Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Помітив, що багато ще залежить від телефону.

Три телефонна - Нокіа( кнопочний), Лєново(смарт), Самсунг(смарт). "реакція" однакова)))- абонент не абонент , через раз.))))
Опубліковано

Три телефонна - Нокіа( кнопочний), Лєново(смарт), Самсунг(смарт). "реакція" однакова)))- абонент не абонент , через раз.))))

На офісі багато телефонів. LG G3s x 2 штуки, Prestigio, Nokia кнопочна, Sony Z1 - абонент не абонент.

HTC x 3 штуки (різні моделі) і iPhone 5 - політ нормальний.

хз чого так.

Опубліковано

десь писали що МТС якісь там стандарти міняв..і в цьмоу причина. думаю різна якіст ьприйому сигналу апаратів. техніку мтс став міняти на гіршу або слабшу- ось і проблема.

Опубліковано

Помітив, що багато ще залежить від телефону.

На скільки я розумію мова не йде про якість зв'язку у лісі, а в міських умовах. В цьому випадку посилатися на слабенький прийомник не варто.

Опубліковано

у мене HTC sensation в 2013 коли я йог окупував- він чудово працював. десь з 2014 став потроху з"являтись цей глюк з неприйнятими пропущеними..абонент не абонент, а зараз кожен перший дзвінок йде в проупщений. з моїм апаратом і MTС проблеми у всіх власників, є купа тем і про російський мтс. проблема така ж сама в росії

Опубліковано (змінено)

На скільки я розумію мова не йде про якість зв'язку у лісі, а в міських умовах. В цьому випадку посилатися на слабенький прийомник не варто.

Моя квартира розташована так, що до усіх вишок менше 300 метрів, а всередині квартири стабільний сигнал лише біля вікна, ДПЗ. Місто - це суцільні перешкоди.

Я, мабуть, єдиний користувач, який задоволений якістю зв'язку МТС+Лайф, колись Київстар, тобто усіма операторами.

Змінено користувачем nickel
  • +1 1
Опубліковано

В збанкрутілому банку Дельта в МТСа лежало майже півтора міліарда (наших) грн.

Так що якість звязку тепер буде така,як якість їзди в маршрутках.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

Сьогодні виникла проблема - при віхідних дзвінках голосове повідомлення "послуга тимчасово заблокована". Вхідні дзвінки, смс, моб.інтернет при цьому працюють. Оператор каже, що зараз в деяких абонентів є такі проблеми. Фігня якась

Опубліковано

Але толком не можуть пояснити, що трапилося і з чим це пов'язано

ті хто нам доступний для спілкування навіть не уявляють суті проблеми, а ті хо знають суть проблеми - не будуть з нами спілкуватися

Опубліковано

Але толком не можуть пояснити, що трапилося і з чим це пов'язано

ті хто нам доступний для спілкування навіть не уявляють суті проблеми, а ті хо знають суть проблеми - не будуть з нами спілкуватися

Так і ті, які б мали бути доступні - теж сьогодні "поза зоною"...

Ще з 8ї години пробую додзвонитись - то всі зайняті, то почекайте і вибиває, а найчастіше навіть не з'єднує.

Опубліковано

"Ваш номер тимчасово заблоковано"

і так в 6-ох співробітників із 11...

в мене теж був заблокований контрактний номер, перевірив рахунок -11грн.

Поповнив - дзвоню без проблем :)

клієнти також двонять з інших номерів - теж заблоковано, але якось вибірково :sq_ye:

Опубліковано

і так в 6-ох співробітників із 11...

це вони усі на 100грн поповняли собі по "акції"?

всі 11 + їх родичі і знайомі :_07:

Опубліковано (змінено)

МТС-Украина сообщает о проблемах со связью у своих абонентов

тут

Змінено користувачем ForZa

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...