yuraa Опубліковано 16 Березня, 2012 в 08:53 Поділитися #51 Опубліковано 16 Березня, 2012 в 08:53 Повторюю, на міліцію не варто сподіватись. КОГО вона буде шукати??? НІК на Аукро?!! А далі?!! Де докази злочину?!!! Продавець скаже, що він відсилав САМЕ ТОЙ телефон, що і в Аукро, а ти вже його підмінив! Тобто твоє слово проти його!ти помиляєшся, після любої покупки на аукро приходить повідомлення на мейл з координатами продавцятак шо міліція буде шукати Скорик Артура Евгеньевича з Харьковаточна адреса має бути в топікстартера Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 16 Березня, 2012 в 08:54 Поділитися #52 Опубліковано 16 Березня, 2012 в 08:54 Повторюю, на міліцію не варто сподіватись. КОГО вона буде шукати??? НІК на Аукро?!! А далі?!! Де докази злочину?!!! Продавець скаже, що він відсилав САМЕ ТОЙ телефон, що і в Аукро, а ти вже його підмінив! Тобто твоє слово проти його!читай вримательно(гроші за лот продавцеві скинув в той же вечір на карту привата).а "карта привата" это уже не "ник на аукро"если у пародавца есть подозение что подменили на почте - заяву в милицию, пусть почтовая СБ подключитсяp.s.2jack74 меня пугают твои упорные попытки оправдывать "недобросовесного продавца" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dima4s Опубліковано 16 Березня, 2012 в 08:58 Поділитися #53 Опубліковано 16 Березня, 2012 в 08:58 p.s.2jack74 меня пугают твои упорные попытки оправдывать "недобросовесного продавца"ОН ТРОЛЬ!А взагалі, ніхто не спорить що покупець лопух.... та якщо це все просто замне і змириться...буде ще більшим..... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
leviks Опубліковано 16 Березня, 2012 в 08:59 Поділитися #54 Опубліковано 16 Березня, 2012 в 08:59 Однозначно заяву в міліцію на власника картки Приват24.Далі сидиш і чекаєш. Якщо прийде відмазка з міліції - скарга на слідчого в прокуратуру. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Sharp Опубліковано 16 Березня, 2012 в 09:04 Поділитися #55 Опубліковано 16 Березня, 2012 в 09:04 Однозначно заяву в міліцію на власника картки Приват24.Далі сидиш і чекаєш.Якщо прийде відмазка з міліції - скарга на слідчого в прокуратуру.Правильно, якщо відмазка з прокуратури в ген прокуратуру, якщо і там відмазка, до адміністрації президента, а якщо і там, ну тоді остання інстанція в європейський суд з прав людини!!! Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 16 Березня, 2012 в 09:12 Поділитися #56 Опубліковано 16 Березня, 2012 в 09:12 ... ти помиляєшся, після любої покупки на аукро приходить повідомлення на мейл з координатами продавцятак шо міліція буде шукати Скорик Артура Евгеньевича з Харькова точна адреса має бути в топікстартера я знаю, що таке АУКРО, і знаю, що таке "Данніе продавца" - на заборі теж написано... Єдине сподівання, що ПОШТОВА адреса, яку продавець вказував при реєстрації і на яку мав прийти лист-підтвердження - дійсні і ще реальні... Але в свідомих шахраїв там липа... ... а "карта привата" это уже не "ник на аукро"... карти приватбанка (був час) роздавали наліво й направо без підтвердження особи і без реєстрації. Крім того є подарункові, миттєві і т.д... Так що, повторюсь, якщо це свідомий шахрай - ца теж не ниточка...... 2jack74 меня пугают твои упорные попытки оправдывать "недобросовесного продавца"ТИ ЩО?!?! з чого ти таке взяв?! ні в якому разі я його не виправдовую! Таких, звичайно, потрібно відловлювати й наказувати!!! І я бажаю топікстартеру, щоб в нього все вийшло, щоб той мудак повернув гроші! Просто намагаюсь пояснити, що на міліцію сильно сподіватись не потрібно, треба самому давити того...ОН ТРОЛЬ!... А от цього я щось не зрозумів! В тебе якісь питання до мене? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 16 Березня, 2012 в 09:15 Поділитися #57 Опубліковано 16 Березня, 2012 в 09:15 Правильно, якщо відмазка з прокуратури в ген прокуратуру, якщо і там відмазка, до адміністрації президента, а якщо і там, ну тоді останняповторюсь,внимательно перчитай пост о "мазафаке" - та тоже первый раз "отказали" с ответом - мы его найти неможем....що на міліцію сильно сподіватись не потрібно, треба самому давити тогочревато Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 16 Березня, 2012 в 09:21 Поділитися #58 Опубліковано 16 Березня, 2012 в 09:21 Я з вас дивуюсь... От кому з тут присутніх міліція допомогла в подібній справі - хай дасть знати!Та не буде там ніхто рухати дупою заради такої єрунди! В них там тонни заяв лежать від обдурених! І починають рухатись вони тільки тоді, коли є БАГАТО скарг на той же випадок, на того ж шахрая...Перечитавши ваші пости просвітляється єдина порада - "йди в міліцію і сідай чекай". А я ж намагаюсь втолкувати, що якраз не потрібно "сидіти й чекати", потрібно самому в першу чергу докладати всіх можливих зусиль (заява в міліцію теж сюди входить) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zheny@ Опубліковано 16 Березня, 2012 в 09:23 Поділитися #59 Опубліковано 16 Березня, 2012 в 09:23 jack74, А що ти пропонуєш? Набити морду продавцю? Щоб він на тебе накатав заяву? От що?Що значить:докладати всіх можливих зусиль? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 16 Березня, 2012 в 09:25 Поділитися #60 Опубліковано 16 Березня, 2012 в 09:25 Я з вас дивуюсь... От кому з тут присутніх міліція допомогла в подібній справі - хай дасть знати!и опять повторюсь - читай топик о "мазафаке", там есть эпизод аукро Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 16 Березня, 2012 в 09:28 Поділитися #61 Опубліковано 16 Березня, 2012 в 09:28 jack74, А що ти пропонуєш? Набити морду продавцю? Щоб він на тебе накатав заяву? От що?Що значить:докладати всіх можливих зусиль?Я вже писав - в першу чергу дзвонити до того і лякати можливими наслідками, але не в стилі "я тобі зроблю!" "я на тебе...!" і т.д., а "Я вже зробив. Можна ще поки зупинити, якщо повернеш гроші". Для більшого реалізму можна придбати нову СІМ-картку, увімкнути в ній "антивизначник номера" і попросити якогось дядька з суворим голосом, щоб той начебто слідчий вже займається цією справою, уточнює якійсь данні і т.д. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 16 Березня, 2012 в 09:50 Поділитися #62 Опубліковано 16 Березня, 2012 в 09:50 и опять повторюсь - читай топик о "мазафаке", там есть эпизод аукро та прочитав я ту тему. Там абсолютно інша ситуація:1. в одному місті (в Луцьку)2. шахрая знали в лице3. на нього вже лежало декілька заяві саме головне! ЧОГО добився позивач?!?!? -Визнав, але збитки не відшкодував повністю.Зовсім незначна частина була відшкодована під час суду. Да і такий вирок він отримав не за один епізод.У нього вже були судимості по цій же статті. Мав умовно. І це ще слід уявити скільки нервів та грошей було ДОДАТКОВО потрачено на те, щоб той "мазафака" опинився в суді!Цього хоче топікстартер? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 16 Березня, 2012 в 10:00 Поділитися #63 Опубліковано 16 Березня, 2012 в 10:00 До речі, ось якраз "тема до теми" - І що, кого там потім шукати будуть? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Zevs_Isver Опубліковано 16 Березня, 2012 в 10:05 Поділитися #64 Опубліковано 16 Березня, 2012 в 10:05 и опять повторюсь - читай топик о "мазафаке", там есть эпизод аукро та прочитав я ту тему. Там абсолютно інша ситуація:1. в одному місті (в Луцьку)2. шахрая знали в лице3. на нього вже лежало декілька заяв2й епизод с аукро, пострадавшая из ХарьковаІ це ще слід уявити скільки нервів та грошей було ДОДАТКОВО потрачено на те, щоб той "мазафака" опинився в суді!он с меня тоже по телефону прикалывался, типа - "ой, ты уже на звонки потратил больше чем я тебе должен" Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 16 Березня, 2012 в 10:25 Поділитися #65 Опубліковано 16 Березня, 2012 в 10:25 ...и опять повторюсь - читай топик о "мазафаке", там есть эпизод аукро...2й епизод с аукро, пострадавшая из Харькова ну от скажи, яку інформацію я можу вичитати з того поста:...большой рэспект человеку довевшему дело до суда для защиты своих правp.s. один из эпизодов дела - не отсылка ноутбука выигранного на АУКРО и оплаченного через П24...??? Ні ЩО там було, ні ЯК там було... Якщо ти знаєш більше - то, будь ласка, напиши тут і всі будуть знати.А от "протилежне" з того ж топіка я побачив:...(о расходах на нотариуса и пересылку документов в арбитраж Яндекс-денег я уже молчу)... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 16 Березня, 2012 в 10:39 Поділитися #66 Опубліковано 16 Березня, 2012 в 10:39 ... в першу чергу дзвонити до того і лякати можливими наслідками, але не в стилі "я тобі зроблю!" "я на тебе...!" і т.д., а "Я вже зробив. Можна ще поки зупинити, якщо повернеш гроші". Для більшого реалізму можна придбати нову СІМ-картку, увімкнути в ній "антивизначник номера" і попросити якогось дядька з суворим голосом, щоб той начебто слідчий вже займається цією справою, уточнює якійсь данні і т.д.Крім цього можна спробувати пошукати якусь інформацію про ту людину - пошукати знайомих там, пошуршати по Харківських форумах, позапитувати там... Може нічого не дасть, а може й повезе. Тоді цю інфу можна далі використовувати, наприклад, в тій же розмові "ніби слідчого"...Наскільки я розумію, у топікстартера чисто шкурний інтерес, тобто повернути сваї бабки. І це основне завдання. А накажуть чи не накажуть - вже на другому плані. Якщо б стояло питання про "преступление и наказание", то приємніше було б дійсно тупо з'їздити в Харків і зламати декілька ребер. І хай катає заяви, він нічого не зможе довести (якщо з розумом, звичайно). Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Fantom Опубліковано 16 Березня, 2012 в 10:59 Поділитися #67 Опубліковано 16 Березня, 2012 в 10:59 Наскільки я розумію, у топікстартера чисто шкурний інтерес, тобто повернути сваї бабки. І це основне завдання. А накажуть чи не накажуть - вже на другому плані. Якщо б стояло питання про "преступление и наказание", то приємніше було б дійсно тупо з'їздити в Харків і зламати декілька ребер. І хай катає заяви, він нічого не зможе довести (якщо з розумом, звичайно). Джек, я так розумію що ти в такій ситуації побував ? чи як ? бо щось ти активно пропагуєш поїхати і накостилять а те що людина хоче вернути свої гроші, до чого тут шкурний інтерес ? і Чого то ти так проти міліції ? га ? їм коли треба показники здавати, вони шуршать по всіх справах які можуть розкрутити , а тут і ФІО є, і склад злочину - шахрайство. так що... все в руках ТС, або в міліцію, або їхати бити морду (чревато і не факт що гроші повернуть), або змиритись, як дехто тут закликав . Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Nokian Опубліковано 16 Березня, 2012 в 11:19 Поділитися #68 Опубліковано 16 Березня, 2012 в 11:19 Як в приказці-сварять не за те, що програвся, а за те що відігрується.Це ключовий момент. бо коли людина дуже сильно хоче вернути, те що програла ,в результаті втрачає більше,навіть і все.Якщо ГС не зважив все перед покупкою, то навряд чи зможе вірно оцінити у що йому обійдеться ,,повертання,,Як на мене, в даному випадку міліція зможе допомогти(50%) ,якщо є відкрите шахраювання-не прислали нічого , або прислали товр за 10 грн.Але1- Як ТС доведе , що він отримав саме те, і саме в такому стані,і що саме це коштує в 10 раз дешевше від переведених коштів.2.Навіть ,якщо це довести-рішення то все одно має прийняти суд, а в продавця грошей вже може не бути,і дуже довго.Найбільше грошей з того айфона можна витягнути продаючи по окремих деталях, але займе довше часу. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 16 Березня, 2012 в 11:22 Поділитися #69 Опубліковано 16 Березня, 2012 в 11:22 ...бо щось ти активно пропагуєш поїхати і накостилять а те що людина хоче вернути свої гроші, до чого тут шкурний інтерес ?... ви погано читаєте мої пости. Ну ДЕ я пропагував їхати й костиляти?!!! Я навпаки раджу що робити, аби добитись свої гроші назад. А "шкурний інтерес" - це не образа, а назва цілком природнього бажання людини, яким ми всі керуємось в першу чергу....і Чого то ти так проти міліції ? га ? їм коли треба показники здавати, вони шуршать по всіх справах які можуть розкрутити ,Ви самі собі відповіли і підтвердили мої слова Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bodjatur Опубліковано 16 Березня, 2012 в 11:42 Автор Поділитися #70 Опубліковано 16 Березня, 2012 в 11:42 jack74, А що ти пропонуєш? Набити морду продавцю? Щоб він на тебе накатав заяву? От що?Що значить: докладати всіх можливих зусиль?Я вже писав - в першу чергу дзвонити до того і лякати можливими наслідками, але не в стилі "я тобі зроблю!" "я на тебе...!" і т.д., а "Я вже зробив. Можна ще поки зупинити, якщо повернеш гроші". Для більшого реалізму можна придбати нову СІМ-картку, увімкнути в ній "антивизначник номера" і попросити якогось дядька з суворим голосом, щоб той начебто слідчий вже займається цією справою, уточнює якійсь данні і т.д. уже сделано. з "русскім язиком" найшов дядю. і сказав тіпу, шо заява уже накатана, і до понеділка я її можу забрати, не починаючи розслідування. і зустрів знайомого сьогодні с СБУ, він сказав, шо йти в міліцію, і вона цим ще й як займається, і займеться. ну і в планах екскурсія в харків ) а в хлопчини, скоріше за все, студентський номер карти. він студент. ще вчиться. голос якийсь невеселий завжди, коли я тільки звоню. думаю, що він розуміє, шо попав, або ж в його куди більше проблеми в житті почалися, потрібні гроші, і він хотів отак їх заробити... ... звичайно, шкода гроші.. хотів айфон, чекав, чекав, і вже купив шо попало при першій же можливості, не особо там роздивлявся його. просто впевнився, що він працює, в хорошому стані, і все. ну... буду мати урок для себе на все життя. "лаханувся", але не на даремно. буду при слідуючій покупці уважніший, і обережніший. але причина вже більше переростае в ту, що людина мене обманює постійно.. кожен раз якісь вигадки. кінув, і ше й бреше.. а от доказати, шо він прислав саме той тел, який в мене - просто. у мене є коробка, шнур, наушнікі, і тел, де повно його відбитків, так, як я з телефоном не лажу, бо це тільки лишня вага тому.. докази будуть. і добре,шо знайомий в сбу. шось таки й поможе, якшо хлопець думатиме, шо минеться. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
jack74 Опубліковано 16 Березня, 2012 в 11:55 Поділитися #71 Опубліковано 16 Березня, 2012 в 11:55 молодець. і тему не кидай. пиши про зрушення, всім цікаво буде Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bodjatur Опубліковано 16 Березня, 2012 в 12:41 Автор Поділитися #72 Опубліковано 16 Березня, 2012 в 12:41 молодець. і тему не кидай. пиши про зрушення, всім цікаво будеокай, босс)) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
bodjatur Опубліковано 16 Березня, 2012 в 12:58 Автор Поділитися #73 Опубліковано 16 Березня, 2012 в 12:58 ...а ше таке питання.. прост цікаво, хто шо скаже, хто шо думає. в мене ж, якщо він буде умним, і скіне рублі, остається його трубка..афон етат. слати йому назад, ілі може хай місяць помучиться, і тоді вислати?))) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
ursa Опубліковано 16 Березня, 2012 в 13:00 Поділитися #74 Опубліковано 16 Березня, 2012 в 13:00 Высылать сразу. И не становиться сволочью даже в воспитательных целях Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
EleKtrik Опубліковано 16 Березня, 2012 в 13:12 Поділитися #75 Опубліковано 16 Березня, 2012 в 13:12 ...а ше таке питання.. прост цікаво, хто шо скаже, хто шо думає. в мене ж, якщо він буде умним, і скіне рублі, остається його трубка..афон етат. слати йому назад, ілі може хай місяць помучиться, і тоді вислати?)))...і чим ти тоді від нього, буш відрізнятись? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.