kolialutsk Опубліковано 26 Листопада, 2014 в 09:27 Поділитися #1101 Опубліковано 26 Листопада, 2014 в 09:27 Чули випадок був у Луцьку, тіп на мерсі по пр.Волі став на 2 сплошних з поворотом ліворуч, мол в наглу повернути хоче, заді жужа сігналить, йому пофіг. Жужа здає назад розгончик і в жопень мерсу клац, з жужи виходить тіп і кидає власнику мерса ключі від жужи, сам іде геть. Жужа крадена, мерс наказан, вмі щасливі. Не зовсім хепі енд, але мораль понятна.Пи.Си. як почув так і написав.Трохи не так))З мерса вийшов і каже:-Коли будеш мати таку машину як в мене, тоді і будеш сигналити.На жигулях з розгону заїхав в жопу, вийшов, кинув ключи і каже:- Коли в тебе буде стільки машин як в мене, тоді поговорим. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
woodwork Опубліковано 26 Листопада, 2014 в 13:19 Поділитися #1102 Опубліковано 26 Листопада, 2014 в 13:19 Чули випадок був у Луцьку, тіп на мерсі по пр.Волі став на 2 сплошних з поворотом ліворуч, мол в наглу повернути хоче, заді жужа сігналить, йому пофіг. Жужа здає назад розгончик і в жопень мерсу клац, з жужи виходить тіп і кидає власнику мерса ключі від жужи, сам іде геть. Жужа крадена, мерс наказан, вмі щасливі. Не зовсім хепі енд, але мораль понятна. Пи.Си. як почув так і написав. Трохи не так)) З мерса вийшов і каже:-Коли будеш мати таку машину як в мене, тоді і будеш сигналити. На жигулях з розгону заїхав в жопу, вийшов, кинув ключи і каже:- Коли в тебе буде стільки машин як в мене, тоді поговорим. Точно, якось так. , якась казочка.... Стверджувати що поавда чи вигадка небуду, як сказали так написав. Тут же мораль і наука головне. Думаю кожен хто прочитав то щось собі взяв з цього, а може й ні Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dean Опубліковано 26 Листопада, 2014 в 13:20 Поділитися #1103 Опубліковано 26 Листопада, 2014 в 13:20 В тему про парковку. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
akela Опубліковано 3 Грудня, 2014 в 19:16 Поділитися #1104 Опубліковано 3 Грудня, 2014 в 19:16 Ось таке чудо їхало поперед мене. Після того як я його обігнав і виклакав ДАІ при складанні протоколу виявилося, що гілки звисали 4,4 м за межі кузова.. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Onil Опубліковано 3 Грудня, 2014 в 20:52 Поділитися #1105 Опубліковано 3 Грудня, 2014 в 20:52 Правила порушив....даА от як і хто второпав таке завантаження)))? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
vaz75 Опубліковано 3 Грудня, 2014 в 21:15 Поділитися #1106 Опубліковано 3 Грудня, 2014 в 21:15 Ось таке чудо їхало поперед мене. Після того як я його обігнав і виклакав ДАІ при складанні протоколу виявилося, що гілки звисали 4,4 м за межі кузова..Він тебе образив, що ти аж ДАЇ викликав. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
woodwork Опубліковано 3 Грудня, 2014 в 21:18 Поділитися #1107 Опубліковано 3 Грудня, 2014 в 21:18 Ось таке чудо їхало поперед мене. Після того як я його обігнав і виклакав ДАІ при складанні протоколу виявилося, що гілки звисали 4,4 м за межі кузова..Так він же міг телефонні проводи пообривати, ті що нижче висять чи припарковані автівки подерти, потім шукай. Правильно зробив. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
akela Опубліковано 4 Грудня, 2014 в 08:19 Поділитися #1108 Опубліковано 4 Грудня, 2014 в 08:19 Ось таке чудо їхало поперед мене. Після того як я його обігнав і виклакав ДАІ при складанні протоколу виявилося, що гілки звисали 4,4 м за межі кузова..Він тебе образив, що ти аж ДАЇ викликав.Я його обігнав і зупинив, зробив зауваження (це водій державного підприємства яке займається обрізкою дерев) на що він відреагував в хамовитій формі. В нього навіть думки не майнуло привести вантаж до порядку, сказав викликай ДАІ а він викликає начальника. Ну я і викликав.... Той склав протокол.... Насправді на фото не дуже добре видно як страшно це перевезення виглядало в "живу'". Я мав необережність їхати за ним 1-2км. мені реально було страшно.Пішоходи боялися біля цього автомобіля переходити дорогу.Мене наприклад дивує,що ніхто раніше його не зупинив. В нас чомусь стало нормою,що менти безпідставно можуть зупиняти водіїв і діставатися до них, а от чувак який реально порушує (наражаючи на небезпеку інших учасників руху) сміло їде як нівчому не бувало...Це моя суб'єктивна позиці. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Igoryoshek Опубліковано 4 Грудня, 2014 в 09:34 Поділитися #1109 Опубліковано 4 Грудня, 2014 в 09:34 Склали протокол і він так поїхав далі, чи акуратно все гілля повкладали? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
akela Опубліковано 4 Грудня, 2014 в 09:55 Поділитися #1110 Опубліковано 4 Грудня, 2014 в 09:55 приїхала супроводжуюча машина і їхала за ним ззаду на аварійці Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Galiant Опубліковано 4 Грудня, 2014 в 19:53 Поділитися #1111 Опубліковано 4 Грудня, 2014 в 19:53 [Я мав необережність їхати за ним 1-2км. мені реально було страшно.Пішоходи боялися біля цього автомобіля переходити дорогу. Тепер гаїшнику реально страшно було їхати позаду ... Що ж ти так гаїшників не любиш . приїхала супроводжуюча машина і їхала за ним ззаду на аварійці А якщо серьйозно,то супроводжуюча машина, особливо ззаду, це круто, вона захистить всіх і вся... і провода, і стоячі на узбіччі машини...а пішоходи як сміло шмагали перед ним.... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
w7emn Опубліковано 15 Грудня, 2014 в 13:43 Поділитися #1112 Опубліковано 15 Грудня, 2014 в 13:43 "ваділа 80лвл"http://www.youtube.com/watch?v=8werqQsNkZs&feature=youtu.beтрошки довге відео получилось, вибачайте, мало часу було для обробки.П.С. на 2:20 видно водія, переходить дорогу... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sergkots Опубліковано 15 Грудня, 2014 в 14:11 Поділитися #1113 Опубліковано 15 Грудня, 2014 в 14:11 w7emn, ну і бик. Номер АС 67 51 ВВ? По соцмережах потрібно порозшарювати. Тільки при можливості обріжте відео. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
zaHARE Опубліковано 15 Грудня, 2014 в 14:13 Поділитися #1114 Опубліковано 15 Грудня, 2014 в 14:13 Останнім часом дня не проходить,щоб не побачив одну-дві машини,які валять на червоне світло в наглу.А ще звідкись повилазили укурки(особливо ближче до вечора),які на крутих тачках сунуться по середині дороги з швидкістю 10-15км і не реагують на сигнали і блимання фар.Чи це зараз так модно? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sergkots Опубліковано 15 Грудня, 2014 в 14:22 Поділитися #1115 Опубліковано 15 Грудня, 2014 в 14:22 zaHARE, даі тупо не працює. Стоять на рибних місцях. Патрулювання доріг = 0. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
SysR Опубліковано 15 Грудня, 2014 в 14:29 Поділитися #1116 Опубліковано 15 Грудня, 2014 в 14:29 даі тупо не працює. Стоять на рибних місцях. Патрулювання доріг = 0На всіх перехрестях стояти ніякого ДАІ не вистачить, да і не сильно в пробках попатрулюєш.В цивілізованих країнах сидить диспетчер за пультом з купою камер і передає порушників патрулям. Нам до такого ще далеко, але ДАІ змогли б собі спростити життя приймаючи відеозаписи з реєстраторів самих водіїв де добре видно держномер і порушення, але кому це потрібно крім самих водіїв. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 15 Грудня, 2014 в 14:31 Поділитися #1117 Опубліковано 15 Грудня, 2014 в 14:31 zaHARE, даі тупо не працює. Стоять на рибних місцях. Патрулювання доріг = 0.Сьогодні приблизно біля 10години в лісі біля дачного масиву Веснянка стояли,да-да, прямо у самому лісі і спиняли усіх підряд два мурла. Мене зупинили, я спитав у чому справа і що спішу, каже ну то їдьте, відпустив спокійно, видно мали багато роботи бо вже два чи то три авто біля них стояли.А тим часом у місті...........ну ви самі бачитеОсь де пасуться:http://youtu.be/WcmqsofXESY Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ursa Опубліковано 6 Лютого, 2015 в 09:24 Автор Поділитися #1118 Опубліковано 6 Лютого, 2015 в 09:24 Красава. Вежливо ждёт зелёный пеше-сигнал светофора. Переход через Відродження возле "Луческа". Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Saddy Опубліковано 6 Лютого, 2015 в 17:30 Поділитися #1119 Опубліковано 6 Лютого, 2015 в 17:30 куди ж хотів їхати "поляк"? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 7 Лютого, 2015 в 18:55 Поділитися #1120 Опубліковано 7 Лютого, 2015 в 18:55 Saddy, на початку відео коротенький фрагмент, де дійсно мудак підходить під поняття "бидло", а все остальне про що? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Saddy Опубліковано 7 Лютого, 2015 в 19:02 Поділитися #1121 Опубліковано 7 Лютого, 2015 в 19:02 а все остальне про що?ок, поясню, якщо дійсно тобі не зрозуміло (для кращої картинки в налаштуваннях плеєру вибери ФуллНД))Десь з 20 сек. одразу за мостом авто на польських номерах зупинилося з лівим поворотом, з наміром повернути. Тільки куди? через 2 суцільні на дорогу з одностороннім рухом, на виїзд на Карпенка? хз... я йому посигналив, прийшлося практично зупинятися. Подивись на час зйомки: 13-00, подумай скільки авто їздить там в такий час, скільки людей було ззаду мене. потім цей чел розвернувся на переході біля ТАМ-ТАму (розворот там заборонений) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 7 Лютого, 2015 в 19:03 Поділитися #1122 Опубліковано 7 Лютого, 2015 в 19:03 куди ж хотів їхати "поляк"? Нічого такого,після того як той поляк проїхався нашим "мостом" його голова добряче потрусилася, ось і він стормозив,хоча поведінка цілком спокійна, вмикнув поворот(за раніє)-побачив що не можна, подумав,і поїхав далі, ну а там знак який не замітив бо зляканий. PS: точно не бидло.)))))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Saddy Опубліковано 7 Лютого, 2015 в 19:06 Поділитися #1123 Опубліковано 7 Лютого, 2015 в 19:06 Нічого такого,після того як той поляк проїхався нашим "мостом" його голова добряче потрусилася, ось і він стормозив,хоча поведінка цілком спокійна, вмикнув поворот(за раніє)-побачив що не можна, подумав,і поїхав далі, ну а там знак який не замітив бо зляканий.А хіба такі відмазки вже канають?)) в Польщі вже б права забрали Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
yura-patriot Опубліковано 7 Лютого, 2015 в 19:08 Поділитися #1124 Опубліковано 7 Лютого, 2015 в 19:08 Нічого такого,після того як той поляк проїхався нашим "мостом" його голова добряче потрусилася, ось і він стормозив,хоча поведінка цілком спокійна, вмикнув поворот(за раніє)-побачив що не можна, подумав,і поїхав далі, ну а там знак який не замітив бо зляканий.А хіба такі відмазки вже канають?))в Польщі вже б права забралиЯ не спорю ))) просто "розсуждаю" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Saddy Опубліковано 7 Лютого, 2015 в 19:11 Поділитися #1125 Опубліковано 7 Лютого, 2015 в 19:11 просто "розсуждаю"чого і склеїв ці 2 випадки і слово поляк взяв в "__" - це з наш, місцевий, на нерозмитненій тачці, з тої ж серії що і водій Деу, хотів зрізати. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.