Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Яка різниця, у всіх карще ніж на МТС.

Останній рік у МТС просто жахливий стан абонентської мережі. Вони жмуть безкоштовні розмови в середині мережі до такого, що співрозмовника просто не розумієш.

Яскравий приклад того, як бездумний маркетинг призвів до деградації хорошої і потужно мережі.

підтримую, навіть на колись гівняному лайфі і то краще ніяких глюків і збоїв, та й не трандить ніхто кожен раз коли менше 2 грн на рахунку..

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

• Адміністратори
Опубліковано

kmd, Переадресація з одного оператора на інший і навпаки. Тобто, якщо у вас телефон на 2 сім, то одна поза зоною під час того як ви говорите через іншу сім, але щоб не пропустити важливий дзвінок можна поставити переадресацію на ту сім на якій розмовляєте) Ну і навпаки)

Коротше кажучи робите переадресацію "коли поза мережею" на 1-шу сімку з другої а з першої на другу :) Якось так)

Дякую.

Але то не про мене :)

Я б на телефон з одним радіо-модулем навіть і не дивився :)

Опубліковано

Я б на телефон з одним радіо-модулем навіть і не дивився

Нажаль - тепер тільки такі. Типу дуже шкідливі ті, що з двома модулями. Також шукав із двома - обломався. Але переадресація рулить. (Хіба знайдеш ноунейм китайця!!!)

Смисл в тому, що коли в телефоні 1 радіомодуль, то є функція передзвонити на другу сімку, ту ,яка має бути "поза мережею". Відповідно і здійснюється дзвінок, і ти бачиш, що тобі телефонують під час розмови. Зручно. Я так юзаю.

А з двоам радіомодулями були самсунги. Basil продає зараз свій старенький. Але річ у тому, що на них ніякої ОС немає :( А телефон без ОС зараз уже й не потрібен.

Опубліковано

Вже бачив моделі HTC Є там Desire 600 теж непоганий. Але тримати його десь в кишені нагрудній чи навіть не знаю де - небезпечно.

Опубліковано

, І до чого ця історія?

Я про те, що коли працюють ДВА радіомодуля в мобілці, і коли один. Різниця є??

Опубліковано

два радіомодулі в телефоні працюють одночасно в активному режимі (тобто, коли відбувається пошук, з"єднання з базовою станцією для налагодження каналу зв"язку для розмови та самої розмови) дуже рідко. Інші випромінювання в пасивному режимі незначні та нетривалі, знаходяться в межах норми. Думаю, що перший телефон кожного з нас з одним радіомодулем випромінював набагато потужнішу енергію, ніж сучасні телефони на два модулі.

• Адміністратори
Опубліковано

Нагадаю що тут не місце для обговорення телефонів і їх шкідливості.

Офтоп.

Опубліковано

Мало того, що зв'язок паскудний, то ще й 37коп. почали знімати щодня, навіть якщо телефоном не користувався (3д нуль 35+ і звичайний 3д нуль, активовані місяць тому)

Опубліковано

Мало того, що зв'язок паскудний, то ще й 37коп. почали знімати щодня, навіть якщо телефоном не користувався (3д нуль 35+ і звичайний 3д нуль, активовані місяць тому)

СМС-ки слеш?

Опубліковано

СМС там бесплатны. Зато 6 копеек жрёт за то, что отчёт о доставке приходит (если он включен) :)

Опубліковано (змінено)

СМС-ки слеш?

Взагалі нічого, телефон був вимкнений тиждень, включаю - зникли 3 грн з рахунку. Ну, думаю, діло таке, може й не було їх, залишив на столі, наступний день -37коп знову хз куди..

п.с. Перевірив - гудка теж немає. Гляну, може інтернет-помічник щось підкаже..

Змінено користувачем ZombieKitty
Опубліковано (змінено)

Точно "на крок попереду". Я тих 30-200хв не виговорюю, а вони мені "дарують" ще +10. Може комусь згодиться :)

Bezymiannyi_500.jpgi.gif

Змінено користувачем ZombieKitty
Опубліковано

А у вас також знімає кожного місяця 1.06 грн за послугу конференц-зв"язок?

Мала розмову з оператором. Каже, що послуга була підключена всім абонентам автоматично. А з червня вона стала платна

Перевірка статусу послуги: СМС з цифрою "3" на номер 2052

відключення: цифра "2"

підключення : цифра "1"

• +1 2
Опубліковано

Уроди замість нормального інформування про такі речі, вони шлють тільки рекламу лохотронів своїх.

• +1 3
Опубліковано

А у вас також знімає кожного місяця 1.06 грн за послугу конференц-зв"язок?

Мала розмову з оператором. Каже, що послуга була підключена всім абонентам автоматично. А з червня вона стала платна

Перевірка статусу послуги: СМС з цифрою "3" на номер 2052

відключення: цифра "2"

підключення : цифра "1"

Перевірив смс-кою - послуга активна, гроші не знімає. Тариф - Супер 3д нуль.

• +1 1
Опубліковано

МТС планирует до апреля 2014 подготовить сеть к внедрению 3G/4G

Компания «МТС-Украина» объявила о подготовке сети к внедрению 3G/4G и увеличению пропускной способности существующей сети 2G более чем на 30%, передает корреспондент «proIT». Модернизация происходит путем установки нового оборудования по всей территории Украины.

Компания, у частности, меняет радиоподсистему, коммутацию голоса, коммутацию пакетных данных, транспортную сеть, оборудование HLR/STP, системы электропитания и кондиционирования воздуха на площадках БС.

В результате компания намерена получить единую платформу БС SingleRAN с единой

системой управления и транспортным интерфейсом, снижение затрат на эксплуатацию сети и электроэнергию, более высокое качество сервисов 2G, возможность запустить 3G/4G в кратчайшие сроки после получения лицензий.

Завершить модернизацию сети «МТС-Украина» планирует до апреля 2014.

Опубліковано

МТС планирует до апреля 2014 подготовить сеть к внедрению 3G/4G

Компания «МТС-Украина» объявила о подготовке сети к внедрению 3G/4G и увеличению пропускной способности существующей сети 2G более чем на 30%, передает корреспондент «proIT». Модернизация происходит путем установки нового оборудования по всей территории Украины.

Компания, у частности, меняет радиоподсистему, коммутацию голоса, коммутацию пакетных данных, транспортную сеть, оборудование HLR/STP, системы электропитания и кондиционирования воздуха на площадках БС.

В результате компания намерена получить единую платформу БС SingleRAN с единой

системой управления и транспортным интерфейсом, снижение затрат на эксплуатацию сети и электроэнергию, более высокое качество сервисов 2G, возможность запустить 3G/4G в кратчайшие сроки после получения лицензий.

Завершить модернизацию сети «МТС-Украина» планирует до апреля 2014.

більше похоже на тупу відмазку за гавняний зв'язок...хоча побачим

Опубліковано

Panek,це так можна сказати захисна реакція компанії +PR хід( з натяком що ми станемо краще через кільканадцять років)...Ви тільки зачекайте, не переходьте до іншго оператора

Опубліковано

Всю цю байку МТС травить уже років зо 5 і судячи з усього ще років 10 буде травити поки їх не викупить якийсь європейський інвестор

Опубліковано

Думаю з таким ARPU МТС європейським інвесторам нецікавий. Тим більше УМЗ був проданий німцями і датчанами МТСу.

Опубліковано

у мене контракт, поповнив рахунок на 50грн, на залишку було біля 10грн,

перевіряю рахунок - на минулому тижні було 30 грн, вчора 62, сьогодні 51, що за *** :0156: ?

перевіряю залишок хвилин - є 1998 із 2000 це при тому, що за день використовую біля 30-90 :sq_ye:

хто на контракті? у всіх так?

з.і. проякість звязку за останній рік мовчу... :_20:

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...