DMK Опубліковано 19 Березня, 2013 в 23:47 #1 Опубліковано 19 Березня, 2013 в 23:47 Доброго дня!Накипіла вже одна проблема, якою хочу давненько зайнятись. Не так давно, був відкритий новий супермаркет - "міні там-там", який знаходиться на відродження 14а. Суть проблеми заключається у тому, що майже ніколи немає можливості заїхати на автомобілі у свій жеж двір. З задньої частини магазину - у них "загрузочно-розгрузочна площадка", там вони вивантажують та завантажують свої товари. В будні дні - понаїжає настільки багато машин, що там навіть звичайній жіночці з коляскою важко розминутись - а що вже казати за автомобіль? Да нехай понаставляли машин, а як розбили ті дороги в дворі... Скільки раз вже бачив як люди в мокру пору падали, і вивертали ноги в тих ямах, які вони натворили. Люки розбиті, на дорогах ями , ніби метеорити падали. Скажіть будь ласка, люди добрі - куди треба писати скарги, до кого звертатись? Дякую!
Foross Опубліковано 20 Березня, 2013 в 05:43 #2 Опубліковано 20 Березня, 2013 в 05:43 це все погано звісно, але я думаю що це нічого не змінить, глянь на наші дороги.
MaestroA Опубліковано 20 Березня, 2013 в 06:13 #3 Опубліковано 20 Березня, 2013 в 06:13 Не так давно, був відкритий новий супермаркет - "міні там-там"....А як був Вопак, ситуація хіба була іншою?Скажіть будь ласка, люди добрі - куди треба писати скарги, до кого звертатись? Дякую!В міськраду. Там є відповідний відділ, де приймають скарги в офіційній формі. Але один у полі не воїн.
Ko3bMa Опубліковано 20 Березня, 2013 в 06:15 #4 Опубліковано 20 Березня, 2013 в 06:15 Скажіть будь ласка, люди добрі - куди треба писати скарги, до кого звертатись? Дякую!Гадаю, варто почати з приймальні міськради.Або можете запитати в AK88
maxima5171 Опубліковано 20 Березня, 2013 в 06:21 #5 Опубліковано 20 Березня, 2013 в 06:21 Коли був Вопак там такого не робилось. Не знаю як ті машини розвантажувались, але їх здавалось менше.
frv Опубліковано 20 Березня, 2013 в 06:22 #6 Опубліковано 20 Березня, 2013 в 06:22 Кожне благо цивілізації має зворотню сторону. Все що можуть посадовці це наслати перевірку (пожежників,санстанцію, споживачів). Вам це не допоможе.
zverexe Опубліковано 20 Березня, 2013 в 06:23 #7 Опубліковано 20 Березня, 2013 в 06:23 Бо вопак був гірший і вибір товару був менший
erica Опубліковано 20 Березня, 2013 в 06:35 #8 Опубліковано 20 Березня, 2013 в 06:35 Ще є гаряча лінія міського голови: 0-80Телефон здається змінився. Тепер 15 80 якщо не помиляюсь.
searcher Опубліковано 20 Березня, 2013 в 06:51 #9 Опубліковано 20 Березня, 2013 в 06:51 Я вважаю, що варто було б починати з колективної скарги, а потім суди ітд
Zalepok44 Опубліковано 20 Березня, 2013 в 06:54 #10 Опубліковано 20 Березня, 2013 в 06:54 Я думаю що вам прийдеться з цим змиритися. Тому що міська влада цей магазин не виселить (не позубам їм дана компанія), а перенести "місце для приймання товару фізично немає куди". І так завдяки мешканцям будинку в якому знаходеться даний маркет, було перенесено зону приймання товару з задньої частини магазину на бокову.Я вважаю, що варто було б починати з колективної скарги, а потім суди ітдЯкі суди, щоб іти в суд має бути як мінімум заключення СЕС (не на користь маркету), а я думаю воно мало ймовірне.
frv Опубліковано 20 Березня, 2013 в 07:05 #11 Опубліковано 20 Березня, 2013 в 07:05 Шановні форумчани! З власного досвіду знаю, що відкриття магазину супроводжується отриманням кучі дозволів, погоджується всіма службами. Тому якщо за планом рампа не змінила свого місцерозташування - позиватись змісту не має. Машини, які загороджують проїзд, стоячи в черзі на розвантаження, супермаркету не належать і не підпорядковуються. Довести, що супермаркет має відношення до псування дороги теж довести не вийде. Що може міська рада, так це зобов'язати провести в належний вигляд прибудинкову територію (але це не буде стосуватись ремонту проїжджої частини дороги). А от коли супермаркет відкривають з нуля, то вони не погоджують проект в якому забудовник не зобов'язується викласти бруківкою чи встелити асфальт на прилеглій території.
vicit Опубліковано 20 Березня, 2013 в 07:10 #12 Опубліковано 20 Березня, 2013 в 07:10 Живу через дорогу від Варшавського ринку (Кравчука 38) в моєму будинку знаходяться: салон краси, бар, дві аптеки, магазин "Торба", магазин одежі і взуття, два магазини дитячих іграшок, магазин б/у речей з Європи стоматкабінет, сауна і три склади у підвалах на яких постійно відбуваються розвантажувально-навантажувальні роботи, заїзд у двір вільний для всіх (працівників/клієнтів цих закладів, для жителів будинку, для пересічних відвідувачів "варшавки" ). Можемо на місяць обмінятися житлом (як в одній притчі про мужика якому було тісно жити в будинку з жінкою і трьома дітьми), можливо тоді думка зміниться і Ви будете вважати що досить комфортно у Вашому дворі живеться. По темі: скарги, судова тяганина, сварки - реального результату не дадуть. Можу порадити знайти однодумців, скинутися грошима і встановити металеві стовпчики вздовж тротуару, щоб авто не заважали руху пішоходів PS. Вам би радіти що не чуєте автостанцію з 7-00 до 21-00 і варшавську радіоточку з 9-00, а чути їх при засклених балконах і пластикових вікнах - чудово
bublik007 Опубліковано 20 Березня, 2013 в 07:19 #13 Опубліковано 20 Березня, 2013 в 07:19 Думаю, Ви не один з двору хто має авто.... Збирайте народ до купи і вперед. Наші можновладці ворушаться тількі тоді, коли явище набуває розголосу)))
Boomboxic Опубліковано 20 Березня, 2013 в 07:24 #14 Опубліковано 20 Березня, 2013 в 07:24 Можна поставити шлагбаум на радіобрелках, тільки не зразу в повороті, а на вїзді в прибудинкову територію. Щоб вантажівки там не розвертались, а клієнти не загороджували проїзди.Узгоджуйте питання з ЖКП чи ОСББ (що там у вас є) і міською радою. А потім звяжіться зі мною - поставимо.
DMK Опубліковано 20 Березня, 2013 в 09:18 Автор #15 Опубліковано 20 Березня, 2013 в 09:18 Дивлячись на ситуацію, людям це нормально. Вони паркують свої авто один на одному, дорога така, що ще трохи і буде траншей. І всі мовчать. Дякую за поради
Political Опубліковано 21 Березня, 2013 в 07:53 #16 Опубліковано 21 Березня, 2013 в 07:53 Але й то вже зануди ви! то хай закриють вам той тамтам легше стане? Ви самі не знаєте чого хочете! був в тому районі і бачив скількі там місця! То, що по вашому їм розгружатись через парадні двері? бо ви не можете припаркуватись? І чого це тількі зимою згадали а не літом? Я вам би порадив ото ніж писати скарги і ходити куди не треба, взяли би лопату і занялися б трудотерапією і буде вам місце для парковкі, а якщо по житті скаржитись і весь час бути невдоволеним то так мало чого можна досягнути!
Skorpio76 Опубліковано 21 Березня, 2013 в 08:02 #17 Опубліковано 21 Березня, 2013 в 08:02 Прибудинкові дороги не призначені для інтенсивного навантаження, особливо середньо та великотонажним транспортом.Тому проблеми з руйнуванням дороги має вирішувати Там-Там Експрес.
DMK Опубліковано 21 Березня, 2013 в 09:51 Автор #18 Опубліковано 21 Березня, 2013 в 09:51 Але й то вже зануди ви! то хай закриють вам той тамтам легше стане? Ви самі не знаєте чого хочете! був в тому районі і бачив скількі там місця! То, що по вашому їм розгружатись через парадні двері? бо ви не можете припаркуватись? І чого це тількі зимою згадали а не літом? Я вам би порадив ото ніж писати скарги і ходити куди не треба, взяли би лопату і занялися б трудотерапією і буде вам місце для парковкі, а якщо по житті скаржитись і весь час бути невдоволеним то так мало чого можна досягнути!Шановний, будете жити в тому будинку, і будете мати своє авто - думка Ваша зміниться кардинально. Завітайте туди зараз, і не говоріть дурниць. Я ні слова не сказав, щоб закрили магазин. Просто якби вони перенесли місце загрузики і вигрузки на другій бік магазину - було б ідеально. Там маса місця для таких речей. І людям добре би було, і їм комфортно. Там зараз наліпло снігу, і заїхати туди, щоб нікого не зачипити - просто нереально. Залишиш машину на дорозі - тролейбус не проїде. Де ж по Вашому залишати авто?
zaHARE Опубліковано 21 Березня, 2013 в 10:34 #19 Опубліковано 21 Березня, 2013 в 10:34 По любому потрібно скаржитись і добиватись заборони заїзду великогабаритного транспорту.Це проблема маркету,що вони не можуть організувати логістику і дотримуватись графіку доставки товару.Крім того існує санітарна зона будинку,взнайте де вона проходить.Також можете катати скаргу пожежникам,якщо перекриваються заїзди у двір(фотофіксація факту),що може зартуднити евакуацію або вьїзд спец транспорту у випадку ЧП.
DMK Опубліковано 21 Березня, 2013 в 10:42 Автор #20 Опубліковано 21 Березня, 2013 в 10:42 По любому потрібно скаржитись і добиватись заборони заїзду великогабаритного транспорту.Це проблема маркету,що вони не можуть організувати логістику і дотримуватись графіку доставки товару.Крім того існує санітарна зона будинку,взнайте де вона проходить.Також можете катати скаргу пожежникам,якщо перекриваються заїзди у двір(фотофіксація факту),що може зартуднити евакуацію або вьїзд спец транспорту у випадку ЧП.Яка пожежна? Ви про що?)) Я кажу, там пройти інколи важко, Ви кажете про пожежну машину) Я туди на легковому авто - ледь ледь пробираюсь, і то переживаю, щоб з наліпшого льоду не злетіти, і не вдарити когось боком. Одне прикро - що я сам нічого не зможу добитись. Іншим жителям, як я зрозумів - це нормально. Або ж просто закривають очі на це
Egoist Опубліковано 21 Березня, 2013 в 13:37 #21 Опубліковано 21 Березня, 2013 в 13:37 DMK - поставь свою машину поперек дороги,и и пусть это будет их проблемой,как въехать и выехать! предварительно поговорив с соседями. Думаю 2-3 дня хватит для решения проблемы.
DMK Опубліковано 21 Березня, 2013 в 13:39 Автор #22 Опубліковано 21 Березня, 2013 в 13:39 Спустять колеса в кращому випадку, думаю. Та, і сусіди по будинках, теж думаю, будуть не раді такому.
SunSeth Опубліковано 21 Березня, 2013 в 20:24 #23 Опубліковано 21 Березня, 2013 в 20:24 нема машини - нема проблєми ))а то нічо, шо там по ВСЬОМУ дворі асфальт (включаючи пішоходну доріжку по діагоналі) ніби після масованого бомбардування, це теж магазин зробив?
Pr0ektant Опубліковано 12 Липня, 2013 в 06:54 #24 Опубліковано 12 Липня, 2013 в 06:54 влітку мають повністю відремонтувати асфальтне покриття біля супермаркету
Roman_1984 Опубліковано 12 Липня, 2013 в 07:06 #25 Опубліковано 12 Липня, 2013 в 07:06 нема машини - нема проблєми ))Погоджуюсь, купуйте велосипед...А по темі, там завжди був магазин, і будинок проектувався відразу з магазином, і рампа ніколи не змінювала свого місцезнаходження, тому навряд чи щось Ваші скарги дадуть. Біля мого будинку нема ніякого магазину, але машину важко припаркувати, особливо після 21.00, добре, що її у мене нема)
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.