Перейти до змісту

Наш ЦУМ!

swen1989

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

PR-Nick, з розміщенням по поверхах якби все зрозуміло, а до чого в цій таблиці внизу 0-й этаж, 1-й этаж ітд

Це мабуть просто окремі таблички для кожного поверху. Якщо ти на 0-му, то в переліку він помічений галочкою, на першому - тоді в переліку перший помічений галочкою і т.д.

• Відповідей 707
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

екскалаторів там кілька, як вони будуть діяти мені не відомо

через деякий час після відкриття, скоріш за все, як звичайні сходи

Опубліковано

я б назвав би його просто ЦУМ, а то Луцьк якось не звучить...

А так це напевно буде як в Гранд Волині, зайов як в музей, подивився, і знову замовив щось в інтернеті, а то оренда там коштує ого-го, напевно валютчикам там виділять теж приміщення :))) - вони своєрідний талісман :))

Цікаво що буде з квіткарями, так і остануться там, чи всетаки виселять нафіг...

Опубліковано

я б назвав би його просто ЦУМ, а то Луцьк якось не звучить...

А так це напевно буде як в Гранд Волині, зайов як в музей, подивився, і знову замовив щось в інтернеті, а то оренда там коштує ого-го, напевно валютчикам там виділять теж приміщення :))) - вони своєрідний талісман :))

Цікаво що буде з квіткарями, так і остануться там, чи всетаки виселять нафіг...

квіткарі вже мають собі гарне місце)

Опубліковано

.

А так це напевно буде як в Гранд Волині, зайов як в музей, подивився, і знову замовив щось в інтернеті, а то оренда там коштує ого-го

Скажу що недавно купував іграшку племіннику, і в Гранд Волині вона виявилась найдешевша (був я десь на 4-х точках) плюс вибирав нещодавно куртку, і ціни там теж в повному адекваті були (ну це тільки якщо рівняти по луцьких конкурентах, бо ціни тут скрізь на речі ДУУУЖЕ завищені). Що правда куртку я собі так і не купив)) Тому, як кажуть, "я вам не скажу за всю Одессу" але в Гранд Волині все папрощє, насправді, ніж воно виглядає...

Опубліковано

Asbarik, повністю згодна! В Гранд Волині немає загальної цінової політики. Все залежить від конкретного власника і особливостей його ціноутворення :) Іграшки там дійсно одні з найдешевших \в тому ж Пелікані навпроти значно дорожче вартує аналогічна забавка\. Також був класний магазинчик з дитячими речами українського виробника \кажу "був", бо давно не заходила і могло щось змінитись\. Так що "не такий страшний чорт" як здається :_04: Думаю, в ЦУМі буде та ж сама ситуація - хтось продаватиме 1 річ в місяць, але з такою націнкою, що вистачить і на премію продавцю, а хтось намагатиметься "взяти" кількістю продаж \ціни відповідно будуть нижчі\.

ЗІ: Офіційне відкриття планується на 23 листопада

Опубліковано

Побачим, що там вийшло у них. На рахунок "Гранд Волині", там місце не фартове, так само як і "Варшавський".

А от ЦУМ там всі тусуватись будуть, хто що купляти буде, а хто просто шаритись, щоб час згаяти...

Могли б ті проектанти, підвіконники на першому поверсі ширші зробити, щоб можна було людям посидіти, почекати друзів, чи своїх других половинок - я б так зробив, тому що це як не як притягувало б людей, а там якийсь процент і заходив щось і купляв.

Опубліковано

Вчора ввечері проїжджала мимо і бачила що вже розкладали товар і розставляли стільчики :)

А я по асортименту зрозуміла, що на першому поверсі справа буде Watsons :) . Це добре, значно зручніше, ніж зараз на Лесі Українки.

Опубліковано

Сільпо буде, судячи з флаєру, на трьох поверхах?

Найшов таку от інфу - «Сільпо» з’явиться у Луцьку в середині листопада. Він буде розташований на цокольному поверсі реконструйованого ЦУМу. А ці флаєра походу рекламки "Сільпо". Відкриють спочатку перші 3 поверхи, а з часом і інші.

Опубліковано

вивіски чіпляють.

"Тигрес" і "Луцьк. як для своїх" (бігморди їх бачив із рекламою взуття)

• Адміністратори
Опубліковано

1353663010_73964647_292182457.jpg

Прикольно, а почему там перехода к Театральной площади нет? Или это из будущего?

Опубліковано

Прикольно, а почему там перехода к Театральной площади нет? Или это из будущего?

так і територія навколо ЦУМу не так бруківкою виложена, і газонів не бачив

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...