Перейти до змісту

Новобудови Луцька

koljangm

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Кажуть по якості робіт непогано робить ЛДБК. Але Договір в ЛДБК складений так, що навіть заплативши повну суму клієнт може не отримати квартиру. А ЛДБК поверне гроші в гривнях через рік. З таким договором і будувати нічого не потрібно, можна ітак профіт мати. Вайман знає, як робити бізнес.

Опубліковано
2 hours ago, SΩLΩMΩN said:

Кажуть по якості робіт непогано робить ЛДБК.

Щодо ЛДБК згідний - якість чи не найкраща з усіх девелоперів. Фасади, звісно, повне дно пострадянське. Але цим теж страждають чи не усі новобудови Луцька.

• +1 2
  • 1 місяць потому...
Опубліковано
On 14.09.2013 at 13:21, koljangm сказано:

ріелтор в нагрузку _)))))))))))) Як купиш чи подивишся то напишеш, бо цей віталій миколайович дуже "стрьомний" , бо в нього що не квартира, то горячий варіант чи у звязку з переїздом. )

On 10.09.2013 at 22:42, Dream сказано:

Особисто я оголошення від "Віталія Миколайовича" в інтернеті, в "Афіші" та в "Вол.оголошеннях" оголошення з телефоном "0502425344" свідомо ігнорував. Ігнорував через надмірну "хитрість". Отой текст "розвинута інфраструктура. Поруч парк і дитсадок. Терміново" настільки вже дістав за останній рік у кожній газеті, що у кожному номері спочатку шукав оголошення з цим номером, викреслював.

Сьогодні його вперше побачив вживу - перше враження не вразило.

Глянув в останньому номері Волинських оголошень. Там 90% оголошень з цим номером. Походу Віталій Миколайович (0502425344викупив майже усю чергу на оголошення в газеті. Тепер власники не зможуть подати оголошення від себе. Газета ж не гумова, кількість оголошень обмежена.

• Дякую! 1
  • Cумний 1
  • +1 1
Опубліковано
33 хвилин тому, volks сказано:

Тирнет гумовий.

Стосовно інтернету. Куди простий юзер має викладати оголошення? Правильно - на площадки для оголошень. Мені розказували, що якщо там викладає оголошення не ріелтор, то рієлтори його банять (пишуть масові скарги на це оголошення).

• Збентежений 1
  • -1 1
Опубліковано (змінено)
24 хвилин тому, Cherman сказано:

Ні, так само, як і в ту маячню, що ти написав.

Добре, тоді, ще 1 питання. Те, що земля кругла ви звідки взнали? Самі подивились з космосу, чи вам сказали?

Є інформація якій варто вірити а якій ні. У те, що мені сказали про ріелторів, я вірю. А в плоску землю - ні.

Змінено користувачем $ΩLΩMΩN
Опубліковано
5 хвилин тому, Cherman сказано:

На здоров"я. Вір, чому хочеш, тільки не виставляй те, що тобі  знайома медсестра хтось сказав, як правду.

Я тому й написав, що мені казали а не те, що мав власний досвід. Але чому такого не може статися? Ріелтори самі чесні люди і не будуть такого робити? Це фантастика!

Я б теж не повірив, що один ріелтор викупив 80% оголошень в газеті, поки сам цього не побачив.

Опубліковано
14 хвилин тому, Cherman сказано:

З космосу необов'язково дивитись. І з літака видно.

Що саме видно з літака? Подивився відео, з літака не побачив, що вона кругла. Тільки з орбіти видно, що Земля кругла а не пласка.

Спойлер

Опубліковано
57 хвилин тому, Cherman сказано:

Ні, не тому, що ріелтори самі чесні, а тому, що адміни досок оголошень - не повні йолопи.

А редакція газети повні йолопи, що продали 80% оголошень 1 ріелтору?

Опубліковано (змінено)
13 хвилин тому, $ΩLΩMΩN сказано:

А редакція газети повні йолопи, що продали 80% оголошень 1 ріелтору?

вони б  і 120% продали, якби могли. Що вигідніше, друкувати безкоштовні, чи комерціїні оголошення?

P.S. На рахунок реклами в друкованих виданнях, я розумію, коли розміщують іміджеву рекламу, або рекламу в спеціалізованих виданнях, а такий вид реклами як газета безкоштовних оголошень - гроші на вітер.

Змінено користувачем Bliksss
  • +1 1
Опубліковано
On 08.08.2020 at 08:34, $ΩLΩMΩN сказано:

Глянув в останньому номері Волинських оголошень. Там 90% оголошень з цим номером.

On 08.08.2020 at 19:10, $ΩLΩMΩN сказано:

Я б теж не повірив, що один ріелтор викупив 80% оголошень в газеті, поки сам цього не побачив.

окуляри купив би, чи як :)

On 08.08.2020 at 08:34, $ΩLΩMΩN сказано:

Газета ж не гумова, кількість оголошень обмежена.

кількість оголошень обмежена виключно бюджетом ;)

ця негумова газета за надцять років добряче здулась - десь пропорційно з поширенням гинтернетів

On 08.08.2020 at 08:52, volks сказано:

Тирнет гумовий.

причому, якщо спочатку йшли на "площадки" і власні сайти, то зараз більшість "просунутих" агентств окупували пейсбуки, де замучаться

On 08.08.2020 at 09:29, $ΩLΩMΩN сказано:

рієлтори його банять (пишуть масові скарги на це оголошення)

сам то пробував продавати?

• +1 1
  • 6 місяців потому...
Опубліковано
46 хвилин тому, zverexe сказано:

хтось може щось сказати про квартири в дрім тауні? 

Будує Євроходинг груп. Та сама будівельна фірма, що будувала Яровицю. Мені район не дуже. Але то на любителя.

• -1 1
Опубліковано (змінено)

ну основне що запамятав це цвіль в місцях де йдуть відводи каналізації, просідають стіни зявилася павутинка....

ну і мурашник  в дворі від авто

Змінено користувачем Vikvik Mawr
  • +1 1
Опубліковано (змінено)
9 minutes ago, paksivatova said:

чому?

Не знаю, що мав на увазі Vikvik Mawr - але моя рідня теж не дуже задоволені.

1. Стеля - невисока.
  2. Стіни - так собі, сусідів чують. А ремонт - то взагалі здалеку чути.
  3. Всі квартири поруч - або "закинуті" (не живуть і не платять жодної комуналки), або здаються подобово з відповідними "плюшками".
  4. Усе інше - по дрібницям, вторинне житло теж має схожі болячки.

p.s. Для себе приглядав новобудову на одному профільному сайті з трьох букв :) Лише Style Up відповідав уявленню про нове житло. Але мунусів своїх теж вистачає там, починаючи з розташування.

Змінено користувачем xc90
  • +1 3
  • -1 1
Опубліковано (змінено)
1 hour ago, Vikvik Mawr said:

Style Up це біля модерна

там де опалення електрика і немає газу?

Так-так, якраз перерахували ті недоліки, через які відмовився від розгляду. Хоч і шкода - проект гарний, двір без авто здається.

p.s. Ну і коли запитують, чому я досі живу в хрущовці - надсилаю ці дві картинки. "Обіцяли" vs "Зробили" (ЖК "Скандинавський")

Screenshot 2021-03-02 160658.jpg

26897.jpg

Змінено користувачем xc90
  • Ха-ха 4
Опубліковано
53 минуты назад, xc90 сказал:

Так-так, якраз перерахували ті недоліки, через які відмовився від розгляду. Хоч і шкода - проект гарний, двір без авто здається.

p.s. Ну і коли запитують, чому я досі живу в хрущовці - надсилаю ці дві картинки. "Обіцяли" vs "Зробили" (ЖК "Скандинавський")

26897.jpg

в Сінгапурі якщо вірити написаному там простіше робить влада, забудовник дає проект і оціночну вартість його. Наприклад 10 млн доларів коштує будинок. 

Забудовник 10 мільйонів переводить на державний рахунок в якості залогу, якщо забудовник лопне чи щось піде не так. Держава добудує за ці залогові кошти будинок. А якщо все ОК. Тоді кошти повертаються назад.

Якби так було у нас то не будували б всякої херні, і не факт що довше простоїть чи той "хрущ" чи новобудова.

• +1 4
Опубліковано
1 година тому, xc90 сказано:

Тут або фото так спотворює, або тут теж малесенькі вікна і низенька стеля.  Бо, якось дивно виглядає все це.

1 поверх балкон. ппц. 

• +1 2
Опубліковано
1 час назад, xc90 сказал:

Хоч і шкода - проект гарний, двір без авто здається.

Реально, один з найкращих проектів. Але багато недоліків. Зараз ще лстм схоже будує на Володимирській.

Традиція - взагалі крутезно, але забудовник стрьомний.

І в Разумовського Амстердам - але там немає загального плану комплексу.

Яровиця - це взагалі трешак. Илітний комплекс.

• +1 2
Опубліковано
4 часа назад, xc90 сказал:

Не знаю, що мав на увазі Vikvik Mawr - але моя рідня теж не дуже задоволені.

1. Стеля - невисока.
  2. Стіни - так собі, сусідів чують. А ремонт - то взагалі здалеку чути.
  3. Всі квартири поруч - або "закинуті" (не живуть і не платять жодної комуналки), або здаються подобово з відповідними "плюшками".
  4. Усе інше - по дрібницям, вторинне житло теж має схожі болячки.

p.s. Для себе приглядав новобудову на одному профільному сайті з трьох букв :) Лише Style Up відповідав уявленню про нове житло. Але мунусів своїх теж вистачає там, починаючи з розташування.

просто потрібно шось в цінові категорії Антланта біля автозаводу і дрім тауна але в дрім тауна ціна підозріло не висока ніби
за Атлант чув більш менш відгуки. По суті зараз недоліки є у всіх новобудовах, потрібно вибирати менше зло

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...