Перейти до змісту

Наш ЦУМ!

swen1989

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 707
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Будем пасматрєть онлайн

http://193.109.145.1.../mjpg/video.cgi

2 години до відкриття. тихо поки.

post-3982-0-15352500-1354258738_thumb.jp

доречі, хто перший прийде, знімайте відео, може буде як тут:

Опубліковано

а хто кіру пластіну відкриває в цумі?

Хто це така? Подивися фото в неті - якась чергова мажорка із супер пупер талантами...

Цікаво вона так же створює колекцію одягу як і Кучма, Янукович самі писали свої книжки?

Опубліковано

Новий цум, гранд волинь, порт сіті, буратіно, не кажу вже про всякі юванти та іміджі - невже луцьк таке багато місто всіх прокормить.

Опубліковано

а хто кіру пластіну відкриває в цумі?

Хто це така? Подивися фото в неті - якась чергова мажорка із супер пупер талантами...

Цікаво вона так же створює колекцію одягу як і Кучма, Янукович самі писали свої книжки?

шановний питання не хто така, а хто відкрив...

а з вашої відповіді в мене враження що ви дуже заздрісна людина, бо мені реально пофігу чи людина має гроші чи ні головне людина, а не Быдла

Опубліковано

Новий цум, гранд волинь, порт сіті, буратіно, не кажу вже про всякі юванти та іміджі - невже луцьк таке багато місто всіх прокормить.

просто простіше побудувати ТЦ й влупити в оренду, чим завод й його розвивати

Опубліковано

мда-ааа, а думалось, що буде щось серйозніше.... ну хоч трошки серйозніше!!!! Тепер зрозуміло, чому зробили відкриття САМЕ У ТАКИЙ ЧАС .... :_15: :_15: :_15:

Опубліковано

невже луцьк таке багато місто всіх прокормить.

Я вам відкрию таємницю, насправді українці набагато багатіші люди чим самі ж про себе говорять.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...