Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2008

Саня

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні в 11:10 на Шопена прямо біля банку була невеличка аварія за участю двох ВАЗів. Один з них виїжджав від банку на Шопена, при чому хотів повернути через суцільну роздільну смугу наліво, в бік Сапалаївки. В цей же час по Шопена в бік пр. Волі рухалось ще два ВАЗа. Той що їхав в правій смузі зупинився перед виїжджаючим і маякнув йому проїжджати, хотів пропустити. Ну той і нажав на газ, не подивившись що в лівій смузі їде ще один ВАЗ, який зовсім не хотів його пропускати. От виїжджаючий і зацідив йому в двері...

post-51-1218224543.jpg

Мораль цієї історії така: водій, навіть якщо тебе хтось пропускає -- будь уважний, бо пропускати можуть не всі! Ну і не варто виїжджати з дворового проїзду, перетинаючи суцільну розподільчу смугу, бо в випадку ДТП полюбе будеш винуватий.

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

Разбил своего скорпа :0099:

Ехал сегодня по трасе Владимир-Волынский - Луцк на форде Скорпио. За с. Забороль есть поворот-горбочек со сплошной. Погода - дождь. Моя скорость около 90. Выезжаю из-за горбка-поворота и вижу перед собой фуру. Нет, не ФУРУ типа вольво, скания и т.д., а фуру - гужевую повозку. Едет, нехороший человек, прям по центру моей полосы. Расстояние к ней метров 10-12. Жму на тормоза - ощущения:

1. что под колесами лед :0024:

2. если долбану фуру - деду на фуре жмурик обеспечен.

3. Какого .... меня несет на встречку???

Замечаю зеленую иномарку - выкручиваю полностью вправо. Успеваю осознать что не успеваю. Упираюсь спиной в сидуху, руками в руль (как последствие - выгнул рулевую колонку, розбил рулевым колесом лобовуху). Слышу глухое "бах", на мгновение в лобувом стекле вижу небо в тучах (потом понял, некисло передок от удара подпрыгнул, повернуло на 180 градусов и боком выставило на свою полосу). Первая мысль - не зажало бы ноги, не было бы пожара, третья не заклнило бы дверь. Слава Богу, все обошлось. Четвертая (стыдо конечно, что четвертая, а не первая)- что с людьми в пассате. Отстегиваю ремень, плечём дверку - бегом к пасату. Чел один,в отключке - подушкой получил по морде, пристегнут небыл. вытащил, растормошил. Вроде как живой, из травм (потом выяснилось)- забой левого локтевого сустава, видимо подушкой дало в ухо - идет кровь, побаливает шея. Их моих травм - пламенный привет от ремня безопасности на плече/грудной клетке + не меньший привет рёбрам от боковины сидухи в момент возврата бренного тела.

Вызвали гайцев, они в шоке - сказали ити обоим церковь и ставить Боженьки свечки.

Ну и сразу вопросы:

подскажите сколько стоят доки на Скорп;

у кого есть пассат Б-4 1996 г/в на разборку - в личку на leser(gav)ukr.net

ну и кому нужны запчасти к Скорпу - туда же

post-3360-1218309063.jpg

post-3360-1218309069.jpg

post-3360-1218309075.jpg

post-3360-1218309080.jpg

Опубліковано
Разбил своего скорпа :)

Ну и сразу вопросы:

Уххх.... Даже не знаю что сказать, не повезло или же после случившегося что всё так как получилось "удачно". На счёт доков вот сюда можно глянуть

http://auto.ria.ua/document/ford_24

на счёт запчастей можно вот сюда отписаться да и со всем остальным... народ может помочь http://www.ford-club.org.ua/board/index.php?act=idx

Да и что со страховкой ? Или не было цивилки ?

Опубліковано
Разбил своего скорпа ;)

Некісло.... Свічку постав.

На рахунок запчастин - є від скорпа фари передні, капот, руль, та ще всякої мелочовкі, якщо що треба - пиши.

Опубліковано

у водителя линкольна уже нашли 10 промиле в крови? что-то мост возле пятой школы и окрестности как мёдом намазаны. а все дело в том, что пятая школа построена на старом индейском еврейском кладбище!

ps. чем не сценарий для ужастика? :)

pps. ursa, ограждение и машина совершенно не повреждены, а филигранной точностью руления линкольн не отличается. ставлю пиво, что водила это сделал на спор или по-приколу.

ppps. обратите внимание, с какой стороны стоит машина и в какую сторону ехала.

Опубліковано

Ого Лінкольн потребує такої уваги, що тему окрему завели :) Він просто по габаритам не проходить по темі з ДТП і ось на мості теж не проліз :)

Опубліковано
ставлю пиво, что водила это сделал на спор или по-приколу.

Номера закордонні, якісь ніби американські.

Сумніваюсь що хтось крім нашого брата до таких приколів додумається.

Опубліковано

Хвилин 40 тому навпроти тубдиспансера. Майже класика: таврія наздогнала мерс. Шкода що не було фотіка.

Опубліковано

На Киверцовской вчера с утра стоял в дереве бус пассажирский.На дереве свежий венок.Кто знает подробности?

Опубліковано

2Shkoder

post-419-1218440879.jpg post-419-1218440856.jpg post-419-1218440860.jpg

Ну на счёт повреждений ограды - её трохи выгнуло в месте удара, гы, волна пошла :_17:

Асфальт конкретно поцарапан на траектории движения, днище - явно тоже.

Но это ещё не страшно. Таксисты рассказывали, что вытягивали этот "широкий формат" пожарными машинами. Зацепиться было не за что, и как следствие вырвали сначала бампер, а потом - кардан... :)

И ещё по непроверенным сведениям машина - хоть и с иностранными номерами - таки наша, местная, кого-то из МРЭО (возможно, г-на П......ы)

Опубліковано

вчора на мості зі сторони перемоги була дивна аварія. По ходу в сторону там тама, після переїзду переходу навпроти Світлолюкс на ТРОТУАРІ з лівого боку, тобто на тратуарі після зустрічної сміги стояв, точніше застряв між перилами мосту і стовбом Lincoln Town Car. оце шоу було, народу зібралось море.

В мене і сміг і жах відразу. Я згадую як я сам там часто гуляю з дитиною з коляскою а тут летить чудо 2хтонне.

Ви мене вибачте, але ЯК ТАК МОЖНА ЇЗДИТИ??????????

вибачте за якість, телефоном на ходу робив

d17dab200434.jpg

e647092d071c.jpg

Опубліковано

накупляють собі іномарок і женуться, потрібно суттєво підвищити штрафи а зокрема за перевищення швидкості і керування у нетверезому стані :angry:

Опубліковано

ну скільки раз повторювати - розстріл на місці за керуваня авто у нетверезому стані. стільки життів спасе...

/*я не злий. просто за*бало*/

Опубліковано
ну скільки раз повторювати - розстріл на місці за керуваня авто у нетверезому стані. стільки життів спасе...

/*я не злий. просто за*бало*/

Стопудово згідний+++++

Опубліковано

я чув, що в того Лінкольна на ходу вистрелило колесо, тому його і стягнуло через зустрічну на тротуар. Крупно повезло чуваку, що не прийняв стовпа лоб-в-лоб...

Опубліковано
Разбил своего скорпа :)

.........

В принципі можна організувати Б-4 за який тиждень з Бундеса. Якщо цікавить - дзвони, поспілкуємося на цю тему

• Адміністратори
Опубліковано

Зі слів одного свідка, якому я довіряю, там було дві машини: каділак і якийсь паркетник від мітсубісі. На невеликій швидкості каділак застряв між стовпом і огорожею моста, це все робилось на спір. А огорожу вигнули "01", щоб витягнути машину, інакше по версії удару вертикальні полоси огорожі були б пом'яті.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...