Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
2 часа назад, vaz75 сказал:

Онлайн допомога не працює вже як півімісяця.

Працює, але дуже важко потрапити на вільні вуха....мені в п'ятницю вдалось)))

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
12 хвилин тому, soccer сказано:

на даний час існують якісь варіанти?

«Просто Супер Одеський»

90 грн/рік

Опубліковано
3 минуты назад, Oli сказал:

«Просто Супер Одеський»

Уважаемые клиенты, обращаем Ваше внимание, что с 16.01.2017 года переход в тариф «Просто Супер Одесский» будет недоступен. Вы всегда можете перейти в один из тарифов Vodafone Украина.

Опубліковано
3 годин тому, Saddy сказано:

Уважаемые клиенты, обращаем Ваше внимание, что с 16.01.2017 года переход в тариф «Просто Супер Одесский» будет недоступен. Вы всегда можете перейти в один из тарифов Vodafone Украина.

В тому то й справа що до 16.Тому й питаю,чи є якась шпарина зараз.

Опубліковано
9 годин тому, soccer сказано:

Забув перевести дружину на РБА,на даний час існують якісь варіанти?

:0026:

4 годин тому, soccer сказано:
8 годин тому, Saddy сказано:

В тому то й справа що до 16.Тому й питаю,чи є якась шпарина зараз.

щось ми тут про тепле з м'яким... "до 16-го..." стосувалось ЗМІНИ ТАРИФУ, а не підключення РБА. А на РБА не переводять, його підключають. Ти на ТАРИФ одеський не перевів, чи просто РБА не підключив??? Якщо на тариф перевів (наприклад, я собі один такий "стартовий" напрозапас зробив), то просто поповнюєш рахунок і підключаєш РБА.

А якщо і тариф не змінив, ну то не знаю :_40:

• +1 1
Опубліковано

Може хто де в Луцьку буде бачити такий стартовий, свисніть, напишіть де, а то лавочка з Алло (хто в курсі був) закрилася.

mts14-00115_246_stikerspzadurno_138x118_

Опубліковано
Може хто де в Луцьку буде бачити такий стартовий, свисніть, напишіть де, а то лавочка з Алло (хто в курсі був) закрилася.
mts14-00115_246_stikerspzadurno_138x118_9.jpg

Це напевно у Львові тут таких ніколи небачив.
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Vodafone. Тариф Light+. Cc*ка, немає слів, лайфселл перевершили по "якості". Закінчилися гроші, на рахунку 23 копійка, металева тьотя каже "можливість здійснювати дзвінки вичерпано". Плата за МІСЯЧНИЙ пакет послуг - 20 грн, поповняю вчора на 20 грн. (22 в терміналі, на рахунок йде таки 20, баланс стає 20,23), ііііі... Правильно, оператор тупо пи*дить у мене 2 грн. за ДЕННИЙ ПАКЕТ, як пояснила дурепа з кол-центру, "тому що Ви зразу зателефонували". На думку оператора я маю до 12 ночі ще почекати після поповнення, поки прийде їхня СМС-ка! А до того по барабану на справи, на все, сидіти і не думати навіть комусь подзвонити, так? Спитав ту пришиблену, яка завченими фразами як папуга втирає клієнтам мантру "сам дурак", чи робить так Водафон в ЄВРОПІ. Почув мовчанку в трубці... В того ж Лайфа, при всіх його мінусах і ПІДКЛЮЧЕНОМУ денному пакеті послуг, коли пару днів тому кинув 49 грн. - СМС про підключення місячного прийшла за секунду. З одного абонента дуримо 2-3 грн., з мільйона - 2 ляма... А ще ж і айбокси всякі в долі, і банки, яким комісія капає, і вони від того  тільки виграють, що ти зайвий раз навіть 3 грн вкинув... А податки з тих "незапланованих" прибутків вони, особливо "айбокси", чесно-чесно заплатять??? Ніфіговенька схемка така! А де ж наші доблесні "органи", "споживачі", антимонопольний, то ж кримінал в масштабі країни...

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано
2 часа назад, vaz75 сказал:

@AgentSmith13 ну що ж організовуй акцію, флешмоб "перейди з МТС Водафона на щось інше". І хай смокчуть...паличку.

на що там переходити!? київстарівці хитрожопі, придумають одне щоб заманити людей, а  через пів року потихенько міняють в свою користь.

Опубліковано

а що за фішка:

телефоную на КС, отримую відповідь "Абонент не може прийняти Ваш дзвінок". Але з'єднання відбулося, таймер на телефоні рахує секунди, кошти з рахунку за 1 хв. знялися.

на лінії МТС говорять: це фішка КС, питайте в них. на КС морозяться - ми нічого не знаємо, це все МТС.

відбувалося таке неодноразово

Опубліковано

@AgentSmith13 прочитай умови надання свого тарифу. Там чорним по білому написано, що перевірка та зняття коштів відбуваються щодня десь з 8-00 ранку - точно не памятаю. І якщо на цей момент в тебе нема потрібної суми для оплати всього тарифу, то знімає гроші за день користування після першого дзвінка в день.

Приклад: на 14-00 в тебе 18 гр, тариф коштує 20 грн, ти ще не телефонував сьогодня, але строк перевірики твого балансу вже пройшов і система визначила нестачу грошей,  ти поповнив на 3 грн, але системі до 8-00 ранку вже пофіг. Після першого дзвінка в тебе зніме плату за день користування і в тебе знову буде нестача на 8-00 ранку якщо не поповниш знову :). Отак от і я попав, але винен сам, не прочитав всю інформацію про тарифний план.

• +1 3
Опубліковано

Vodafone Україна закриє деякі архівні тарифи МТС

У 2017 році Vodafone Україна планує завершити ребрендинг магазинів, закрити деякі архівні тарифи МТС, а також повністю перейти на продаж тарифів Vodafone.

Абоненти закритих тарифів зможуть вибрати для себе будь-яку з актуальних пропозицій Vodafone. У кожній оператор пропонує безлімітні безплатні дзвінки абонентам Vodafone і «МТС Україна» і пакет мобільного 3G інтернету – від 100 МБ до 12 ГБ. Крім того, у тарифи Vodafone включені пакети хвилин для дзвінків на інші мережі, а також послуги дзвінків за кордон і Vodafone TV. При переході в тарифи лінійки Vodafone Red 2016 перший місяць користування буде безплатним.

Якщо абонент не зможе вибрати тариф самостійно, йому запропонують оптимальний для нього варіант тарифу, з огляду на інформацію про щомісячні витрати на зв’язок.

Перехід в актуальні тарифи безплатний і буде здійснюватися поетапно. До кінця лютого має завершитися перехід з деяких тарифів лінійки «Супер МТС без ПЗЗ», а також «Супер безліміт», «Супер безліміт без контракту» і «МТС без зобов’язань». Кожен абонент отримає SMS-повідомлення з пропозицією вибрати тариф з актуальної лінійки і термінами для переходу.
http://today.vodafone.ua/posts/vodafone-ukrayina-zakriye-deyaki-arhivni-tarifi-mts

Опубліковано
1 час назад, VaLeRa сказал:

@AgentSmith13 прочитай умови надання свого тарифу. Там чорним по білому написано, що перевірка та зняття коштів відбуваються щодня десь з 8-00 ранку - точно не памятаю. І якщо на цей момент в тебе нема потрібної суми для оплати всього тарифу, то знімає гроші за день користування після першого дзвінка в день.

Приклад: на 14-00 в тебе 18 гр, тариф коштує 20 грн, ти ще не телефонував сьогодня, але строк перевірики твого балансу вже пройшов і система визначила нестачу грошей,  ти поповнив на 3 грн, але системі до 8-00 ранку вже пофіг. Після першого дзвінка в тебе зніме плату за день користування і в тебе знову буде нестача на 8-00 ранку якщо не поповниш знову :). Отак от і я попав, але винен сам, не прочитав всю інформацію про тарифний план.

За таке ними повинні займатися споживачі як мінімум - бо то вже спеціально введена, продумана шахрайська схема, якраз і розрахована на те, що ніхто не побіжить в 6-7 ранку поповнятися.

• -1 1
Опубліковано

@AgentSmith13 поповнюй вечором за 1-2 дні до закінчення тарифу. Інакше то цілком твою проблеми. Та й якщо це прописано в умовах дії тарифу, які ти автоматично приймаєш замовивши пакет, то що можуть зробити відділ прав споживачів? 

• +1 1
Опубліковано

Прошу поради, маю тариф "Смартфон 0.50", закінчився період "Рік без абонплат",  щоб продовжувати на наступний період виходить 300 грн. Чи є на даний час цікавіші варіанти. Дзвінків в мережі МТС/Водафон та інтернету в межах пакету в 100 мб в день вистачало.

Опубліковано
38 минут назад, VaLeRa сказал:

@Vitaliy L порекомендував спочатку Light+ ,але думаю, що Red XS підійде краще.

дякую, поки з усіх варіантів  Red XS був найцікавіший, але по ходу "Рік без абонплат" вигідніше, хоча відразу більшу суму віддати треба  ^_^

Опубліковано

переадресовуються якісь ліві номери на мій номер, то питають Колю, то Людмилу...

в когось  таке є?

Опубліковано
11 хвилин тому, Oli сказано:

переадресовуються якісь ліві номери на мій номер, то питають Колю, то Людмилу...

в когось  таке є?

є, стартовому місяці 3... раз в два-три дні посилаю у всім відомому напрямку...Ну не доходить до людей, сказано - "Ви - помилились номером, ні - знову те саме" :mdr:

Опубліковано

@Bliksss  в мене теж, стартовий до 3місяців...

телефон дитини, напевно поставлю заборону на вхідні виклики на деякий час

Опубліковано
7 хвилин тому, Oli сказано:

@Bliksss  в мене теж, стартовий до 3місяців...

телефон дитини, напевно поставлю заборону на вхідні виклики на деякий час

я собі брав якраз для вхідних...тому - мені не варіант повна заборона...поки - заношу в чорний список

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...