Перейти до змісту

Гетто, земля тобі пухом.

Forever Autumn

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

також не був особисто знайомий із Володимиром.

також приєднуюсь до,бачу, щирих переживань і висловлювань. багато тут вже було написано і, думаю, буде написано ще.

перечитуючи дану тему, не помітив жодного вислову чи бодай натяку на думку - про мертвих або добре, або ніяк...

на превеликий жаль когось або щось цінувати ми починаємо лише після того як назавжди втратимо. зараз весь той "кіпіш", який наводився в темах з його участю є таким бажаним...а, навіть не відчуття, а сухе розуміння ВЖЕ назавжди неможливості цього є таким...не знаю...абсурдним...не правильним... (

post-7467-0-86442600-1368058402_thumb.jp

P.S. тут висловлювались різні хороші думки щодо вшанування пам'яті вже двох учасників форуму...і щодо того, що ми є по суті своєрідною сім'єю... так ось: у деяких користувачів є підписи. як на рахунок того, щоб створити якийсь один загальний для всіх (хто хоче - для бажаючих) - з іменами Гетто та Luychi?

• Відповідей 234
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

м-да... жорстока іронія долі...

Побачив тему і вже, заходячи, налаштувався нахамити за такий "жарт"... навіть думки не промелькнуло, що то може бути правда... а тут...

Земля йому пухом....

Опубліковано

З виплатою кредиту дійсно треба зачекати до з'ясування чи є тато спадкоємцем і чи варто гасити, адже для банку це копійки, а для тата певна сума.

Щоб не гаяти часу, якщо не пропонуєте інших варіантів, для збору коштів можу запропонувати свій рахунок.

Мій рахунок: 4149437500593726 Висоцька-Степанюк Л.М.

Врешті, якщо прийдеться гасити борг, то перекину зібрані кошти на Вовину кредитку.

Опубліковано

Мій рахунок: 4149437500593726 Висоцька-Степанюк Л.М.

Врешті, якщо прийдеться гасити борг, то перекину зібрані кошти на Вовину кредитку.

Закинув.

• Адміністратори
Опубліковано

Скидуємося на карточку Ласки.

Я розміщу оголошення, щоб більше людей змогло допомогти.

Опубліковано

Ще одна інформація. У вівторок тато Вови планує з документами приїхати до його керівництва, на Грушевського.

Можливо зручніше було б зустрітися саме там для з'ясування всіх юридичних і поточних моментів?

Опубліковано

Прошу вибачення,там дійсно бракувало цифр.

Якщо,що: 4*45

настійно не рекомендую поповнювати цю картку! по-перше, це не кредитка, по-друге, батько, скоріше за все, не знає до неї пін-у, по-третє, картка може бути заблокована у будь-який момент через смерть її власника.

Закинув.

я теж, на картку, яку дала laska

п.с. якщо хтось хоче теж внести певну суму готівкою на картку ласки через термінали Привату, які знаходяться поза відділеннями (сьогодні банк не працює, але гроші ходять), але не знає, як це зробити ось тут є відеоінструкція.

Опубліковано

Також, згадав, що колись люди приносили гроші на якусь подію в магазин Oksana04, звичайно, якщо вона не буде проти..

Опубліковано

Також, згадав, що колись люди приносили гроші на якусь подію в магазин Oksana04, звичайно, якщо вона не буде проти..

Не проти, звичайно. Стоянка Фуршету чи м-н Наш Край на Кравчука,15 (і там і там в магазин "Пивний запас")
Опубліковано

Земля тобі пухом, Гетто, ти завжди вмів показати наші недостатки, і об'єднати усіх, себе не шкодуючи!

С. В. Рахманинов, Фредерик Франсуа Шопен. НЕЖНОСТЬ - Божественная музыка.mp3

Опубліковано

але тоді борг доведеться погасити татові

Якщо боржник помер, то в силу ст. 1282 ЦК спадкоємці зобов’язані задовольнити вимоги кредитора повністю, але в межах вартості майна, одержаного у спадщину. Таким чином, спадкоємці боржника за умови прийняття спадщини є боржниками перед кредитором в межах вартості майна, одержаного в спадщину.

За наявності кредитного договору та договору поруки поручитель приймає на себе зобов’язання відповідати за виконання кредитного договору за боржника, а також за будь-якого боржника в разі переводу боргу чи смерті боржника (якщо таке зазначено в договорі поруки).

При цьому слід мати на увазі, що коли в договорі поруки є умова про згоду поручителя відповідати за нового боржника, то поручитель є відповідальним за виконання зобов’язання спадкоємцями (ч. 3 ст. 559 ЦК).

тобто, якщо тато не поручитель і не спадкоємець, то не платити...

У нас виникла аналогічна проблема, коли розбився брат. Кретит був близько 5000 грн, то ніхто нічого не повертав. У зв"язку зі смертю позичальника.

А щодо Гетто... Завжди читала його з усмішкою... Спочивай з миром.

П.С. Люди бережіть себе і своїх близьких... Йдуть з життя молоді, талановиті, активні люди... Це так боляче.... :((((

Опубліковано

Не читав борду і не відписувався ще з квітня. Сьогодні оце включив компа зранку бачу - а тут така тема... :(

Вовка, Вовка... Земля тобі пухом. Нам усім буде тебе не вистачати. Можливо відносилися ми до тебе, часом, і не зовсім справедливо, але все ж любили. Без тебе буде сумно.

Пам'ятаю, як вперше ти прийшов на бордовку в Кульбабу. Видався таким кумедним і смішним.

Таким ти й залишився!

Спочивай з миром!

Опубліковано

Просто шокований. Земля пухом і світла пам!ять. Вовині коменти читав завжди з посмішкою. Вишибло.(

To Laska приєднався.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...