Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Це тільки у мене сьогодні до обіду не приймались вхідні смс та дзвінки? А біля 14ї години посипались смс, що мені звонили.

Телефон показував ніби все ок, в мережі.

Опубліковано

Це тільки у мене сьогодні до обіду не приймались вхідні смс та дзвінки? А біля 14ї години посипались смс, що мені звонили. Телефон показував ніби все ок, в мережі.

Якщо ви в центрі міста, то вже 2 тижні таке діється, а саме як писали вище з 2 січня

Опубліковано

Кілька днів підряд така халепа що дозвонитись з київстар на МТС можна лише з 5-6ї спроби, гальмо конкретне, на інші оператори без проблем.

Опубліковано (змінено)

з 15 січня 2015 року згідно данних сайту мтс збільшуються розмір тарифів.

Вже неодноразово чула про підвищення цін. На сайті інформації про це не бачу. Дайте, будь-ласка ссилку.

До речі щось вони там на сайті "нахімічили". Згідно тарфного плану СУПЕР МТС 3D НУЛЬ 35+ було 200 чи то 100 безкоштовних хвилин на день, а тепер на сайті написано 200 хв/місяць. Ось написано на сайті. http://www.mts.ua/ua...-3d-nol-35-plus

Цікаво - це помилка (нормальна така собі помилка!) чи так воно вже і є?

Змінено користувачем Akrilat
Опубліковано

Вже неодноразово чула про підвищення цін. На сайті інформації про це не бачу. Дайте, будь-ласка ссилку.

заходив питав в салон МТС - сказали, що піднімається плата в разі користуванні послугами на декілька копійок, бо додали ПДВ.

це помилка (нормальна така собі помилка!) чи так воно вже і є?

помилка, бо в детальних умовах тарифу все ще пише про 100 і 200 хв/день

Опубліковано (змінено)

В самого 3D-нуль 35+ Тільки-що набирав оператора 111 - все так і лишилось - 200 хв. в день 50 SMS на МТС і 100 Mb GPRS в день. 30 коп./день за все задоволення (було 25, наскільки я пам'ятаю)

Крім того 70 коп. SMS на інших операторів, 45 коп./хвилина розмов на них (1-ша секунда, як я зрозумів) 2 грн. вартує SMS за кордон. Можна і 300 хв./день підключити в рамках послуги 3D-нуль, але мені стільки й не треба, тай думаю, там підвох якись має бути (знаєм ті "москальські телесистеми" ;))

Змінено користувачем Harddriver
Опубліковано

Кілька днів підряд така халепа що дозвонитись з київстар на МТС можна лише з 5-6ї спроби, гальмо конкретне, на інші оператори без проблем.

напевно абонент, якому телефонуєте знаходиться у "бермудському трикутнику" (історичний факультет-Промінь-Палац унівської молоді). До мене теж не можуть "прорватися", коли я в цій зоні.

Опубліковано

TreNeR,мабуть "кантора" що розташована в цьому трикутнику щось хімічить

Яка кантора? Там виходить лише меморіальне кладовище і декілька житлових будинків в тому трикутнику. То все духи дідів які воювали мстяться москальському мтс.

Назва контори складається з 3 букв.

Перша - С, остання - У.

Вгадаєш?

Опубліковано

Можливо це ідуть трабли зі зв'язком від приміщення держслужби спецзв'язку та захисту інформації СБУ (Огієнка, 2)?

Опубліковано

Не пишуть тільки чи з КС розривають угоду чи також буде можливість користуватись їх роумінгом

Опубліковано

Не пишуть тільки чи з КС розривають угоду чи також буде можливість користуватись їх роумінгом

нам звонили з 3моба (в нас є кілька корпоративних карток), то казали що місяць буде "перехідний", коли і туди і туди буде конектитися, потім з березня (якщо не плутаю) буде тільки мтс

Опубліковано

Якщо би СБУшники щось мутили, то і з КСом і Лайфом були-би проблеми, а їх немає. А МТС недавно поміняв обладнання, можливо з цим повязано. Але потроху виправляється звязок.

Опубліковано

Сьогодні дзвонив техпрацівник з МТС, казав що все пофіксили. Десь позакислялися контакти на фідерах.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...