Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

воно сумується, але спочатку використовується РБА, а потім місячна норма

перевірено, правда на лайт+, і вроді на червоному писали про це

та навіть якщо і підключати РБА в останній день 28 день, то маємо все ті самі 392  (391) дня за 400грн 

Змінено користувачем flashmax
  • Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

В лайт плюс коли діє місячний пакет і підключити рба то одночасно "капає" і місячний пакет і річний. Тобто включивши черговий 28 денний пакет + рба отримав в результаті все одно 365 днів. Осінню підключаючи батькові рба виходить подарував водафону 40 грн за місячний пакет

Опубліковано
On 10.02.2019 at 07:36, vampirich сказано:

В лайт плюс коли діє місячний пакет і підключити рба то одночасно "капає" і місячний пакет і річний. Тобто включивши черговий 28 денний пакет + рба отримав в результаті все одно 365 днів. Осінню підключаючи батькові рба виходить подарував водафону 40 грн за місячний пакет

у тому році перевів сім'ю на лайт+, активували міс. і відразу підключили РБА, через рік, по закінченню РБА, ще місяць говорили безкоштовно (нараховувались хвилини) 

On 09.02.2019 at 21:41, jack74 сказано:

Так а все ж, то до якого пише?

термін +рік

Опубліковано (змінено)
7 годин тому, flashmax сказано:

термін +рік

:) ти не депутат часом? :) Ти можеш дату написати, яку тобі там пише?! :)

Бо я так не розумію "термін +рік"... який ше термін? Типу "термін - це від сьогодні і плюс рік"?

Змінено користувачем jack74
Опубліковано

Хоча, здається, я зрозумів логіку... Типу спочатку вмикає РБА, знімає лише 350 за РБА, а ті 50 лишаються лежати на рахунку, так? і типу через рік ти використаєш їх, так? 

Ну але то все-одно не то.... По-перше, за рік я їх можу "випадково" використати (в дітей регулярно гроші "кудись діваються"), по-друге, хто там зна, що буде через рік...

Опубліковано
On 08.02.2019 at 09:47, jack74 сказано:

В кого тарифний план "Light +" майте на увазі, що з 15-го лютого "Рік без абонплат" стане вартувати 500грн. (зара 400), а день користування буде коштувати 4 гривні (зара 3 гривні)

Можливо і по інших тарифних планах теж аналогічні "пакращення" відбудуться...

З ред-форуму:

IMG_20190122_122307_972.jpg

Опубліковано (змінено)

Тільки що перевів з Лайт+ на Фемелі+, поповнив на 50грн., через хвилину їх зжерло, обрадувало що "Послугу "1ГБ на 6 м." підключено. Поповнив ще на 350, увімкнув РБА, зжерло і тих 350грн., написало, що РБА підключена до 10.02.2020 року... На рахунку лишилось те, що й було до всіх процедур... Запитання: @flashmax то з чого ти взяв, що буде ще +1місяць???

Змінено користувачем jack74
Опубліковано (змінено)
2 годин тому, jack74 сказано:

Тільки що перевів з Лайт+ на Фемелі+, поповнив на 50грн., через хвилину їх зжерло, обрадувало що "Послугу "1ГБ на 6 м." підключено. Поповнив ще на 350, увімкнув РБА, зжерло і тих 350грн., написало, що РБА підключена до 10.02.2020 року... На рахунку лишилось те, що й було до всіх процедур... Запитання: @flashmax то з чого ти взяв, що буде ще +1місяць???

я уже писав, чи ви читати не вмієте ?

на двох номерах,  які переходили на лайт+, у них знімалось за місяць, потім відразу підключалось РБА

через рік, коли закінчувалось РБА, ще місяць давало говорити безкоштовно  (смс і нет - не перевірявся)

по аналогії,  у вашому випадку, через рік, має бути ще 28 халявних днів

але щоб не гадати, треба було почекати 27 днів і активувати РБА - і у вас гарантовано було би 364+28 днів за 400грн

більш пояснювати (повторювати) не буду

Змінено користувачем flashmax
Опубліковано
8 часов назад, flashmax сказал:

я уже писав, чи ви читати не вмієте ?

на двох номерах,  які переходили на лайт+, у них знімалось за місяць, потім відразу підключалось РБА

через рік, коли закінчувалось РБА, ще місяць давало говорити безкоштовно  (смс і нет - не перевірявся)

по аналогії,  у вашому випадку, через рік, має бути ще 28 халявних днів

але щоб не гадати, треба було почекати 27 днів і активувати РБА - і у вас гарантовано було би 364+28 днів за 400грн

більш пояснювати (повторювати) не буду

Що, так важко скріншот зробити?

Опубліковано

так нема йому шо скріншотити... тож бачиш, покаже в нього лише рік. А про той "+місяць" з доказів лише "в мене так було "

8 годин тому, flashmax сказано:

я теж два номери переводив того року на Лайт+ і цього року шось не пам'ятаю, щоб було "+місяць"...

• +1 1
  • 1 місяць потому...
Опубліковано
6 годин тому, Selbeor сказано:

Підкажіть чи є зараз в водафоні якийсь feedback, щоб написати туди листа. Старе просилання не працює http://company.mts.ua/ru/company/coverage/feedback-form

на сайті водафон.юа пробували шукати ?

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Мені водафон сам  знизив плату на 20%,  з 65 до 52 грн.  Можливо тому, що  я ніколи не використовував гігабайти інтернету в тарифі.

Опубліковано (змінено)
В 14.05.2019 в 22:34, Nokian сказал:

Ватафон відключив РБА в моєму тарифі (Red S). Хтось виришував аналогічну проблему?

Відключив достроково?

Ні. За таке я б їх засудив пітарасів, і на$$рав би в комментах (відгуках) де тільки можна :) Старі SEO-шні навички ну ніяк не забуваються :)

Змінено користувачем Harddriver
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Питання ще досі не вирішене (

Вигуглив 2 "легкі" тарифи з RBA - https://www.vodafone.ua/uk/privatnim-klientam/services/finance/year-without-fees#light

От тільки не второпаю, "в чом подвох" :)

Зараз маю RED S 2015 (він вже в архіві :()

Опубліковано
41 хвилин тому, Harddriver сказано:

Питання ще досі не вирішене (

Вигуглив 2 "легкі" тарифи з RBA - https://www.vodafone.ua/uk/privatnim-klientam/services/finance/year-without-fees#light

От тільки не второпаю, "в чом подвох" :)

Зараз маю RED S 2015 (він вже в архіві :()

вони  архівні((

• Cумний 1
Опубліковано

В мене закінчився РБА, я ходив до них щоб підключити новий - 660грн. на рік, в мене передплата

• +1 1
Опубліковано
15 годин тому, Harddriver сказано:

@ISV  Який тариф?

Вроді Red S але маю додаткову знижку до тарифу як постійному користувачу

• +1 1
  • 2 місяця потому...
Опубліковано

На робочому столі лежить простий кнопочний  Nomi на 2 Sim.

Вставлена одна Sim від Vodafone.

Тариф не знаю, щось було за 55 грн., потім піднімали ціну, рахунок не поповнюю, номер активний, звук і вібро відключені, телефон (номер) тільки для фіксації можливих вхідних дзвінків та SMS.

Звичайно, що при таких умовах екран весь час темний, засвічується тільки коли приходить SMS-ка.

Днів 10 назад, коли телефон знаходився в полі зору - засвітився екран, думав що знов SMS, дивлюсь - ні, не SMS, а типу повідомлення - ""Оновленя SIM  - карти", потім - ""SIM - карту оновлено".

Цікаво, що це, у кого-небудь було?

Опубліковано (змінено)

На один з моїх номерів, який уже роки 2 використовую суто для вхідних дзвінків, прийшла смс з акційною пропозицією перейти на новий тариф. Скрін додається. 

Screenshot_20190818-121909.png

Змінено користувачем arrival22

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...