Перейти до змісту

Потрібна консультація по замовленню з Ali Express

Saddy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
18 хвилин тому, Саня сказав:

З недорогих ось такий можеш Atorch U96

Дякую за відгук. Цей ніби розуміється і на швидких типах зарядів, так ? А то на сторінці продажу товару в таблиці технічних характеристик написали яку-небудь муйню, тільки нічого корисного. А по картинках я не звик сприймати всерйоз інформацію :D

Змінено користувачем SergLutsk
  • Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
8 hours ago, SergLutsk said:

як гуру аліекспреса впевнений що ти вже давно маєш таку приблуду, а може і не одну. Порадь хорошу модельку usb вольт/амперметра, така щоб і не надто дорогого і складного (в сервісний центр на електрика не збираюсь, не шарю), але і не зовсім забавку дитячу, що показує "шонібудь", а таки більш-менш чесний девайс.

Ціль: 1) в режимі реального часу бачити яку напругу видає зарядка та приймає девайс;

2) опосля процесу заряду побачити підсумок скіко мАг нам вдалось запіхнути в батарею.

P.S. Бажано з лінком прикладом. Дякую.

Друже, дякую за визнання, досвіду по Аліку за плечима дійсно трохи є, але от вольт/амперметром я якраз і не розжився.(

Зізнаюся відверто: у фізиці я, на жаль, на трієчку!(

Є у мене хороший знайомий зі спільним інтересом, який з цією наукою на "ти", і він все те добро тестить (і те тільки) за нас обох.)

Опубліковано
1 година тому, MaestroA сказав:

Є у мене хороший знайомий зі спільним інтересом, який з цією наукою на "ти", і він все те добро тестить (і те тільки) за нас обох.)

То може ти якось при нагоді запитай в того товариша якими він користується тестерами, які з них варті уваги, так щоб орієнтуватись. То не є терміновим чимось, коли буде тоді буде.

Опубліковано
21 hours ago, SergLutsk said:

Дякую за відгук. Цей ніби розуміється і на швидких типах зарядів, так ? А то на сторінці продажу товару в таблиці технічних характеристик написали яку-небудь муйню, тільки нічого корисного. А по картинках я не звик сприймати всерйоз інформацію :D

Ніби розуміється. В мене є три види USB-тестерів, цей самий нормальний.

Якщо хочеш щось простіше-дешевше, то глянь такий

https://www.aliexpress.com/item/1005003980523883.html

image.thumb.png.415aefb7b31a4b6dbadd8f5d83eab60f.png

Якщо ж дорого-багато, то цей

https://www.aliexpress.com/item/1005004665244812.html

image.thumb.png.6b94503ff8202e9732a6c3ac0ff368f7.png

• Дякую! 1
Опубліковано
1 година тому, Саня сказав:

Якщо хочеш щось простіше-дешевше, то глянь такий

Та ні, я не любитель шукати найбільш дешеве, якщо є шанс що воно потім буде працювати абияк через пень-колоду і виносити мені мозок, а економія в 3-5$ мене явно не збагатять.

Ок, тобто цей

22 годин тому, Саня сказав:

можеш взяти Atorch U96

1 година тому, Саня сказав:

Ніби розуміється. В мене є три види USB-тестерів, цей самий нормальний.

теоретично і є приблизно тою золотою серединою, коли вже роботу робить, але без переплати за зайві понти

А от той останній варіант за 50$ ну то це вже явний перегіб в другу сторону :ohmy:  Ні, за таку ціну я не став би навіть розглядати дану покупку якби вони всі так коштували.

Це можна провести аналогію всеодно що надумати купити собі професійного калібратора кольорів для монітора, який сам коштує як монітор, і то лише для того щоб раз в пару років дістати його з шухлядки і типу прокалібрувати свого моніка :0009:

Опубліковано
On 17.04.2023 at 18:41, SergLutsk сказав:

наступна версія це отака ?

Так, цей розуміє протоколи QC2, QC3, PD та розуміє швидкі зарядки самсунга. Більше і не потрібно.

kws-mx18 в ютубі вже все є ;)

• Дякую! 1
Опубліковано

А що можете сказати про таке що це значить: припустимо я з якогось лівого джерела переходжу по лінку на продаж певного товару на аліку, мені показує його ціну 642 грн наприклад. Але це я просто в браузері і не авторизований. І як тільки я авторизуюсь, причому неважливо, чи тут же в браузері, чи в додатку, як ціна на цей же товар раптово стає 753 грн :ohmy:  Це як розуміти ? За що це мені така "скидочка" ? :D  "Бонус" за мій золотий рівень акаунта (який ніби-то обіцяє мені якихось примарних 8% знижки, якої я проте чомусь так ніде і не побачив поки) ? :sq_ye:

Опубліковано
10 minutes ago, SergLutsk said:

А що можете сказати про таке що це значить: припустимо я з якогось лівого джерела переходжу по лінку на продаж певного товару на аліку, мені показує його ціну 642 грн наприклад. Але це я просто в браузері і не авторизований. І як тільки я авторизуюсь, причому неважливо, чи тут же в браузері, чи в додатку, як ціна на цей же товар раптово стає 753 грн :ohmy:  Це як розуміти ? За що це мені така "скидочка" ? :D  "Бонус" за мій золотий рівень акаунта (який ніби-то обіцяє мені якихось примарних 8% знижки, якої я проте чомусь так ніде і не побачив поки) ? :sq_ye:

Новачкам на певні товари є знижка на першу покупку.

• Cумний 1
Опубліковано
14 хвилин тому, MaestroA сказав:

Новачкам на певні товари є знижка на першу покупку.

Я радий за них..  Ок, слухай а той золотий профіль із примарними 8% знижки, він взагалі десь справді діє, де ту знижку помітити, відчути ? :D  Чи то так, для красоти більше понапридумували...

Опубліковано
3 hours ago, SergLutsk said:

Я радий за них..  Ок, слухай а той золотий профіль із примарними 8% знижки, він взагалі десь справді діє, де ту знижку помітити, відчути ? :D  Чи то так, для красоти більше понапридумували...

Десь діє.)

Але ця сторона Аліка на практиці мною не вивчена. Хоча в мене досить давно діамантовий рівень.

Spoiler

Screenshot_20230423-003408.thumb.png.c7c0833794e377bd7931b2fe92f92d8c.png

• Ха-ха 1
Опубліковано (змінено)
8 годин тому, MaestroA сказав:

Десь діє.)

Але ця сторона Аліка на практиці мною не вивчена. Хоча в мене досить давно діамантовий рівень.

Показати прихований контент

Screenshot_20230423-003408.thumb.png.c7c0833794e377bd7931b2fe92f92d8c.png

Ага, ясно, схоже що це у них щось накшталт "медальки" мол дивись який ти молодець, тішся тепер :D

Щось по типу як на форумах чи трекерах є ранги "новачок" або "поважний учасник", які на ділі фактично нічого не міняють, не більше ніж бальзам на душу его (про дрібниці щодо тимчасового обмеження для певних рангів в кількості повідомлень чи закачок за добу не будем згадувати, це така "потужна привілея", що аж розпирає від гордості та щастя).

І доречі, стає ще більш образливо з тої точки зору, що виходить вони новачкам пропонують смачнішу ціну і знижку щоб заманити, а от таким бувалим "золотим-діамантовим" користувачам вже фіга ? :0089:  Чимось нагадує як у нас інтернет провайдери пропонують постійно смачні акції для нових абонентів, а от про старих вже не згадують, їм нічого вже не тре, вони нецікава цільова аудиторія :0032::0024:

Змінено користувачем SergLutsk
Опубліковано
6 hours ago, SergLutsk said:

Ага, ясно, схоже що це у них щось накшталт "медальки" мол дивись який ти молодець, тішся тепер :D

Щось по типу як на форумах чи трекерах є ранги "новачок" або "поважний учасник", які на ділі фактично нічого не міняють, не більше ніж бальзам на душу его (про дрібниці щодо тимчасового обмеження для певних рангів в кількості повідомлень чи закачок за добу не будем згадувати, це така "потужна привілея", що аж розпирає від гордості та щастя).

І доречі, стає ще більш образливо з тої точки зору, що виходить вони новачкам пропонують смачнішу ціну і знижку щоб заманити, а от таким бувалим "золотим-діамантовим" користувачам вже фіга ? :0089:  Чимось нагадує як у нас інтернет провайдери пропонують постійно смачні акції для нових абонентів, а от про старих вже не згадують, їм нічого вже не тре, вони нецікава цільова аудиторія :0032::0024:

Що зараз каже Алік...

Spoiler

image.thumb.png.cd5c63d08547dafc286fea4a19896984.png

image.thumb.png.3d3277260e80a2d2950f8383e3583e4b.png

image.thumb.png.32ec67298d4990069d2f2c97431a929d.png

image.thumb.png.ffea851326d1d4611fa109baa645dfd6.png

Перевірити важко.

Хоча не пригадую, щоб місяць тому на ДН щось цікаве мені приходило.

Опубліковано (змінено)
On 17.04.2023 at 22:21, Саня сказав:

З недорогих можеш взяти Atorch U96

https://www.aliexpress.com/item/32995519722.html

Спойлер

image.thumb.png.beff7dd640ccb366d868fdd01368c370.png

https://aliexpress.com/item/32812735435.html - той самий тестер, той самий продавець, але дешевше (182грн), з безкоштовною доставкою, і набагато більшою кількістю здійснених продажів і замовлень.

https://aliexpress.com/item/1005002839677061.html - і оцей варіант цікавий - з блютуз-інтерфейсом (300грн) 

Змінено користувачем jack74
Опубліковано
1 година тому, jack74 сказав:

той самий тестер

Тут просто  u96 модель, струм до 5.1А 

Модель u96р струм до 6.5А

Опубліковано
1 година тому, jack74 сказав:

блютуз-інтерфейсом

Дуже виручає при тестуванні акумуляторів тим що можна дивитися графіки.

Опубліковано

Я доречі коли дивився штук 6 роликів на ютубі про них, так от що в них всіх було спільного це те, що кожен огляд починався з того, що ютубер калібрував нового тестера, котрий на огляді, до показників якогось іншого, перевіреного старого вже і правдивого тестера, тому що мовляв з алі вони всі прибрехують в показниках. От і питання виникає, а якщо припустимо ти купив свій перший і єдиний тестер, до чого ти його маєш калібрувати ? :D

Опубліковано (змінено)
10 годин тому, Oli сказав:

Тут просто  u96 модель, струм до 5.1А 

Модель u96р струм до 6.5А

Якраз і написано, що це оновлений до Р, U96P

image.thumb.png.d350ced270c577b31e339c5f0f2b0f7a.png

image.thumb.png.263e2f7680ecf54e5a3740e2b5fc1332.png

Змінено користувачем jack74
Опубліковано

@jack74, дякую за інформацію. То я скидав посилання, за яким сам купував тестера, але це було ще в 2019 році. Тоді він коштував $4.97 і була безкоштовна доставка. Працює досі.

• 1 місяць потому...
Опубліковано
12 hours ago, SergLutsk said:

Скажіть, а якщо замовлення з 8 червня завісло на пошті в Києві, то це що значить ? Посіяли ?

Screenshot_2023-06-28-11-20-50-985_com.alibaba.aliexpresshd.thumb.png.8dc8bd8712f297f27167f0904d7d2c42.png

Орієнтовно місяць тому всі посилки з Алі почали йти виключно через Укрпошта. І з того часу в них страшні затупи.

Треба дзвонити їм на 0 800 300 545 і залишати звернення. Після цього через 1-2 дні посилка почне рухатися.

• Дякую! 1
  • Cумний 1
Опубліковано
9 hours ago, MaestroA said:

Орієнтовно місяць тому всі посилки з Алі почали йти виключно через Укрпошта. І з того часу в них страшні затупи.

Треба дзвонити їм на 0 800 300 545 і залишати звернення. Після цього через 1-2 дні посилка почне рухатися.

чого через укрпошту все не вкурсі?

Опубліковано
11 годин тому, MaestroA сказав:

Ясно, так і зробив, залишив звернення. І так доставка була 3+ тижні, а тепер ще веселіше стало :D

На секундочку - це замовлення я оформив 13 травня ! Це для тих, хто стверджував, що зараз вже все швидко стало, не так як раніше.

Опубліковано
32 minutes ago, SergLutsk said:

Ясно, так і зробив, залишив звернення. І так доставка була 3+ тижні, а тепер ще веселіше стало :D

На секундочку - це замовлення я оформив 13 травня ! Це для тих, хто стверджував, що зараз вже все швидко стало, не так як раніше.

Вчора з Укрпошти забрала скло для телефону, котре було замовлене 2 червня.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...