Перейти до змісту

Порадьте серіальчик

Vadimm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Тільки почав дивитись серіал "Слуга народу" від 1+1 video , сподобався серіал
Будь ласка, порадьте ще один добрий ураїнський серіал. Дякую :)

Опубліковано
31 хвилин тому, silver7 сказано:

Можеш глянути новини про виведення приватом 5,5 лярдів баксів, накладенням арешту Лондонським судом..........., але мабуть зеленський про це приколи не буде придумувати і знімати.............на ................жаль

• Подобається 1
  • -1 1
Опубліковано
57 минут назад, silver7 сказал:

Родственники

Опубліковано
1 година тому, silver7 сказано:

не знаю, скільки Вам років, але на моїй не дуже свіжій пам*яті є тільки один гідний уваги український серіал Леся плюс Рома. Комедійний. А Слуга народу це бека і кака від Зеленського. Плюси ще знімали Украдене щастя, народ хвалив, але в мене мужності подивитись ту осучаснену версію відомого твору не вистачило.

• +1 1
Опубліковано
On 14.10.2017 at 02:55, Kiodinn сказано:

0c5a3b6d-3db7-4b26-826d-c3ac8cbf6131.jpg

От це. Про Ескобара там закінчена історія і про наркокартель Калі. Все на реальних подіях. Навіть гугл не розкаже усі деталі. Копався в документалці-то все так як є. Тільки представлено в художньому фільмі. Саунтрек суперовий. Рекомендую.

Дякуючи Борді подивився цей серіал. Перший сезон - бомба! Переглядається на одному  диханні. Другий вже не такий захопливий. Третій заплутаний і скучний. Пен'я в першому сезоні був як Хенк Муді, в третьому взагалі на дівчат забив

• +1 1
Опубліковано
4 минуты назад, VojinSvitla сказал:

Дякуючи Борді подивився цей серіал. Перший сезон - бомба! Переглядається на одному  диханні. Другий вже не такий захопливий. Третій заплутаний і скучний. Пен'я в першому сезоні був як Хенк Муді, в третьому взагалі на дівчат забив

а мене не вставив, від слова - взагалі. Ледь перший сезон домучив

• +1 1
Опубліковано
1 час назад, MANJAK11 сказал:

а мене не вставив, від слова - взагалі. Ледь перший сезон домучив

Теж починав дивитися але закинув, не зацікавив!

Опубліковано

Дякую, що порадили скільки серіалів )
Почну дивитись Леся плюс Рома, а потім вже інші :)

Опубліковано
3 часа назад, silver7 сказал:

Дякую, що порадили скільки серіалів )
Почну дивитись Леся плюс Рома, а потім вже інші :)

. Забавний такий але серійність там ролі не грає, можна навіть з середини серії дивитись і все зрозуміло.:lol:

• Подобається 1
Опубліковано

Закінчив вчора 1 сезон "Холистическое детективное агентство Дирка Джентли". Мені сподобався, мінімальна бредовість звязана тонкою ниткою.  Заставляє подекуди морщити брови, возмущатись і дивуватись хто це все придумав але в решті решт лишатись задоволеним.

• Подобається 1
Опубліковано

останнім часом тягне на старі детективні серіали, там де розслідують без сучасних примочок, надибала Бержерак, англійський 70-х років. Це вже якась пересиченість у мені говорить, бо подобається, хоч примітивний і нуднуватий

Опубліковано (змінено)

Доброго ранку! ,,Охотник за разумом'' - один з найпотужніших серіалів минулого року, якщо не номер один. Дивиться на одному подихові. Цікаво, що при наявності за останні роки шедевральних серіалів в кримінальній тематиці, комедійно-чорнушній та в стилі фентезі - продукту такої тематики не було. Хіба, частково вони пересікаються з першим сезоном ,,Настоящий детектив". Але уважно прочитайте як анонсують даний продукт і якщо ви морально готові,- то вперід!!! ( на добу ви пропали для реального світу )

Змінено користувачем fisherman friend
  • Дякую! 1
  • +1 1
Опубліковано
13 hours ago, veter said:

Mindhunter

Закачав в дорогу довгу. Двічі кидав дивитись :) Не знаю, можливо кожен індивідуально сприймає, або очікування різні.

Від детективу/власне розкриття злочинів там мало, зате діалогів..

• +1 1
Опубліковано

Я тащуся від "Ель Чапо" все таки "Нарко"був особисто мені круче,але все одно серіальчик оснований на реальних "тіпа" подіях то є вєщара,якщо все співпадає хоча б на 50% то пісєц як круто(вродь так і є) і ті казки типу " Містер мерседес"  від якого чогось балдєє пів світу то є повне бееее,відстій Кінга перехвальоного,то є чисто моя думка.

Опубліковано

Уже смотрел

Сериал Мост/Broen 4 сезон онлайн

Четвертый сезон знаменитого сериала "Мост" на ваших экранах. История взяла свое начало со странного преступления, совершенного на мосте Орезунд, который соединяет Швецию и Данию. Тело убитой лежит настолько аккуратно, что пересекает в равных пропорциях территорию государств. Приехавшие на место преступления представители власти оказываются в замешательстве, но при этом решительно уверены, что именно они должны расследовать это преступление. Тело и голова в Швеции, а ноги в Дании - это и есть труп, который был обнаружен местными работниками моста. Неясно пока что, кто именно возьмется за расследование этого странного дела. К тому же каждый из представителей власти не готов идти на уступки, а уж тем более на общее решение дела, ведь на то есть определенные причины. Четвертый сезон остросюжетного проекта уже на ваших экранах.

Оригинал: Broen
Жанр: детективы, триллеры 
Ограничение: 16+ 
Страна: Дания, Швеция
Вышел: 2018
Режиссер: Henrik Georgsson, Шарлотта Зилинг, Lisa Siwe
Топ 2018 года в жанре:
детективы — 2 место
триллеры — 2 место
IMDB: 8.60 38933
КиноПоиск: 8.15 14553

Четвертий сезон, як і попередні,  стабільно тримає у напруженні та заставляє мозок прокручувати різні варіанти розгортання подій, але передбачити не вдається. скандівські фільми  мають свою логіку, для нас не зрозумілу
  • +1 2
Опубліковано
On 20/01/2018 at 09:37, CosmoPilot сказано:

Закачав в дорогу довгу. Двічі кидав дивитись :) Не знаю, можливо кожен індивідуально сприймає, або очікування різні.

Від детективу/власне розкриття злочинів там мало, зате діалогів..

там вся суть фільму - у тому, щоб зрозуміти причини, котрі призводять до злочинів та чому люди стають злочинцями і вчиняють ті чи інші дії.

проглянув весь сезон - став більше задумуватись над тим як виховують у наших сім'ях дітей і що далі зі цього виходить.

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Серіал Mindhunter вартий уваги, хоча мені особисто бракнуло динаміки

Змінено користувачем veter
  • +1 1
Опубліковано
2 годин тому, yura-patriot сказано:

Я тащуся від "Ель Чапо" все таки "Нарко"був особисто мені круче,але все одно серіальчик оснований на реальних "тіпа" подіях то є вєщара,якщо все співпадає хоча б на 50% то пісєц як круто(вродь так і є) і ті казки типу " Містер мерседес"  від якого чогось балдєє пів світу то є повне бееее,відстій Кінга перехвальоного,то є чисто моя думка.

Просто, Юра, за книгами Кінга не уміють досить знімати фільми. А все тому, що суть не уловлюють...Книги все-таки чудові, особливо сьогоднішні, а не якісь там ранні страшилки )

• +1 1
Опубліковано

Нууу, по Кінгу взагалі важко щось зняти толкове. Імхо, сюжет у його творах взагалі справа десята (візьміть ту ж його "Темну вежу").  Мене його "писанина" :) приваблює  майстерністю розкриття людської капосної сторони душі та інстинктів.

• +1 3
Опубліковано
1 година тому, Лучанка Тетяна сказано:

А все тому, що суть не уловлюють..

Хочца троха повумнічати(не судіть строго) Ну тобіш, ми прості глядачі,навіть не так,а читачі суть уловлюємо,а "модні" режисери ніхіра )))Всьотакііі я думаю того:

45 хвилин тому, Slavco сказано:

сюжет у його творах взагалі справа десята

• +1 2

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...