FOX92 Опубліковано 29 Січня, 2017 в 15:26 Поділитися #3726 Опубліковано 29 Січня, 2017 в 15:26 Донька каже мамі: - Мамо, ми сьогодні ходили до гінеколога і виявилося, що у нас в класі всього одна незаймана. - Я сподіваюся, це ти, доню? - Ні, мамо, це наша вчителька. Вовочка йде по коридору школи і каже: - Не бачу логіки, я абсолютно не бачу логіки, це - не логічно. На зустріч директор: - Вовочка, що сталося? Вовочка: - Я напердів в класі, мене вигнали, вони залишилися нюхати... не бачу логіки... 6 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
foma144 Опубліковано 30 Січня, 2017 в 10:48 Поділитися #3727 Опубліковано 30 Січня, 2017 в 10:48 Чтобы утром вовремя вставать, ставить будильник надо не на час раньше, а на шкаф!!! Идеальное утро — проснулся, улыбнулся, растянулся, перевернулся и уснул. Мир очень странный: коробка для пиццы квадратная, сама пицца круглая, а порции треугольные... 3 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 30 Січня, 2017 в 11:08 Поділитися #3728 Опубліковано 30 Січня, 2017 в 11:08 В жахливий час живемо, боїмось подряпати айфон, а в душу ближньому накласти -не боїмось. -Любий, хочеш я подарую тобі своє серце? -Та краще поверни мені мої нерви. О котрій тебе чекати? -Виїбу о 19ій. Ого, та ти рішуче налаштований. -ВиїДу, виїДу. Клятий Т9. 5 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
foma144 Опубліковано 31 Січня, 2017 в 07:34 Поділитися #3729 Опубліковано 31 Січня, 2017 в 07:34 Если я в сети и не отвечаю на ваши сообщения, значит кто-то смотрит мультики... Или пришел танкист с работы! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Юріч Опубліковано 31 Січня, 2017 в 07:47 Поділитися #3730 Опубліковано 31 Січня, 2017 в 07:47 В 29.01.2017 at 16:58, FOX92 сказал: "Спрашивает сын у отца: - Посоветуй, батя, что лучше сделать - пойти в армию или жениться? Отец говорит: - Сынок, если женишься, то считай, что пропало. А, если пойдешь в армию, то у тебя два путя будет - либо тебя убьют, либо вернешься живой. Если живой вернешься, то считай, что пропало. А, если убьют, то у тебя два путя будет - похоронят тебя либо под сосенкой, либо под березкой. Если под березкой, то считай, что пропало. А, если под сосенкой, то у тебя два путя будет - пойдешь ты либо на карандаши, либо на бумагу. Если на карандаши, то считай, что пропало. А, если на бумагу, то у тебя два путя будет - либо на писчую, либо на туалетную. Если на писчую, то считай, что пропало. А, если на туалетную, то у тебя два путя будет - попадешь либо в мужской туалет, либо в женский. Если в мужской, то считай, что пропало. А, если в женский, то у тебя два путя будет - будут тобой пользоваться либо спереди, либо сзади. Если сзади, то считай, что пропало. А, если спереди, то считай, что женился..."... Такі анекдоти потрібно під спойлер 18+ ховати... Дебільнішого анекдота годі і придумати... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Volyniaka Опубліковано 31 Січня, 2017 в 11:48 Поділитися #3731 Опубліковано 31 Січня, 2017 в 11:48 Обменяю канцелярский скотч на шотландский. 5 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
kushmiruk Опубліковано 31 Січня, 2017 в 18:20 Поділитися #3732 Опубліковано 31 Січня, 2017 в 18:20 Старий, бородатий... В глухой карпатской деревушке, ночью стук в дверь. - Хто там ? - Жан Клод Ван Дамм! - Зара бляха вийду, і всім чотирьом наваляю ! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sss381 Опубліковано 31 Січня, 2017 в 19:19 Поділитися #3733 Опубліковано 31 Січня, 2017 в 19:19 Хотел уехать в Германию устроиться сантехником, но не хватило 3 см. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Гість rl72 Опубліковано 31 Січня, 2017 в 21:47 Поділитися #3734 Опубліковано 31 Січня, 2017 в 21:47 Домовились двоє кумів піти на футбол, але одного не пустила жінка і його поучає інший: - Та будь-те хлопом, куме, зніміть з жінки труси, зніміть свій ремінь і покажіть хто в хаті господар! Домовилсь на другий вечір знову на футбол але той знову не прийшов. - Та йолки-палки, куме, ж я вам казав шо тре робити, ну?!! - Та, розумієте, все зробив, як ви казали - зняв з жінки труси, з себе ремінь зо штанами, подивився на жінку, подивися на себе та й думаю - а нашо мені той футбол! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MrDm Опубліковано 1 Лютого, 2017 в 14:42 Поділитися #3735 Опубліковано 1 Лютого, 2017 в 14:42 — Алло, любий, ти де? — На роботі. — Я телефонувала на роботу, тебе там немає! — Значить, я вже пішов. *** Цікаву закономірність зовсім випадково відкрив монтер Петренко: виявляється, що якщо напередодні не пити горілку — то зрання голова не болить. *** Справжній чоловік має прокидатися з думкою: “О, боже мій, моїй дружині нічого надягти…” *** — Мамо, а як це — мати найкращу доньку в світі? — Не знаю, спитай у бабусі. 3 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sss381 Опубліковано 2 Лютого, 2017 в 19:49 Поділитися #3736 Опубліковано 2 Лютого, 2017 в 19:49 Если девушка говорит тебе, что она сделала себе интимный пирсинг, то единственный правильный вариант реакции на это - сказать : Врёшь! 3 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Такер Опубліковано 3 Лютого, 2017 в 21:24 Поділитися #3737 Опубліковано 3 Лютого, 2017 в 21:24 Половой Член пишет заявление: Прошу увеличить мне заработную плату, так как: 1. Выполняю физическую работу; 2. Работаю на большой глубине; 3. Работаю головой; 4. Работаю по выходным и праздникам; 5. Работаю в условиях повышенной влажности; 6. Мне не оплачивается работа в ночные часы; 7. Работать приходится в темном помещении без вентиляции; 8.Работаю при высоких температурах; 9. Подвергаюсь риску инфекционных болезней. Ответ администрации.: Ваше заявление было рассмотрено. Администрация отказывает в удовлетворении Вашей просьбы на основании нижеизложенного: 1. Вы не работаете 8 часов подряд; 2. Спите на рабочем месте после кратковременной трудовой активности; 3. Не всегда отвечаете требованиям руководства; 4. Не находитесь постоянно на своем рабочем месте, все время ходите по разным отделам; 5. Слишком много времени тратите на отдых; 6. Не проявляете инициативы; 7. Чтобы включиться в работу - нуждаетесь в оказании стимуляции и давления; 8. Не следите за чистотой и порядком на рабочем месте по окончании работы; 9. Допускаете нарушения техники безопасности, не пользуясь защитными средствами; 10. Представители Вашей профессии уходят на пенсию раньше 60 лет; 11. Вы не проявляете желания работать две смены подряд; 12. Иногда покидаете рабочее место, не закончив работы; 13. В дополнение к вышеизложенному, вы постоянно приходите и уходите с двумя подозрительными баулами. 7 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Jack Опубліковано 5 Лютого, 2017 в 09:32 Поділитися #3738 Опубліковано 5 Лютого, 2017 в 09:32 На іспиті студент бере один квиток – не знає. Бере інший – теж. Третій – та ж біда… Так четвертий, п’ятий… Професор бере заліковку, ставить йому «3?. Інші студенти обурюються: - За що? - Як за що… – відповідає препод, – якщо щось шукає, значить, щось знає. — Скільки мов ви знаєте? — Три: рускій, бяларускій і англійскій. — А скажіть, будь-ласка, щось англійською! — Шпрехен зі дойч. — Так це ж німецька! — А… ну, значит, читири! 7 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Volyniaka Опубліковано 6 Лютого, 2017 в 12:39 Поділитися #3739 Опубліковано 6 Лютого, 2017 в 12:39 – Давайте 4-е число каждого месяца переименуем в компот. – Зачем? – Чтобы было первое, второе, третье, и компот! 4 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 6 Лютого, 2017 в 20:09 Поділитися #3740 Опубліковано 6 Лютого, 2017 в 20:09 Сучара! -Що що кохана, не почув тебе. -Скучала, милий скучала так за тобою,кажу. Ти пєш? -Якщо це питання, то ні. А якщо пропозиція, то так. Як взнати , що дівчина сердиться на тебе. Вона мало говорить, багато посміхається, і постійно каже, що все добре. 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
oyoyoy Опубліковано 7 Лютого, 2017 в 16:44 Поділитися #3741 Опубліковано 7 Лютого, 2017 в 16:44 Парень девушке: - Отличный вечер, может, зайдем ко мне выпить кофе? - Ну я даже не знаю, кофе на ночь как-то... - Пожалуйста! У меня не было кофе уже полгода! 3 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
oyoyoy Опубліковано 8 Лютого, 2017 в 14:39 Поділитися #3742 Опубліковано 8 Лютого, 2017 в 14:39 Есть романтики еще на свете: — Милая! На сколько крепким сделать тебе кофе? — На столько, на сколько крепка твоя любовь ко мне! — То есть воды вообще не добавлять? Так пожуешь? 7 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Такер Опубліковано 8 Лютого, 2017 в 21:28 Поділитися #3743 Опубліковано 8 Лютого, 2017 в 21:28 - Дорогой, посоветуй что-нибудь почитать. - Почитай Отче наш, пока я дочитываю переписку в твоем телефоне. 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Такер Опубліковано 8 Лютого, 2017 в 21:36 Поділитися #3744 Опубліковано 8 Лютого, 2017 в 21:36 Наша планета называется the Мля - Вы такая бледная... Вас надо показать врачу! - Нет, меня надо показать морю. – Любимый, я прямо сейчас жарю картошечку полуголой. – Выезжаю. – Пошалим? – Не сожри там все. 6 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
oyoyoy Опубліковано 9 Лютого, 2017 в 07:25 Поділитися #3745 Опубліковано 9 Лютого, 2017 в 07:25 2 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Volyniaka Опубліковано 9 Лютого, 2017 в 08:30 Поділитися #3746 Опубліковано 9 Лютого, 2017 в 08:30 В целях увековечивания памяти командира батальона "Сомали" Гиви, депутат Госдумы Наталья Поклонская предложила назвать какую-нибудь страну - Сомали. 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Volyniaka Опубліковано 10 Лютого, 2017 в 11:09 Поділитися #3747 Опубліковано 10 Лютого, 2017 в 11:09 — Есть на борту гомеопат? — А что случилось? — Астрологу плохо! 1 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Peter Weger Опубліковано 10 Лютого, 2017 в 19:57 Поділитися #3748 Опубліковано 10 Лютого, 2017 в 19:57 2 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
oyoyoy Опубліковано 12 Лютого, 2017 в 10:20 Поділитися #3749 Опубліковано 12 Лютого, 2017 в 10:20 В вине – истина… в коньяке – благородство… в водке – приключения… в воде – микробы… Что будем пить? Серый волк встречает Красную шапочку и говорит ей: — Слушай, давай я тебя поцелую туда, куда еще никто тебя не целовал? Красная шапочка тушит бычок о подошву: — Куда, в корзинку что-ли? Сын спрашивает папу: - Папа, а куда аист улетает после того как детей приносит? - Назад в штаны, сынок... Была очень неловкая ситуация, когда Аркадий внезапно засмеялся на похоронах. Его тогда так и не дохоронили. 6 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
oyoyoy Опубліковано 12 Лютого, 2017 в 10:32 Поділитися #3750 Опубліковано 12 Лютого, 2017 в 10:32 “Солнышко, я тебя люблю!” – это самый лучший статус! И солнышки довольны, и ты не палишься! Накануне были в гостях. Утро, надо поправить здоровье. Муж сходил в магазин за пивом. — Милый, какого ты купил "Бочку"?! Я же просила "Карлсберг"! — Извини, дорогая. Я знаю... Просто купил то, что смог выговорить... Рекет растет — Пап, а купи мне айфон. — А где волшебное слово? — Настя! — Настя? Что это значит? — Имя твоей любовницы. — Так тебе наверное и чехол нужен! 6 Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь
Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар
Створити обліковий запис
Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!
Реєстрація нового користувачаУвійти
Вже є акаунт? Увійти до системи.
Увійти