Перейти до змісту

Випадок в Луцькій маршрутці (16.11.2012)

Sanjak

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 140
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

тоді тему в треш. вибачаюсь за баянчик. усі теми форму не промоніториш... пошуком таке не знайти було.

Опубліковано

Правильно, ще треба було в табло два рази. Нефіг шастать. Набухався, йди бийся з тими з ким бухав. Просто інколи собі представиш, що такі дібіли можуть і до ваших знайомих лізти(до брата, сестри, мами, тата, діда....).

Опубліковано
ще легко "віделався" булиб хлопці трошки буйніші з ним би вишли тодіб йому було би гірше..

а може в того "розумного" ножик чи зброя....

шо тоді?

Опубліковано
ще легко "віделався" булиб хлопці трошки буйніші з ним би вишли тодіб йому було би гірше..

шо тоді?

то бувби в "попі" його ножик. і зброя тамже.

Опубліковано

шо тоді?

Почка пробита заточкою наскрізь в двох місцях, поколоті нею ж ноги не ра[censored], велика втрата крові, тиждень в реанімації - результат бійки в луцькій маршрутці мого товариша, який штурхнув плечем тіпочка, за те що той, перед цим, так само штурхнув плечем незнайому дівчину.

Опубліковано
то бувби в "попі" його ножик. і зброя тамже.

добре, все що добре закінчується....

Почка пробита заточкою наскрізь в двох місцях, поколоті нею ж ноги не ра[censored], велика втрата крові, тиждень в реанімації - результат бійки в луцькій маршрутці мого товариша, який штурхнув плечем тіпочка, за те що той, перед цим, так само штурхнув плечем незнайому дівчину.

наглядний приклад..... нажаль..

Опубліковано

про ствола забув))

В інтернетах ви всі чакнорріси...

інтернет тут непричому. просто завжди боятись "а вдруг в нього заточка...а вдргу пістолет" це тупо. дай сумніваюсь шоб 3 хлопці нескрутили 1 пяного навіть з тим ножем.

Опубліковано

Сам пару раз таких оленів висаджував. акуратненько по кадику його тюкнеш, воно говорити і дихати намано не можу, тобто і чинити опору теж і тоді під ручки і на вихід... писком в грунт... А то розвелось блатного сміття... Зону в бінокль не бачило, а мурчить так як то за спиною 5 ходок і 3 пабєга. Тьфу.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...