Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

МТС тепер надає замість 100 хв -- 200 :)

Ого! Точно! Не помітив навіть! А це відколи?

Ну, в мене з рахунку нічого не знімає "лишнього".

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

На початку січня прийшла смс "Вдвічі більше спілкування!З 15.01.13 щоденна кількість хвилин у межах Супер збільшується зі 100 до 200 хв. ,платіж за активацію послуги -10грн." Думаю якщо виходиш за 100хв. зразу рубає 10грн.Моє ІМХО.

Опубліковано

теж стало 200 хв. замість 100 хв. Але ніякі смс не отримував, ніяких додаткових коштів з рахунку не пропало.. тьху-тьху-тьху)))) але, якщо чесно, я нуууууу дуже рідко виговорюю тих 100 хв.

Опубліковано

в чому подвох?)))

Подвох заключається в слідуючому: коли ви поповняєтесь від 40грн і активується тарифний план у вас з рахунку знімає 10грн, а не 5грн, як було раніше. Від чого, власне кажучи, я не задоволений. Бо триндіти годинами по телу не мій коньок, а бабки то не козьонні!

Опубліковано

в чому подвох?)))

Подвох заключається в слідуючому: коли ви поповняєтесь від 40грн і активується тарифний план у вас з рахунку знімає 10грн, а не 5грн, як було раніше. Від чого, власне кажучи, я не задоволений. Бо триндіти годинами по телу не мій коньок, а бабки то не козьонні!

Це, наскільки я зрозумів, для нових абонентів. А для старих щось змінюється?

Опубліковано

Це, наскільки я зрозумів, для нових абонентів. А для старих щось змінюється?

Це якраз для старих абонентів, у нових немає тарифів Супер.

• +1 1
Опубліковано

В мене тариф "Супер МТС без ПЗЗ та поповнення 0,35+" то ніякої плати не знімає і не знімало, просто стало 200 хв.

Опубліковано

В мене тариф МТС Energy. Не можу перейти ні на який другий тариф, можливо є якісь нюанси, щоб перейти на цей, що всі переходять? :)

Опубліковано (змінено)

В мене тариф МТС Energy. Не можу перейти ні на який другий тариф, можливо є якісь нюанси, щоб перейти на цей, що всі переходять? :)

На сайті мтс, є онлайн центр (типу чата) - ось там просите перевести вас на 0-35+

Змінено користувачем flashmax
Опубліковано

Кажуть що неможна

Пробуйте іншого оператора.

Кажіть що ваших знайомих переводять без проблем.

У мене був "супер МТС" - без проблем перевели. Операто написав: так, дійсно, у вас немає можливості перейти самостійно. я передам запит у технічний ввіділ.

Пробуйте ще і ще.

Опубліковано

СУПЕР МТС БЕЗ ПЛАТИ ЗА З’ЄДНАННЯ ТА ПОПОВНЕНЬ 0-35+ --- якій тариф в новому стартовому якщо ніякіх акцій непідключати???

Опубліковано

СУПЕР МТС БЕЗ ПЛАТИ ЗА З’ЄДНАННЯ ТА ПОПОВНЕНЬ 0-35+ --- якій тариф в новому стартовому якщо ніякіх акцій непідключати???

Ви самі дали відповідь на своє запитання...

Прочитай пост № 381
Опубліковано

На сайті мтс, є онлайн центр (типу чата) - ось там просите перевести вас на 0-35+

так, дійсно є чат. дали відповідь, що можливості переходу немає, але запит передадуть для вирішення. на протязі 7 днів

Опубліковано

так, дійсно є чат. дали відповідь, що можливості переходу немає, але запит передадуть для вирішення. на протязі 7 днів

Мені вирішили за 4 дня.

Опубліковано

Написав в онлайн підтримку, нічого не казав який у мене тариф, просто сказав що хочу перейти на 0-35 без плати за з'єднання. Попросили номер, відповісти на деякі питання, для підтвердження, що це мій номер, і сказали що передали спеціалістам для переведення мене на новий тариф. Через 5 хв прийшла смс що мою заявку прийнято на опрацювання) Очікую. Як тільки стане щось відомо - обов'язково відпишусь.

Опубліковано

Ви самі дали відповідь на своє запитання...

Прочитай пост № 381

Вибачаюсь забув уточнити в тарифі 0-35+ тариф на інтернет за 1 мб скількі???Без ніякіх акійних інтрнет тарифіф просто в самому пакеті новому сікі 1 мб коштуе?

Опубліковано

в чому подвох?)))

ІМХО, навряд чи тут є який-небудь підвох. Півроку тому збільшили кількість хвилин за межами області з 40 до 60 і нічого ні в кого не знімало. Так само, вочевидь, і тут - просто типу презент таким ярим прихильникам глюченого МТС-вського зв"язку як волиняки B)

• +1 1
  • -1 1
Опубліковано

ІМХО, навряд чи тут є який-небудь підвох. Півроку тому збільшили кількість хвилин за межами області з 40 до 60 і нічого ні в кого не знімало. Так само, вочевидь, і тут - просто типу презент таким ярим прихильникам глюченого МТС-вського зв"язку як волиняки B)

Ви вхідних смс не читаєте чи що? Мені прийшла смс "ще більше спілкування! З 15.01 щоденна кількість хвилин у межах послухи "Супер" збільшуеться з 30 до 60, платіж за активацію/продовження послуги-15 грн". Раніше платіж був 8 грн, ще раніше - 5.

• +1 1
Опубліковано

Ви вхідних смс не читаєте чи що? Мені прийшла смс "ще більше спілкування! З 15.01 щоденна кількість хвилин у межах послухи "Супер" збільшуеться з 30 до 60, платіж за активацію/продовження послуги-15 грн". Раніше платіж був 8 грн, ще раніше - 5.

Ми тут не про ТП "Супер МТС" говорим, а про ТП "СУПЕР МТС БЕЗ ПЛАТИ ЗА З’ЄДНАННЯ ТА ПОПОВНЕНЬ 0-35+" у якому замість 100хв на день, зробили 200хв на день. В цьому ТП не знімає гроші, ні що дня, ні що місяця, взагалі. Принаймні поки що.

Насторожує тільки повідомлення #407

Опубліковано

Мені нічого такого не приходило. Ми говоримо про різні тарифні плани :0158:

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...