Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Придбав сімку києвстар, по тихеньку скидаю см на потрібні телефони про наявність нового номеру в мене)) МИТИСИ , мяко кажучи, задовбав))) В Іллічівську( одеська обл), за 2 неділі часу мого тут перебування, з 10 раз набору мтс 7 недозвону)))

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Придбав сімку києвстар, по тихеньку скидаю см на потрібні телефони про наявність нового номеру в мене)) МИТИСИ , мяко кажучи, задовбав))) В Іллічівську( одеська обл), за 2 неділі часу мого тут перебування, з 10 раз набору мтс 7 недозвону)))

Помітив,що в Одеській області самий розповсюджений оператор Лайф.

Опубліковано

Придбав сімку києвстар, по тихеньку скидаю см на потрібні телефони про наявність нового номеру

треба себе якось пересилити і зробити те саме. але звичку побороти дуже важко....
Опубліковано (змінено)

Помітив,що в Одеській області самий розповсюджений оператор Лайф.

Так, лайфом дуже багато користуються, зв'язок не поганий, інет дешевий)) + києвстаром. Змінено користувачем bublik007
Опубліковано

Був би дуал-сім апарат, вже б давно обрав би собі КС чи Лайф постійним оператором, а ту МТС-ну сімку запулив би в якості додаткової. Справді майже усі рідні, друзі і знайомі на МТС, тому повний перехід з МТС зараз незручний.

P.S. Зі слів знайомого працівника МТС: серйозна аварія у них (1 категорія - не знає, що це означає в операторів). Страждає пів України, а точніше західна частина нашої Неньки-Батьківщини, в тому числі Київ і Дніпропетровськ. Коли налагодять, поки ніхто точно не каже, тому лишається лише чекати і не нервуватись по можливості.

• +1 1
Опубліковано

от якраз з їх 3G через Тримоб засада. вони на сайті пропонують вмикати його в ручному режимі, вибрати сітку з переліку. але, достатньо десь виїхати за межі покриття Тримоба, як зв'язок пропадає, бо сітка вибрана вручну та автоматично не повертається на МТС, треба так само вручну вибирати з переліку MTS 2G, як вони й пишуть на сайті. цікаво, чи хтось вирішив цю проблему та як? хотілося б автоматизувати перехід з роумінгу та навпаки, бо якось це не дуже зручно вручну перемикати мережу виїзжаючи з міста та повертаючись назад :dont:

Може цим скористатись? - http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=173935

Я собі пару задач налаштував, повністю задоволений.

Опубліковано (змінено)

.ука, а я вот сиджу дивлюсь на свій телефон з 5а поділками, дзвоню на нього з іншого телефона, а виявляється хоч і 5 поділок, а він поза зоною.

А подзвонити з нього можу.

Змінено користувачем napalman
Опубліковано

Подзвонив 111, кажуть таке сьогодні по всій Україні, пиання, кажуть, закрите, просять перезавантажити телефони.

Опубліковано

Може цим скористатись? - http://4pda.ru/forum...howtopic=173935

Я собі пару задач налаштував, повністю задоволений.

про таскер я в курсі, та використовую його разом з годинником pebble, але щось я не знайшов там можливість зміни оператора. може погано шукав… взагалі, було б класно міняти без пересканування, бо зайо саме це – чекати хвилину поки телефон просканує перелік операторів

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Підтверджую.Дві години тому був в центрі-інтернету не було,приїхав на Володимирську-та сама фігня...

• +1 1
Опубліковано

Питання.На який тариф перейти через "меню змін(7722)"?Там зараз"Смартфон 3G","Планшет","Просто Супер",Супер МТС 0".Потрібно на 3 місяці.

Вимоги:МТС дзвінки більше 30 хв,мобільний інет для повідомлень "Viber",і щоб по меньше в день знімало з рахунку.Буду вдячний.

Опубліковано

Дозвонитись не реально до них,читав звісно але є питання."Смартфон 3G" як би підходить але "підводні камені" мають бути )))

Опубліковано
Дозвонитись не реально до них,читав звісно але є питання."Смартфон 3G" як би підходить але "підводні камені" мають бути )))

Наберіть 555 дзвінок коштує 50коп.

Опубліковано

Наберіть 555 дзвінок коштує 50коп.

На той момент пробував і за "50 коп",не виходило.Зара все ок,перевівся,все влаштовує)

Опубліковано

підключив тариф "Смартфон 3Ж перший", т.я. захарили космічні тарифи на попередньому тарифі ("супер мтс 3д 0-35+"), які змінили в значно більшу сторону на початку липня 2015 року всупереч забороні на зміну умов тарифів.

так почалися нові трабли - телефон почав через раз підключатися до передачі даних, також почало лагати підключення в різних районах міста. допомагає перезавантаження, вкл/викл режим "в літаку", руний вибір мережі 2Ж/3Ж, тобто перезавантаження модему.

грішив на апарат, прошивку. але сьогодні в ході розмови із знайомими виявив в них аналогічні проблеми, які з'явилися саме після переходу на вказаний тариф. при тому, що в нас кардинально різні апарати - андроїд та айфон. тобто проблема на їхній стороні.

дзвінок до оператора - дізнався, що маю застарілу точку доступу. переналаштував - ті самі яйця, тобто яйце (каламбур вийшов, див. логотип мтс).

от і думаю - може хитрі манагери так хочуть заставляти по-трохи абонентів переходити з дешевого (читати "халявного", т.я. його вартість включена в щоденну плату користування дзвінками в мережі) 2Ж інтернету на платний 3Ж, який *сарказм* має швидкість більшку за звук? адже бабла вкинули дофіга, а народ не поспішає підключати?

Опубліковано

Saddy, досить цікаво, я також грішив на телефон, раптово почав вимикатись МТС, після переходу на цей тариф, телефон не знаходить мережі, допомагає перезавантаження телефону (андроїд). З КС (в мене телефон на 2 сім-карти) все нормально а ось МТС почав глючити що ппц.

Поки не виключаю апаратну проблему, чи не було у вас подібних глюків?

Опубліковано

Electronshik, такого не помічав

буває, що при різкому зниженні рівня сигналу (при вході в ліфт чи підвал наприклад) мережа пропадає взагалі на декілька секунд, а потім розчехляється і з'являються 1-2 поділки індикатора антенки.

але схиляюся до думки, що це особливості телефону чи прошивки

Опубліковано

Не думаю що це від зміни тарифу залежить... просто чергові глюки... які були місяця 2 назад.... пройшли.... півтора місяця працював інет гуд..... а зараз знову буває пропадає.....

Опубліковано

космічні тарифи на попередньому тарифі ("супер мтс 3д 0-35+"), які змінили в значно більшу сторону на початку липня

або я на лижах, або.... в мене зараз знімає 4-5 грн/день на цьому пакеті, інтернет відключений уаапщє, дзвінків за день - 5-6 по хвилині, вотзефак??? На сайті змінені тарифи такі, що з моїм режимом має знімати 1,5 грн. максимум.
Опубліковано

або я на лижах, або.... в мене зараз знімає 4-5 грн/день на цьому пакеті, інтернет відключений уаапщє, дзвінків за день - 5-6 по хвилині, вотзефак??? На сайті змінені тарифи такі, що з моїм режимом має знімати 1,5 грн. максимум.

%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D0%BA%D1%81-%D0%BC%D1%82%D1%81-%D0%BC%D0%BE%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D1%8B%D0%B9-%D0%BE%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80-%D0%B2%D1%81%D0%B5%D1%85-%D0%BD%D0%B0%D0%B5%D0%B1%D1%8B%D0%B2%D0%B0%D1%8E%D1%82-1067129.jpeg

Опубліковано (змінено)

Народ, підключайте безкоштовну послугу "Баланс під контролем" і будете бачити куди діваються ваші гроші. Після підключення ще ні разу в мене не зникали гроші.

Змінено користувачем nickel
  • +1 1

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...