Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2008

Саня

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано

yurgen тобі ж не привселюдно мінуса вліпили - правильно? І зауваження теж правильне. Головне що він таки дав гроші на лікування і визнає що винен.

Опубліковано
Головне що він таки дав гроші на лікування і визнає що винен.

Сесть никто не хочет. Тут любой и квартиру бы продал. Ведь "от тюрьмы и сумы не зарекайся". Может этот случай и добавит ему мозгов и человек поймёт, что корочка в кармане - это не панацея на все случаи в жизни.

Опубліковано

Вчора ввечері на вірізку обїздної від Гнідавського цвинтаря до Мамсурова лежала в кюветі на даху жахливо понівечена ніби БМВ, ніби ""Акула"...Хтось щось детальніше знає? ДТП жахлива...

Опубліковано
Вчора ввечері на вірізку обїздної від Гнідавського цвинтаря до Мамсурова лежала в кюветі на даху жахливо понівечена ніби БМВ, ніби ""Акула"...Хтось щось детальніше знає? ДТП жахлива...

Вчора знайомий розказував про дтп : "Доречі бачив сьогодні дтп на рованцях навпроти гаражів як їхати з перехрестя за заправкою до сервіса з графіті на заборі.Короче там бімер тройка злетів з дороги і перекинувся.Я тільки підїжав то чувак з кабіни вилазив,весь в крові.Живий однако"

Опубліковано

Сьогодні зранку спостерігав майже вщент розбитий червоний форд напроти входу в парк ім. Лесі Українки. Другого учасника ДТП уже не було. Фотку викладу трохи пізніше.

Хтось вкурсі що там сталось?

Опубліковано

Не знаю точно. Але судячи по розташуванню машин, 9-ка на зустрічну вискочила, де протаранила форда. Я думаю, шо єдина причина виїзжати на зустрічну в цьому місці - для того щоб обминути пішохода. Можливо так і було.

Опубліковано

На вихідних була в Києві....

По дорозі на Київ, за Рівним бачила вже на обочині перекинуту іномарку (розбитий вщент капот, столяла на даху), речі, скло - усе на асфальті - жах....

І по дорозі назад, теж за Рівним, була ще одна аварія, дві іномарки. Лоб в лоб....

Опубліковано

Варто було в Київ їхати в п"ятницю, під вечір. Я нарахував 9 аварій. 2 криши, причому одна прямо в м.Рівне... 1 машина і більш нікого. Як він так?

Такого я ще небачив!

Опубліковано
що значить 2 криши?

думаю автор так скорочено називає ДТП, результатом яких один з авто опинився колесами догори, на даху :(

Опубліковано
Варто було в Київ їхати в п"ятницю, під вечір. Я нарахував 9 аварій. 2 криши, причому одна прямо в м.Рівне... 1 машина і більш нікого. Як він так?

Такого я ще небачив!

Так я в п’ятницю і їхала. "Вояж-Луцьк" 17:00 від Лучеська....

Опубліковано

Вот як гаражи переміщати треба, коли під рукою нема крана !

В гаражі ставлять жигуля старого, а ця тойотка буквально дня два як появилась у дворі.

post-1908-1216052099.jpg

post-1908-1216052224.jpg

Опубліковано
думаю автор так скорочено називає ДТП, результатом яких один з авто опинився колесами догори, на даху :angry2:

Саме так.

Так я в п’ятницю і їхала. "Вояж-Луцьк" 17:00 від Лучеська....

Во! А я в 17-00 з Києва виїхав. Це дурдом що робилося!

Опубліковано
А ця тойотка буквально дня два як появилась у дворі.

Там же знак на лобовому "У"...

практичне заняття з парковки не вдалося :angry2:

Опубліковано

Знову не поважають власників мопедів: біля мене виїзд з вулички на головну дорогу з доволі великим підйомом плюс ще й огляд нульовий (з права будівля зупинки, зліва дерева). В мою вуличку хотів заїхати опель, а з неї виїжджав УАЗ. Так як вуличка вузенька, опель пропускав УАЗа, зупинившись перед поворотом на головній. УАЗ став виїжджати (побачив що його пропускають), і в саме цей момент по головній летів мопед. Водій УАЗа його не помітив і вже встиг добре висунутися на дорогу. Жертв нема, але матюки я чув добре здалеку :D

Обійшлося побитою фарою УАЗа і побитою захисною дугою мопеда.

Опубліковано
ключове слово
летів мопед

Я не знаю з якою швидкістю він їхав, але той агрегат був із тих що до сотні можуть йти... а якщо врахувати що у нас багато техніки на 80, 100 і більше кубиків їздить під виглядом мопедів (заводські таблички перебивають), і без прав... Я вважаю що на мопеди і скутера ПОТРІБНО ОБОВ"ЯЗКОВО проходити якийсь іспит в ДАІ на ПДР.

Опубліковано
Я не знаю з якою швидкістю він їхав, але той агрегат був із тих що до сотні можуть йти... а якщо врахувати що у нас багато техніки на 80, 100 і більше кубиків їздить під виглядом мопедів (заводські таблички перебивають), і без прав... Я вважаю що на мопеди і скутера ПОТРІБНО ОБОВ"ЯЗКОВО проходити якийсь іспит в ДАІ на ПДР.

Підтримую на всі сто. Основна кагорта байкерів, це пацанва 12-16 років,яким ше машину чи мот ніззя, а покататись (чи поблатувати перед діффчьонками) хочеться. З екіпу на них максимум,шорти,шлопанці, темні окуляри і бейсболка(в шоломах їздять одиниці і то старші хто думає над власною безпекою).

Потенційні самогубці...(нещодавно став свідком як 3 тиких малолітніх далпа.... на кітайському вбитому скуті мало не вскочили маршрутці в зад,бо байкер махав рукою дєвкам замість того щоб тримати руль і дивитись на дорогу)

Опубліковано

Вчора йшов собі додому через пішоходний перехід на зелене світло (через Соборності біля бару Фієста). Нікого не чипаю, топаю по правилам, і тут переді мною за два метри з-за маршрутки викатує табуреточник (вибачайте але інакше не назвеш такого урода) і розлякавши народ що йшов попереду поїхав собі далі, те ж саме він зробив і на другому переході тай ще майже не заїхав в бік авто що виїжджало на зелений. Був би я рядом на відстані удару, коли він проїжджав по пішоходному переході, мабудь би зарядив йому у вухо.

Опубліковано

Хвилин 20 тому проїзджав по Карпенка-Карого, навпроти Мітсубіші стоїть Автолюксовський автобус, мордою в сторону Варшавки і Опель Омега з підбитим багажником на зустрічній, теж мордою в сторону Варшавки. Що сталось - незнаю.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...