Перейти до змісту

Потрібна консультація по замовленню з Ali Express

Saddy

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
1 година тому, rl72 сказано:

попустило ?

обидві посилки синхронно

•  

В мене щось безрезультатно... Відкриваю постійно спор... Продавці тільки продовжують термін защити і все... Ні посилки ні грошей... І це вже пару посилок таких...

ali.png

• Відповідей 1,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Да, безтрекові зараз майже не приходять.. хз чому. З 10 посилок може прийти 2-3. Чи губляться чи десь на пошті чи на митниці. 

Відкриваю постійно спор... Продавці тільки продовжують термін защити і все... Ні посилки ні грошей... І це вже пару посилок таких...

Аналогічно, тільки я після відмов продавців повертати кошти відразу піднімаю "спор" на новий рівень, а то так можна роками кошти чекати

Опубліковано
50 хвилин тому, Barugan сказано:

Так раніше посилки їхали транзитом через домодєдово чи франкфурт, а зараз ніби напряму через київ.

Зараз це відколи?

Опубліковано

з мого досвіду приблизно 30% безтрекових посилок не доходять.

хоча, останнім часом, термін доставки значно скоротився. зимою взагалі, безтрек за 1.5$ кур'єр приніс аж до квартири) правда, це була не укрпошта. чому так - хз, обирав безкоштовну доставку)

Опубліковано

в мене два безтреки уже місяць в дорозі.

Одна посилка йшла через Міст-експрес, курєр доставив додому.

Ще одна з треком (плата за доставку 1,32юсд, China Post Registered Air Mail ) вже другий тиждень по Китаю їздить))) ніяк не вилетить

Опубліковано

блін, що ви замовляєте там в таких кількостях ? сірники, сигарети ? зубочистки ? в одного десять, в іншого двадцять, в третього взагалі фіг знає скільки посилок. Це що там є таке потрібне й саме головне дешеве, що треба так регулярно з Китая замовляти ? Цікаво, чесно

Опубліковано

MANJAK11, багато чогоцікавого там є:

usb asp, ch341a  - 24xx 25xx шиє

аспа можна в шо хоч перешити а коштує копійки,

купа панельок, dc -dc, arduino, датчики, реле, тачскріни, телефони, плаття .....

а мені то он прийшов вольтамперметр, чекаю "прищепку" для програмування, та ще багато цікавої байди

головне згати що потрібно і як шукати

Опубліковано
7 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

блін, що ви замовляєте там в таких кількостях ? сірники, сигарети ? зубочистки ? в одного десять, в іншого двадцять, в третього взагалі фіг знає скільки посилок. Це що там є таке потрібне й саме головне дешеве, що треба так регулярно з Китая замовляти ? Цікаво, чесно

а ти знаєш скільки товарів різних взагалі виробляється і продається ;)))

Опубліковано
8 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

от уявіть собі бізнес. класичний гендель: купив дешевше-продав дорожче. тільки не один вид товарів, а багато різних груп товарів = багато замовлень = багато треків. чи хіба це не дуже очевидна причина?

Опубліковано

У меня тоже 3 безтрековых 2 месяца идёт.С треками всё чётко пришло.

Этат али зараза такая ,постоянно чот покупаешь как зайдёшь

Опубліковано
1 час назад, Demeter сказал:

от уявіть собі бізнес. класичний гендель: купив дешевше-продав дорожче. тільки не один вид товарів, а багато різних груп товарів = багато замовлень = багато треків. чи хіба це не дуже очевидна причина?

це що ж за бізнес такий, ждати поставки товару по місяцю й більше ? З періодичними спорами й іншими *ніштяками* аліекспресу. Поштучно, від випадку до випадку, вірю, але то не бізнес, імхо, просто підробіток, та й не у всіх, як я розумію, тому й цікавлюсь

Опубліковано
2 хвилин тому, MANJAK11 сказано:

це що ж за бізнес такий, ждати поставки товару по місяцю й більше ? З періодичними спорами й іншими *ніштяками* аліекспресу. Поштучно, від випадку до випадку, вірю, але то не бізнес, імхо, просто підробіток, та й не у всіх, як я розумію, тому й цікавлюсь

нехай буде підробіток. а яке має значення терміни доставки? це ж не помідори, що псуються. за той місяць поки їдуть товари морально не старіють, а трохи плануючи попит можна досить чітко і вчасно привозити дуже багато китайського барахла нехай навіть з націнкою 20% (а багато навіть місцевих "аліекспресерів" ставлять 100+%) але майже з 100% ліквідністю. знаю декількох людей з Луцька в яких такий підробіток приносить в місяць більше аніж робота із средньостатистичною з/п.

Опубліковано
16 minutes ago, MANJAK11 said:

це що ж за бізнес такий

яка країна, такий і ...

а серйозно, якби продавці які возять вагонами, не ставили 50-100% накрутки, то може б і місця не було для такого "бізнесу".

Опубліковано

14.06.16 21:07

"Укрпочта" увеличила объемы пересылок из Китая в 7 раз

В мае 2016 года "Укрпочта" доставила почти 22 тыс. мелких пакетов "ePacket" из Китая. Этот объем больше почти в 7 раз по сравнению с аналогичным периодом прошлого года - тогда объемы ускоренной доставки посылок e-commerce из китайских интернет-магазинов составили чуть более 3 тыс.

Об этом говорится в сообщении "Укрпочты", передает БизнесЦензор.

С начала внедрения услуги доставлено почти 145 тыс. таких отправлений. На отправку мелких посылок "ePacket" уходит 7-10 дней.

Отмечается, что, заказывая товар у продавца, следует обязательно указать, что желаете получить свой заказ именно с помощью "ePacket". Особое внимание стоит уделить написанию адреса, на которую будет доставляться товар - его нужно указать полностью, без сокращений. Для связи и согласования деталей доставки необходимо обязательно указать свой номер мобильного телефона. Для удобства клиентов "Укрпочта" предлагает онлайн-сервис для отслеживания пути прохождения отправления Украиной.
Опубліковано
1 час назад, MANJAK11 сказал:

Все що ти продаєш, є в Китаї і навіть більше, і майже завжди дешевше.

Якщо покупки робити планові, а не чекати до останнього дня, то ніби нічого й не чекаєш. Купляв дружині на день народження телефон, замовив за місяць до дня народження, приїхав навіть раніше і обійшовся 1500 грн, а її сестрі купували з схожими параметрами тут і в останній день, обійшовся в 3000. Якщо планувати покупки, то економія сумашедша.

Замовляю знайомим все що попросять, замовляю на роботу запчастини до обладнання, нічого не накручую, залишаю собі лише кешбек 10%.

Раніше й барижничав трохи на ОЛХ і на Борді.

Останні мої покупки:

- ТВ тюнер

- Фотоелектричні датчики 

- штекер GX16

- пробійники для шкіри та інший ручний інструмент для шкіри

- світлодіоди

- ЮСБ вольтметр-амперметр

- мініпатрон для дрельки

- термоклей

- термопаста

- бокси та зарядки для акумуляторів 18650

- світлодіодна лента

- телефон

- планшет

- годинник

- зарядка мікроЮСБ

- дитячі шапки і костюмчики

- дисплей до планшета

і т.д.

• +1 1
Опубліковано
6 минут назад, nickel сказал:

зарядки для акумуляторів 18650

на 1 ак - 40грн , на 2ак - 60грн, на 4ак - 110грн, бюджетні, а ти по чому брав ?

7 минут назад, nickel сказал:

зарядка мікроЮСБ

зарядка в 220в бюджетна - 35грн , в прикурювач з висувним шнуром - 50грн , а ти по чому брав ? Цікаво просто , чи варто то все того геморою, бо як я поняв, більшість думає, що якщо на аліекспресі, то точно дешевше чим тут))

Опубліковано
21 минуту назад, MANJAK11 сказал:

на 1 ак - 40грн , на 2ак - 60грн, на 4ак - 110грн, бюджетні, а ти по чому брав ?

Я брав у вигляді платки TP4056, мені такі треба були. 29,5 грн за 5 штук

Цитата

зарядка в 220в бюджетна - 35грн , в прикурювач з висувним шнуром - 50грн , а ти по чому брав ? Цікаво просто , чи варто то все того геморою, бо як я поняв, більшість думає, що якщо на аліекспресі, то точно дешевше чим тут))

Зарядка на 2 ампери, 25,75 грн

Порахуй скільки я зекономив на таких дрібничках, а покупок вже мабуть більше як на 1000 доларів зробив.

Я не бачу жодного геморою. Працюю біля самої варшавки, але вийти до тебе за цим всім, мені треба просити щоб хтось мене підмінив (така робота). Зате не зупиняючи роботу, я можу замовити в Китаї і мені це привезуть в мій будинок (відділення пошти в мене в будинку), а дружина піде і забере це, бо в декреті, а інколи і поштар в поштовий ящик вкине, якщо пакунок дрібний, то взагалі можна в домашніх капцях забрати покупки. Одні переваги. А диспути - то не так страшно як звучить.

• +1 2
Опубліковано
14 часа назад, inna8919com сказал:

Так-так...я щось пропустила. Що таке кешбэк на алі? Як воно працює?

суть проста. реєструєтесь на сервісі, вибираєте товар, копіюєте посилання з товаром у віконце сервісу, купуєте, коли підтвердите отримання товару - на вашому акаунті кешбек-сервісу підтвердяться гроші (в даному випадку 6% від суми покупки), виводите способом яким зручно.

ну наприклад https://cashback.epn.bz

Опубліковано
Щойно, Barugan сказано:

коли товар не прийшов, гроші можна повернути, якщо не проморгати час для відкриття диспуту. 

нє, то не то. то просто гроші повернуть :)

а кешбек - це виплата ну скажімо так "комісійних" 6-7% за те що купували через сайт-партнер як той що я дав вище

• +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...