Перейти до змісту

Хто скільки заробляє?

Opiumni

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)
3 часа назад, MOTOROLLLA сказал:

Смисл переводити зп в валюту бачу лиш тоді, коли збираюсь тратити її на бугром.

Як би там не було ціни на левову частку позицій необхідних для життєдіяльності в України на порядок нижча ніж в Європі. 

Так, є безліч товару, який тут і там в одну ціну. Але далеко не весь. 

А про роботодавців, думаю, що ніхто не "жме" просто з жадібності. Роботодавець хоче. щоб працівник жив в комфорті і достатку. Я так думаю.

Реалії нашої держави жорсткі і брудні. Лишається вкалувати і надіятись на краще. 

Все буде добре, якщо робити щось для цього.

Гм. Я вважав, що той, хто пережив стільки гіперстрибків курсу гривні, розуміє навіщо заощадження переводити у валюту. Але бачу що помилявся. :huh:

Змінено користувачем vaz75
  • +1 5
  • Відповідей 786
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано (змінено)
1 година тому, Nokian сказано:

Питання в тому,робити так,шоб  випереджати ціни.

реальна інфляція, і те що кажуть по "зомбоящику" - різні речі...навіть депозити не дотягують...

Змінено користувачем Bliksss
Опубліковано
24 минуты назад, Bliksss сказал:

поправте, "если что"...  

Достатньо почитати попередні сторінки і зрозуміти, що то виняток.

Опубліковано
5 годин тому, Pr0ektant сказано:

Зараз знову вийшов на рівень в 750$

Якась золота контора, що у проектанта з/п 750 у.о. :ok:

Опубліковано (змінено)
10 часов назад, veter сказал:

Стільки, скільки брали і беруть за ті проекти - цілком реальна з/п :)

Змінено користувачем Юріч
Опубліковано (змінено)
10 часов назад, veter сказал:

З проектанта я починав десять років тому. тепер керівник з розвитку. Організація наша, Луцька, зі штатом більше 2000чол. Таких в Україні сотні є. Якщо перейти в аналогічну організацію в Києві, на аналогічну посаду то про ЗП можна без напрягу домовитись в 1,5рази більшу

Змінено користувачем Pr0ektant
  • +1 1
Опубліковано (змінено)

Vadimm і madkot  -   хлопаки завуальовано пропонують приєднуватись до армії безграмотних дебілів! Не паліться так відверто. Чи Українська мова не достойна, щоб чорним по білому грамотно писати?

Змінено користувачем veter
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано
4 хвилин тому, Юріч сказано:

Стільки, скільки брали і беруть за ті проекти - цілком реальна з/п :)

Брат інженер-проектант, в нього з/п і близько не 400$. При цьому він трудиться із 8,30 до 18,00 але частенько пересиджує і до 20-21

• Дякую! 1
Опубліковано
3 хвилин тому, veter сказано:

Брат інженер-проектант, в нього з/п і близько не 400$. При цьому він трудиться із 8,30 до 18,00 але частенько пересиджує і до 20-21

значить, не ті проекти, і не тим замовникам :D

• Ха-ха 2
Опубліковано (змінено)
5 хвилин тому, Deemon сказано:

значить, не ті проекти, і не тим замовникам :D

Проекти розробляються згідно діючих норм і вимог чинного законодавства, а от замовники напевно не ті :D

П.с.: з/п коливається на рівні 280-300 у.о.

Змінено користувачем veter
Опубліковано
1 година тому, veter сказано:

Vadimm і madkot  -   хлопаки завуальовано пропонують приєднуватись до армії безграмотних дебілів! Не паліться так відверто. Чи Українська мова не достойна, щоб чорним по білому грамотно писати?

давай вже конкретні приклади чи як ;) 

оцінимо твою грамотність і головне -  вумність, бо лише сильно вумні будуть у розмовах комусь вказувати на його помилки у мові. особливо не враховуючи, що деякі з цих "помилок" написані саме так, як і хотілось, усвідомлено  та спеціально до контексту.

очікую конкретику від освідченого пана 

• +1 1
Опубліковано
30 минут назад, veter сказал:

Проекти розробляються згідно діючих норм і вимог чинного законодавства, а от замовники напевно не ті :D

П.с.: з/п коливається на рівні 280-300 у.о.

при такій ЗП який сенс працювати, маючи знання в оформленні дозвільної документації та чинних буд. нормах та правилах??? 

Моя логіка: є наприклад сайт http://arxproekt.com чи  http://z500.com.ua чи http://grouphe.com.ua Від "нєфіг дєлать", береш  для себе за основу будинок, який сподобався на сайті, накидуєш в Автокаді чи Архікаді проектні рішення - це до 20 листів: фундаменти, фасади, поповерхові плани, конструктивні вузли, план крокв та перекритів... робиш проект. Далі другий, третій. Паралельно в неті моніториш тих, хто шукає проект, по будівельних форумах розміщуєш оголошення... продаєш за 4000-7000грн., адаптуючи під конкретного замовника. За 300-600грн. на готовому проекті ставлять печатку в майже будь-якій проектній організації. За кілька років один і той же проект можна продати е-ну кількість разів. А ще зараз рулить тема переводу дачних будинків в житлові - попит на такі роботи добрячий.  точно получиться більше, якщо бажання присутнє.

Поки людина готова працювати за низьку ЗП, доти роботодавець і буде платити низьку ЗП!!!

Багато народу не вміє продати свою працю, не вміє ставити себе на місце роботодавця і використовувати момент, коли роботи ппц, важливої роботи для роботодавця, а виконати її під силу лише тобі... В більшості боязнь звільнитися, залишитися без роботи і думка, що роботодавець без проблем знайде заміну в корні відсікає думку про підняття теми ЗП...  Але знаю з досвіду, що знайти навчену людину, в короткі строки на низьку зарплату - це ппц завдання. Особливо зараз, коли всі масово рулять в поляндію і дальше...

моя логіка: маєш низьку ЗП - нєфіг взагалі працювати, тратити свій час... краще його використати на посилення своїх навиків та вмінь, на навчання і розвиток, ніж "тєрпілою" протирать штани. З часом 100% знайдеться  робота, в якій можна повністю застосувати набуті навики та вміння за більшу ЗП.

І якби всі так думали, і не погоджувалися працювати за копійки, роботодавці змушені піднімати зарплату... Не всі, звичайно... якщо дохід мінімальний,  і збільшення ЗП працівнику зводить заробіток в мінуса, то треба закривати напрямок. Але повірте, це не в багатьох так. В більшості - це лише зменшення заробітку на дану суму. 

• +1 8
Опубліковано

Багатьох бачу не залишив байдужим вираз про відсутність смислу переводити з/п в валюту))))

Реалії такі, що мої європейські друзі приїжджають до Луцька, щоб відпочити на повну катушку, не відмовляючи собі ні в чому, бо тут дешево.

А родичі купують тут нерухомість, бо в Данії/Німеччині за 20 кілобаксів вони можуть лише обслужити своє бмв на СТО.

Короче, люди, хватить нити.

Бо всі хочуть, як в Європі, але ніхто не хоче платити за комуналку 2000 грн. А там платять більше))))

• +1 3
  • -1 1
Опубліковано
5 хвилин тому, MOTOROLLLA сказано:

Бо всі хочуть, як в Європі, але ніхто не хоче платити за комуналку 2000 грн. А там платять більше))))

А то нічо, що після сплати тієї величезної комуналки, у них залишається значно більша сума ніж у нас?

• +1 5
Опубліковано
Щойно, alexvvv сказано:

А то нічо, що після сплати тієї величезної комуналки, у них залишається значно більша сума ніж у нас?

Крім комуналки вони ще платять за дороги, медичну страховку і половину заробітку витрачають за податки.. і ще купу іншого

• +1 3
Опубліковано
1 хвилина тому, MOTOROLLLA сказано:

Крім комуналки вони ще платять за дороги, медичну страховку і половину заробітку витрачають за податки.. і ще купу іншого

Так отож, є з чого платити :) Не так як в нас, у найбіднішій країні Європи :)

• +1 1
Опубліковано
Щойно, pashtik сказано:

То вони гірше нас живуть, чи краще? 

Звичайно, умови кращі., проте і витрати більші. Я хочу донести те, що не треба міряти свої зп до їхніх, якщо збираєтесь жити тут.

• +1 2
Опубліковано (змінено)
5 годин тому, MOTOROLLLA сказано:

Багатьох бачу не залишив байдужим вираз про відсутність смислу переводити з/п в валюту))))

Реалії такі, що мої європейські друзі приїжджають до Луцька, щоб відпочити на повну катушку, не відмовляючи собі ні в чому, бо тут дешево.

А родичі купують тут нерухомість, бо в Данії/Німеччині за 20 кілобаксів вони можуть лише обслужити своє бмв на СТО.

Короче, люди, хватить нити.

дивно, у мене комуналка десь саме 2000 виходить - нічого, оплачую щомісяця

Змінено користувачем madkot
  • +1 1
  • -1 1
Опубліковано
12 хвилин тому, MOTOROLLLA сказано:

Звичайно, умови кращі., проте і витрати більші. Я хочу донести те, що не треба міряти свої зп до їхніх, якщо збираєтесь жити тут.

А ми міряємо по тому, що залишається після сплати податків і комуналки, не знаю по чому міряєте Ви.

• Дякую! 1
  • +1 4
Опубліковано (змінено)

А тут в кожного своя лінійка.

От лише коли пробують розказати як в тих європах платять і

1 година тому, alexvvv сказано:

Я хочу донести те, що не треба міряти свої зп до їхніх, якщо збираєтесь жити тут

то якось забувають порівняти, що витрати у нас європейські, а подекуди і вище, а  зп українські. Чого так то велика таємниця. Мо через те що ми нібито "ліниві", а можливо комусь глибоко насрать на населення держави і цікавить лише свій карман. Але то таке. Про це можна говорити бескінечно і залежить на чиїй ти стороні. Варто лише зауважити, що економіки у нас нема. У нас до сих пір базарні відносини хто б що не говорив. Приблизно як у середньовіччі. Є ремісники, є батраки, а є феодал котрому шочеш чи ні, а сплатити повинен. І про розвиток держави як такої мова навіть не йде (те що на папері до уваги навіть не берем) йде мова про банальне виживання. А тут хто во шо гаразд. Єкономіка і розвиток держави у нас буде коли буде вироблятися конкурентноздатна продукція хоча б для внутрішнього ринку і платоспроможне населення. А у нас ні того, ні того. Хто що хочеш може заперечити і кидатися будь-яким лайном, але наразі маємо країну споживача. І далі сперечатися про лінь, небажання працювати і мірятися зарплатами просто нема сенсу.

Змінено користувачем S30
  • +1 8
Опубліковано
37 хвилин тому, S30 сказано:

то якось забувають порівняти, що витрати у нас європейські, а подекуди і вище, а  зп українські.

Та ну? 400 євро за дитячий садок на місяць, наприклад - українські витрати? Список можна продовжити

Опубліковано
16 хвилин тому, difoto сказано:

Та ну? 400 євро за дитячий садок на місяць, наприклад - українські витрати? Список можна продовжити

це ти де таку суму знайшов?

"За дитячий садочок родина в Швеції платить залежно від сумарного доходу родини – а саме, до 2% від доходу, але не більше 120 євро на місяць. На другу дитину – знижка, третя фактично безкоштовно." 

хоча на іншому ресурсі читав - не більше 200

Опубліковано
1 хвилина тому, madkot сказано:

це ти де таку суму знайшов?

це ти знайшов у Швеції зі ЗМІ, а я вказав, скільки платить моя кума в Італії (і там є черга, представ собі)

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти

• Створити...