Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Даааааа. якість звязку ГУАНО!!!!!! Додзвонитись нікуди не можу....

Повністю підтримую. Сьогодні повний ппц...

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Дзвонила мені дружина,я вибив,немав змоги говорити,передзвонюю бере якийсь чоловік трубку, я шокований.Телефоную на стаціонарний і дружина з предявою,що дзвонить на мій номер,а там якась дівчина відповіла.Що там(на МТС) робиться ?

Опубліковано

Піпець думав тільки на карбишева таке робиться а ні знать по всьому місту таке....

Єдине що із контрактних номерів можна дозвонитися.... нова фішка МТС....

невже знову винен Майдан?

Опубліковано

Піпець думав тільки на карбишева таке робиться а ні знать по всьому місту таке....

У меня контрактный и звонил я на контрактный и обычные, ужас, а не связь

Опубліковано

В мене дзвонить без проблем весь день, препейд. Правда нещодавно сімку міняв, на старій вичерпалась кількість звернень до сім-картки.

Опубліковано

неправда, в мене теж контракт дозвонитись будь-куди майже неможливо...

можливо виною туман і іній :_07: :_07: :_07:

Опубліковано (змінено)

ахахахх, не можуть до мене дозвонитись, то на стаціонарний набирають або на київстар зі стац :D:0120:

Змінено користувачем charlie
Опубліковано

Слова аж важко знайти, щоб це все описати. Сижу в стоматолога, телефон на вібро, а тут смски повалили (причому навіть вчора відправлені) + вам дзвонили + знову на зв'язку.

Розумію, що форум не допоможе ні в чому, але може хоч когось відмовить від купівлі стартового мтс.

Опубліковано

Зі слів працівника МТС: "Перший раз чуєм про проблему, немає заявок, створили заявку" :)

Опубліковано

Зі слів працівника МТС: "Перший раз чуєм про проблему, немає заявок, створили заявку" :)

пиздёж брехня,

я в 14:33 по телефону описал проблему работнику львовской (они за Луцк отвечают) тех службы

• -1 1
Опубліковано

Подождите!!! 31 числа наступит БЕСПЛАТНЫЙ ДЕНЬ!!!

його вже відмінили)

а хто сьогодні зміг дозвонитись - перевірте рахунок, бо у багатьох знімало гроші навіть при наявності безкоштовних хвилин

Опубліковано

його вже відмінили)

а хто сьогодні зміг дозвонитись - перевірте рахунок, бо у багатьох знімало гроші навіть при наявності безкоштовних хвилин

Вже замітив, знімало щось типу плати за з'єднання, але хвилини безкоштовні всеодно йшли. Дрібниця вроді, 2грн, але сумніваюсь, що вони повернуться.

Опубліковано

Они меняли какую то байду. это только на Волыни такая беда, всё будет хорошо. Я жене звонил в Киев, с первого раза дозваниваюсь. А вот по Луцку ещё сложно.

Опубліковано

його вже відмінили)

Вже замітив, знімало щось типу плати за з'єднання, але хвилини безкоштовні всеодно йшли. Дрібниця вроді, 2грн, але сумніваюсь, що вони повернуться.

повернуться, якщо позвоните до оператора і залишите заявку

вам, до речі, ще пощастило, - у багатьох пропали гроші всі що були

Опубліковано

Читаю коментарі й дивуюсь, народ ви що сліпі чи настільки байдужі до того що вас дурять на гроші й плюють на вас як клієнтів котрі завжди праві??? а висновок такий, якщо вам байдуже й ви продовжуєте сплачувати за цей безлад кошти значить ви заслужили на таке до вас ставлення оператора і нема чого в такому випадку обурюватись, обурення не допоможе, а от якби всі обурені дружно перейшли на інші оператори ось тоді можливо б мтсники задумалися втративши прибутки.

особисто сам користуюсь київстаром більше 9 років і ЖОДНОГО разу таких проблем не було, про те що пропадуть кошти, не можна дозвонитись чи нема покриття взагалі з якимось мтс порівнювати нема підстав. друга карточка лайф, мтс було штук 5, купував картку за тиждень проблеми діставали і викидав, така ситуація повторялась кожні пів року, розпрощався з мтс пів року назад і думаю вже на довго :0152:

Опубліковано

Рік користування мобільним зв'язок МТС мені обійшовся 373 грн. Це були практично необмежені дзвінки в мережі, донедавна смс, кілька разів я замовляв 1 Гб інтернету на місяць за 15 грн, дзвонив на інші мережі, відправляв смс у роумінгу. І на рахунку ще у мене є близько 1000 бонусів. Зв'язок не працював у мене 2 чи 3 рази за цей рік. Дуже надокучає спам з лохоакціями. Якби я користувався Київстаром, то думаю мені б обійшлося це все разів в 10 дорожче, особливо дзвонити на МТС. Шлють ті ж самі лохоакції "Ваш номер сьогодні обрано", те ж саме пропадання зв'язку навіть в корпорації, такий самий дуже дорогий роумінг. Декілька разів були проблеми з поповненням номеру на 1000 грн, просто відхилявся платіж, інший випадок - проблеми з виводом на картку київстар мані, писало недостатньо коштів навіть при спробі перевести 10 грн. Так що, це одного поля ягоди. В обох операторів немає ліцензії 3G чи LTE. В обох космічна ціна на мобільний інтернет, якщо помегабайтно. Ті ж самі проблеми з особистим кабінетом (не завжди працює). Так само інколи довго думає після набору номера, не може ні виклик піти, ні сказати, що абонент поза зоною. Не бачу суттєвих переваг Київстара над МТС, навіть якби хотів, основна перепона - це 99% знайомих на МТС і тому з Київстара буде дзвонити невигідно.

Опубліковано

Black,максимальна сума поповнення на київстарі обмежена(не памятаю точно суми) щоб не було шахрайства, в чому проблема два рази поповнити по 500????

Опубліковано

Номер проходив перевірку, але після спроби оплатити платіж відхилявся, навіть на 100 грн. Допомогло звернення до оператора, поремонтували на наступний день, в чому була причина не знаю.

Возврат средств Киевстар 097..... Оператор отказался принять платеж - 1009 грн, гроші повернули, комісію 8,08 грн ні.

По іншому номеру платіж 714 грн гроші приймач платежу не міг зарахувати, зарахував через день.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...