Перейти до змісту

Сьогоднішня чергова ДТП - 2008

Саня

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
Lancer виноват - без вариантов/светофоров/поворотов

даже если он ехал от трешки и сворачивал на Ветеранов - то делал это с нарушением рядности.

Я ж і писав що у будь якому випадку водій лансера буде винним. І навіть якщо скутерист проїхав на червоне світдо значно перевищивши дозволену швидкість, все одно водій лансера буде винним. І взагалі то від трьошкі їхав скутерист, а лансер або з теремно, або зі сторони лучеська

Та ні, Шура... це, млять, розвивають свої теорії місцеві їздуни-специ, які:

1). Правил дорожнього руху ніфіга не знають;

2). Водійських прав не мають, а якщо мають - то див. п. 1)

А потім крики: "Чого в нас багато ДТП?!! Знаків не видно! Ями на дорогах! Велосипедисти! Скутеристи!" А те, що багато пєдєрастів, які тупо не знають, як їхати - про це всі забувають.

Даний топік - яскраве свідчення того, що ПДР знають одиниці.

Я не знаю добре ПДР. Але в сумнівних ситуаціях я краще постою, хай мені в спину сигналять (в мене все одно сигнал голосніший) - але я зроблю маневр таким чином, щоб це було максимально безпечно.

ЗІ. І ще я пристібаюся. Завжди. Навіть на місці пасажира. В тому числі заднього :)

І кого ж ти маєш на увазі? ;)

Особисто я не маючи поки що значного водійського стажу поступаю аналогічно тому, як вище описав ти. А правила періодично перечитую і собі нагадую. І ще, з мого вікна чудово видно це перехрестя і я знаю наскільки часто там трапляються ДТП, тому завжди проїжджаю це перехрестя максимально обережно і уважно

А на рахунок їздунів-спеців які розвивають совї теорії можу сказати лише що дурні вчаться на своїх помилках, а розумні на чужих. Детально проаналізувавши ситуацію можна зробити для себе висновки і не повторяти аналогічних помилок.

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Топ авторів теми

Опубліковано
ЗІ. І ще я пристібаюся. Завжди. Навіть на місці пасажира. В тому числі заднього :)

;), я такой же. :)

А на рахунок їздунів-спеців які розвивають совї теорії можу сказати лише що дурні вчаться на своїх помилках, а розумні на чужих.

Ну, если верить старой поговорке, то на своих ошибках учатся как раз умные (т.к. дураки не учатся никогда), а на чужих ошибках - мудрые. :)

Мое мнение - водитель авто неправ. А на какой там скорости летел пацан - это уже в данном случае все-таки вторично.

Опубліковано
Мое мнение - водитель авто неправ. А на какой там скорости летел пацан - это уже в данном случае все-таки вторично.

В будь якій ситуаціїї чи їхав водій ланцера з Теремно (це буде другорядна дорога по відношенню до Відродження),

чи повертав на ліво по Відродження всерівно він не правий і буде відшкодовувати вартість "табуретки " скутера + відшкодовувати вартість витрат на лікарню, якщо водій скутера там.

Все справа готова для адвоката, як потрібно для допомоги скутеристу то допоможимо.

Всі напевно памятають випадок з Lexx та Ігорем по дорозі на Ківерці мало вчили "крутих" гореводіїїв на луноходах ще б вони ПДР вивчили а не купували права за "сало".

P.S . Читай матчасть

Опубліковано

Правило "пропусти дурня" діє завжди, хай навіть він порушує правила - своє життя дорожче всяких правил. Коли на вєліку їду по головній і бачу шо мене непропускають, то починаю гальмувати.

Хто винуватий рішить слідство і свідки

Опубліковано

На рахунок аварії на перехресті вул.Ветеранів і пр.Відродження: в Лансері були працівники ДАЇ, їхали після святування Івана Купала, явно не тверезі - п'яні, і до того ж норматєльно. В машині перебував пан.... (начальник крімінальної міліції міста Луцька).

В когось є дані про стан хлопчини, що їхав на скутері? Напишіть.

Після дтп його забрали в лікарню - привезли в реанімацію без свідомості...

Опубліковано

На рахунок аварії на вул Теремнівський. З Лексуса (він був винуватий) вибрався (по іншому не назвеш) вдрєбізги п'яний водій і покинув місце дтп. Через деякий час приїхали його товариші (корєша) і сказали - що повністю оплатять водію маршрутки ремонт і збитки.

Народ не пийте перед поїздками...

Опубліковано
Це просто не та країна,де поважають велосипедистів,мотоциклістів,гужовий транспорт.В нас бик їде на нормальній машині і думає,що він завжди прав.Це ж вже не перший такий випадок з скутеристом.Особисто мого друга теж збили так само,бо було побарабану,хто там десь на бурчику.

А велосипедистів як ігнорують.Це що правильно? Жирні ментовські рила тільки і дивляться з кого б то бабла скосити,а не на ситуацію на дорогах.

Скажу так,не доросли ми ще до культури на дорозі,а тим більше до двоколісного транспорту.

А може водії скутерів і т.п. табуреток хоча б почнуть зупинятись на червоний і пропускати пішоходів на переходах. Бо складається таке враження що в них нема жодних обов'язків а є тільки права на які постійно зазіхають водії автомобілів. Просто вже набридла картина, коли на світлофорі стоїть 2-3 ряда машин, люди переходять дорогу і тут чудік на мопеді вискакує зпоміж машин (звісно розганяючи при цьому пішоходів) і летить на червоний маючи всіх і все в ду..і. А кому незнайома картина коли на Соборності мотопедери тримаються лівого (!!!) краю проїзжої частини? хто і кого тут наражає на небезпеку? А літаючі по осьовій 200 км/год камікадзе на спортбайках (часто бачу на Ковельській і Львівській)? І про велосипедистів - як вам "пацани на лісапедах" на вул Лесі Українки (колишня Радянська) які гоняться між пішоходами - це нормальні учасники дорожного руху??? (був свідком як такий "ектремал" чуть не збив дитину (дивом пронесло)) Якщо вони претендують на повагу водіїв автомобілів може варто було б ВИВЧИТИ ПДР і хоча б робити вигляд що їх не порушуєш і перестати чудити на дорозі. Я не кажу що автомобілісти всі дуже чемні і дисципліновані , але скутеристи, як на мене, в більшості своїй просто нагло і демонстративно ігнорують будь-який порядок і правила.

Опубліковано

а ви помітили тенденцію збільшення ДТП за участю ментів?

Все почалося (звичайно ж значно раніше, але...) із наїзду на дітей на Горохівщині.. і пішло поїхало..

Отака наша держава - цілковите "кумовство", кум-сват-брат-сусід-родич-знайомий, всі ми із одного села і нам все по...ю.

нам поки підср@чника не дадуть - ми не поворухнемося.. от як вчинять люди самосуд над одним із таких.."кумів".. то може хтось і задумається!

будемо сподіватися, що сьогоднішній день буде без аварій.

Опубліковано

Ось що по цьому поводу пише інтернет!

09.07.2008 08:30

В Луцке милиционер на иномарке сбил юношу на скутере

В Луцке сотрудник горотдела милиции совершил ДТП, в котором был серьезно травмирован 19-летний юноша.

MetaNews

Завершено альтернативное расследование убийства Евгения Кушнарева

Жвания объяснил причину метаморфоз с лицом Ющенко

Тимошенко РАСПЯЛИ на Интере (ВИДЕО)

Пьяный Петросян устроил кровавое ДТП

БЮТ заблокировал Раду, заподозрив "регионалов" в злых намерениях

Как сообщили в пресс-службе отдела Госавтоинспекции УМВД Украины на Волыни, происшествие случилось 7 июля на перекрестке улиц Возрождения и Ветеранов в Луцке. В сообщении отмечается, что, по свидетельствам очевидцев, управляя автомобилем «Митсубиси-Ланцер», начальник одной из служб горотдела милиции во время поворота нарушил Правила дорожного движения и не пропустил скутер, который двигался ему навстречу.

Как следствие, на полной скорости мотороллер врезался в правую переднюю сторону иномарки. В результате ДТП 19-летний водитель скутера получил ушиб головного мозга, черепно-мозговую травму, перелом нижней челюсти. Он был госпитализирован в реанимационное отделенные Луцкой городской клинической больницы №2. Пострадавший находится там и сейчас.

По информации пресс-службы ГАИ Волыни, на место происшествия выезжали представители прокуратуры Луцка, УМВД Украины в Волынской области, представители ГАИ. Место ДТП тщательным образом осмотрели, у водителя «Митсубиси» проверили содержание алкоголя в крови.

Сейчас продолжается следствие. Вероятнее всего, в отношении работника Луцкого горотдела милиции, совершившего аварию, будет возбуждено уголовное дело.

По материалам Униан.

to Shura

таку інформацію може отримати будь-хто, хто має електронний телефонний довідник...

Опубліковано
А може водії скутерів і т.п. табуреток хоча б почнуть зупинятись на червоний і пропускати пішоходів на переходах. Бо складається таке враження що в них нема жодних обов'язків а є тільки права на які постійно зазіхають водії автомобілів. Просто вже набридла картина, коли на світлофорі стоїть 2-3 ряда машин, люди переходять дорогу і тут чудік на мопеді вискакує зпоміж машин (звісно розганяючи при цьому пішоходів) і летить на червоний маючи всіх і все в ду..і. А кому незнайома картина коли на Соборності мотопедери тримаються лівого (!!!) краю проїзжої частини? хто і кого тут наражає на небезпеку? А літаючі по осьовій 200 км/год камікадзе на спортбайках (часто бачу на Ковельській і Львівській)? І про велосипедистів - як вам "пацани на лісапедах" на вул Лесі Українки (колишня Радянська) які гоняться між пішоходами - це нормальні учасники дорожного руху??? (був свідком як такий "ектремал" чуть не збив дитину (дивом пронесло)) Якщо вони претендують на повагу водіїв автомобілів може варто було б ВИВЧИТИ ПДР і хоча б робити вигляд що їх не порушуєш і перестати чудити на дорозі. Я не кажу що автомобілісти всі дуже чемні і дисципліновані , але скутеристи, як на мене, в більшості своїй просто нагло і демонстративно ігнорують будь-який порядок і правила.

Шановний ZaZik, якщо ти хоть раз проїхався їздив на скутері по місту ти мавби знати які колдой*бини в нас на дорогах в основном з правого боку, ще доповнюють картину скутерістам маршуткі, які частенько кумарять, обганяють і стають на найблищій зупинці зразу після обгону (це все що стосується вул. Соборності). На рахунок ям це вже взагалі атдельна тема розмови, в мене на кільці біля ДАЇ взагалі на ходу розвалився задній амортизатор (і їя менти не зробили біля себе дорогі я навіть і незнаю...) а все іза того шо їхав з правого боку, бо взагалі то стараюсь дотримуватись правил дорожнього руху, які хоть і не едіально знаю, на червоне світло неразу не проїзжав, а те що скутерісти завжди порушують правела то це явно гон, якшо хтось і не знає їх або осознано порушує їх, то не значить що поголовно всі на правила забили **й...

На рахунок атомобілістів я би стазав, що більшість вроді культурно поводяться на дорогах і не питаються підрізати проскочити перед скутером і т.п (виключення широкожопі кабани на джипах або крутих іномарках, і деякі маршутчікі).

Опубліковано
Ось що по цьому поводу пише інтернет!

Сейчас продолжается следствие. Вероятнее всего, в отношении работника Луцкого горотдела милиции, совершившего аварию, будет возбуждено уголовное дело.

По материалам Униан.

таку інформацію може отримати будь-хто, хто має електронний телефонний довідник...

+++ зачет !!! хоть одного накажуть не дайте вІдкупитись :D

Опубліковано
Моя б воля то "скутерісти" взагаліб їздиили в себе на подвірї або десь в полі ...

Якщо б всі скутери мали держ реєстрацію, а їхні водії мали права і дотримувались ПДР, то хай собі їздять. А то особисто знаю людей які ПДР в очі не бачили, і на своїх табуретках дозволяють собі повним ходом ганяти по місту, постійно наражаючись на небезпеку і створюючи аварійні ситуації. А ще хотів недавно вийти і настукати по дюнделю одному придурку, який додумався зняти з свєї табуретки глушник і з крейсерською швидкістю 40-50 км в час ночі нарізав кручи по району. От з таким вот треба якось боротись

Опубліковано

я еще раз повторюсь: дело не в типе транспортного средства, а в его водителе.

сам только что вломил идиоту на Ланосе.

потому что встал на переходе (прямо на зебре), а когда народ начал возмущаться, что им через лужи его обходить надо, ответил матом.

ну, я ответил прямо в открытую форточку в ухо...

Опубліковано
я еще раз повторюсь: дело не в типе транспортного средства, а в его водителе.

сам только что вломил идиоту на Ланосе.

потому что встал на переходе (прямо на зебре), а когда народ начал возмущаться, что им через лужи его обходить надо, ответил матом.

ну, я ответил прямо в открытую форточку в ухо...

і як відреагував водій ланоса на таку відповідь?

правильно, все залежить від водія транспортного засобу і його знання ПДР :)

Опубліковано

В 14.40 на Ковельській за Братським мостом.

post-155-1215690860.jpg

post-155-1215690869.jpg

post-155-1215690874.jpg

post-155-1215690879.jpg

Цікаве саме що стоять з годину чекають ДАІ, а люди по бровках скачуть разом з тролейбусами!

Опубліковано

Сьогодні в 15 з копійками по дорозі на Рованці, за мостом через Стир стоять менти, лежить скутер. Швидка була, видно когось забрала. Скутер валяється посеред смуги в сторону Луцька. Мєнти поставили табличку "Оформляється ДТП" і покурюють біля машини.

Опубліковано

Хто і що знає сьогодні, тобто вже вчора (10.07) на Відродження в районі 18 школи, ввечері десь 20 година. Бачив посеред "сплошної" сильно розбиту шістку впоперек дороги. А далі...

Опубліковано
Статья про аварию "скутер+милиция".

Мдаааа...... в который раз возникает вопрос - сколько денег платят в милиции? Мицубиси, две штуки баксов....... Всё что нажито непосильным трудом???

Опубліковано

Тут товарисч kvit влупил -1 с формулировкой "Рахуй свої гроші! ". Но если каждый будет считать только своё, то завтра-послезавтра от страны ничего не останеться и Украина окажеться в такой ж..пе, что сегодняшний день покажеться раем. А укравший будет срать в золотой унитаз и смеяться над теми, кто не украл, кому совесть не позволила. Кто если не мы будет обращать внимание на корупцию, ведь службы, которые должны этим заниматься работу свою выполняют на процентов 10, а показатели достигаються или заказными делами или учителя нищего за 20 баксов взятки садят.

2 kvit

Я не завистливый человек и к чужим деньгам равнодушен, но если видно, что дебет с кредетом не сходиться (у кого-бы то ни было - чиновника, милиционера.......) - невольно задаёшь себе вопрос: "А не на народные ли денюжки живёт этот человек?"

з.ы. Сорри что не по теме

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...