Перейти до змісту

Порадьте серіальчик

Vadimm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
В центре сюжета находятся жители маленького городка, которые сталкиваются с возвращением из мёртвых своих близких людей…

Десь я таке вже бачив :_07:

33173187.jpg

Опубліковано
В центре сюжета находятся жители маленького городка, которые сталкиваются с возвращением из мёртвых своих близких людей…

Десь я таке вже бачив :_07:

33173187.jpg

Нееееееет, и близко не стояло, в "Воскрешении" возвращаются не зомби, а реальные, вполне нормальные люди, вышло 2 сезона и сериал закрыт, т.е. смело можно смотреть, если не любите когда тянут резину. Сериал очень понравился, 3 сезон вполне можно было бы снять, чтоб расставить все точки над і, но и так очень смотрибельно и не банально.

Опубліковано
Сериал очень понравился, 3 сезон вполне можно было бы снять, чтоб расставить все точки над і, но и так очень смотрибельно и не банально.

Тоді вам сюди

• +1 1
  • 2 тижня потому...
Опубліковано
другий сезон. На мiй погляд набагато краще першоi частини.

хм, я б не сказав, все, що мені сподобалось це символізм персонажів в останній серії, там круто задумали. А про абсурд головної лінії (розслідування вбивства) другого сезону можна довго розписувати.

Опубліковано

не бачив, було це чи ні. якщо було, вибачайте.

post-7467-0-37505600-1440762983_thumb.jp

тема серіалу не нова, але її подача цікава та викликає бажання дивитись далі.

Опубліковано (змінено)

а мені сподабалася пілотна серія серіалу

Люцифер / Lucifer (2016)

185352873.png?1600

щось і баналь,але і цікаве ))

детальніше

і щось я не знайшов згадки про ще 1 цікавий і потужний (в прямому сенсі цього слова) серіал

Игроки / Ballers (2015)

179181800.jpg?1600

детальніше

Змінено користувачем Віталька
Опубліковано

Тиран / Tyrant (2015)

Рекомендую всім любителям серіалів)

Не можливо відірватися від даного серіалу.

Сюжет рассказывает о сыне ближневосточного диктатора, который вернулся на родину, двадцать лет прожив в США.

post-29558-0-21126700-1440772480_thumb.p

• 2 тижня потому...
Опубліковано (змінено)

Как избежать наказания за убийство

2014-kak-izbezhat-nakazaniya-za-ubijstvo-sezon-1-soundtrack.jpg

Профессор Эннализ Китинг — блестящий адвокат. Она преподает у студентов дисциплину под названием: «Как избежать наказания за убийство». Но те даже не подозревают, что в скором времени им придется применить свои знания в этой области в реальной жизни…

Кинопоиск 8,173

Подивився сезон за 3 дні, кожна серія включає свою історію + основна сюжетна лінія, цікаві адвокатські штучки, думаю любителям Dexter i True Detective і тому подібне сподобається.

Змінено користувачем Movi
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Український серіал (правда, знятий в расєї уже доволі давно) - Нюхач. Клас! Збірний образ Хауса і Шерлока. Непогано, як для України!

2-й сезон! ;) є 2 серії.

Я ще думав звідки образ - здогадався! З серіалу Ганібал.

Уилл Грэхэм — одаренный профайлер, который вместе с ФБР разыскивает серийного убийцу. Уникальный способ мышления Грэма дает ему удивительную способность глубоко проникаться чувствами другого человека, даже психопата.

1 в 1. Тільки той психолог, а цей нюхає. Але навіть події відтворюють однаково.

Опубліковано (змінено)

"Підсіла" на цей серіал останнім часом. Не напрягає, швидкий (серії по 20 хв), плюс комедія досить не заїждженна і рейтинги більше 5 (Рейтинг IMDB: 7.1 з 10 ), вже про щось говорять)

4 сезони вже відзнято, зараз виходять серії 5-го сезону.

Кому хочеться подивитись щось не напрягаючись, радужу саме цей серіал. Щоправда я дивлюся російською, не знаю чи є переклад українською.

Останній справжній чоловік

post-16736-0-69059700-1444111684_thumb.p

Сьогодні для чоловіків майже не залишилося місця. Але тільки не для тих, яких можна назвати «справжні чоловіки». Тільки їх вже зовсім не залишилося. А може і зовсім немає, а жінки просто заспокоюють себе, що такі індивіди все-таки ще існують. Але ж раніше все було зовсім по-іншому. Саме чоловіки були творцями всього: винаходів цивілізації, навіть каблуків і перук. Звичайно, роль жінок була також незаперечна. Без них чоловіки не змогли б існувати або просто вижити. Напевно, тому сьогодні жінки так і зазналися. Їх стало так багато, що вони просто не дають можливості чоловікам проявити себе, показати себе в гідному світлі. Постійна опіка і турбота кого хочеш виведе з себе, а якщо вона тривала століттями і тисячоліттями, чи варто дивуватися, що чоловіки, врешті-решт, просто розслабилися і передали правління жінкам. Але залишилися, все-таки, справжні чоловіки, і герой серіалу, Майкл - один з них ... «уцілілих» у світі жінок.

Оригінал: Last Man Standing

Жанр: комедія

Країна: США

Вийшов: 2012

Змінено користувачем katjka_9
  • +1 1
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

"Оставленные"/ "The Leftovers" (2014 - ...)

lf87e1a3d1ed2mz55z56j.jpg

"В центре сюжета шеф полиции небольшого города в штате Нью-Йорк, отец двоих детей, Кевин Гарви, который пытается удержать жизнь пригорода в рамках закона. Сложность заключается в том, что около сотни жителей пригорода исчезли или вознеслись."

Стильный сериал, в котором продумана каждая деталь и интрига нарастает с каждой серией, оторваться нельзя где то после 3й серии, вначале завязка производит неоднозначное впечатление, но потом!!! В общем, рекомендую!

Опубліковано (змінено)

полиставши темку кажись так і не знайшов:

1)Мужики за работой (Мужчины в деле) - легка американська комедія, про звичайні офісні американскі будні))) дуже легко дивиться, і гумору як на мене досить вистачає, рейтинг непоганий

2)Бруклин девять-девять - знову ж таки легка американська комедія (серії по 20 хв) тепер вже про будні копів(або ж детективів:)) рейтинг також досить пристойний

Змінено користувачем w1se
Опубліковано

Хочу порадити невеликий серіальчик :

"Внутри девятог номера"

m819b16eabdaald65j53j.jpg

Британский комедийный телесериал «Внутри девятого номера» на первый взгляд не имеет общей сюжетной линии, потому что каждый эпизод проекта имеет своих главных героев, и рассказывает совершенно новую историю. Единственное что их объединяет, это цифра девять. Местом действия может быть квартира или дом, но в обязательном порядке под номером девять. В каждой новой серии герои то и дело попадают в разнообразные ситуации, которые приводят к самым непредсказуемым последствиям. Каждая история отличается оригинальностью, и совершенно не похожа на предыдущую. Так, например, первый эпизод посвящен самой обычной вечеринке, на которой гости решили сыграть в игру под названием «Сардины». Вот только они даже представить себе не могли, к чему это приведет. И так каждый раз, малозначительные обстоятельства запускают целую цепочку забавных, и в тоже время трагических последствий…

Дивитися починаючи з другої серії !

• 3 тижня потому...
Опубліковано

iphone360_731696.jpg

Два сезони "проковтнув" за 3 дні. 

Атмосферний серіал... Тягучий... Екшена як такого нема, зате багато роздумів і шикарний саундтрек... 

• 2 тижня потому...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...