покльовувати карась, з ранку кльов став веселіший. Карп і амур мовчить весь час навіть не хлюпнеться. Ловили ми до 9.00 ранку., продовжувати не хтіли так як більший риб не ловився. Результат в мене 10кг. карася розміром від 100г до 400г. В моїх хлопців, які сиділи на карпа 2кг карася, які клюнули на карпові снасті-горох, пружина-смоктуха, мішечки. А більший риб не хтів клювать. Риба майже чиста(десь 5 карасів було з почервонінням).Фото улову не робив. Висновок, якщо поїхати половити карася то можна їхати... От якось так....

Опубліковано

zigorko, я був по справах в Острожці, там став якби в центрі села, а зверху..над ставом стоіть тубдиспансер, з якого я думаю майже все може стікати в ставок - не страшно там ловити?

Опубліковано

<p><p>Привіт,ще раз.)))

Знаю,на рахунок тубдиспансера.Рибачу,час від часу,там давненько (в мене мама з тих країв.З Радянського.Рибалка там жирна,але 150 грн..Як на мене,то занадто).Риб нормальний.Правда два роки тому в рибі був кліщ,чи вош рибна.Незнаю,як по науковому.

Зрештою.В Теремно стоїть братське поховання 2-ї світової.І берег постійно підмивається,і палочку там знаходили.Типу...Ще зі школи пам"ятаю,люди говорили.А ще там рибу лапають.)

І навіть в Сапалаївці линків ловлять...Зрештою справа індивідуальна.Я-їду завтра.Кожен для себе вирішує сам

Опубліковано

Їхав я в Острожець,доїхав тільки до Лище.Карась на палець і на пів долоні. Коте буде задоволений :) . Один попався меньш-більш.

post-11231-0-30746800-1402864434_thumb.j

Опубліковано

Сиджу зараз в Пугачівці,з ночівлею.Поки глухо :( Один окунь,на палець на 3-ох.Хоч би на уху піймати...

Не перейматися ,зловив і на руху і до дому...!!! підпишуть завтра...

Опубліковано

Сиджу зараз в Пугачівці,з ночівлею.Поки глухо :( Один окунь,на палець на 3-ох.Хоч би на уху піймати...

цікаво як далі все розвивалося?

Опубліковано

Ніяк.Лажа повна.В 10 ранку вже вдома.На 3-ох,від сили десяток карасів.І у всіх так.50 грн. заплатили з ночі,при умові,що доплатимо 50 якщо буде ранішній кльов.Був ранішній галяк!Сердитий,як пес.

Опубліковано

Пробували розвідати озеро в Окорську. Машиною під'їхати вдалося тільки у двох місцях - перше зі сторони Володимира, а друге зі сторони Луцька. На першому можна тільки покупатись, а на другому є кладка і купа бажаючих поплавати! Приїхавши в шостій годині вечора довелося чекати дві години поки порозходяться люди. Закинули 4 донки та 2 поплавка. До того часу коли стемніло результат - одна верховода для кота. Ловили на хробака, мастиру, манку та опариша. Враження таке, що туди треба їхати на пікнік, а не на рибалку.

Опубліковано

Чув від людей, що рибу в Бурятині спеціально підкормлюють, щоб у риболовів був мінімальний улов. Так мабуть роблять і на інших платних ставках. Так що задумайтесь.

Опубліковано

На Боремель треба їхати або в Липу, обов*язково з човна. Спінінг + пару вудок на живця (живчик завжди рулить). Риб обов*язково буде.

Мені з Люб*язя передавали на хрестини рибу то з 12 щук тільки в 1 !! не було в животі рибки.

Опубліковано

Ну що, рибацюги?!?!?! Хоч і ще далеко, але... Хто куди на вихідні на день рибака, га??? НЕ морозьтесь!!!!

Признаюсь перший: приплановував до Линова, але тепере :0166: (це я йому), вангування моє справдилось.

Два варіанта: на Стир запрошують, а другий - я ще не придумав :_07:

За Пугачівку Зігорко писав - відпадає, за Дорогостаї Брукс писав - танунах їх з їхніми 130 грн.

Ітого: «А где клюёт? А как клюёт? А кто клюёт? А вот так клюёт?».

Опубліковано

Ну що, рибацюги?!?!?! Хоч і ще далеко, але... Хто куди на вихідні на день рибака, га??? НЕ морозьтесь!!!!

Признаюсь перший: приплановував до Линова, але тепере http://board.lutsk.u...entry1053097907, :0166: (це я йому), вангування моє справдилось.

Два варіанта: на Стир запрошують, а другий - я ще не придумав :_07:

За Пугачівку Зігорко писав - відпадає, за Дорогостаї Брукс писав - танунах їх з їхніми 130 грн.

Ітого: «А где клюёт? А как клюёт? А кто клюёт? А вот так клюёт?».

Стир. Шашличок, пивко, копчена рибка (якщо зловлю), і одна, максимум дві палки з собою.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...