Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

хз, в принципі усе можливо, але дуже малоймовірно. Придумайте якусь красиву історію і напишіть свій твір на тему "Чому я хочу назад на МТС, або завтра біжу за стартовими КС для цілої сім'ї" і напишіть сюди -

http://company.mts.ua/ru/company/coverage/feedback-form

Там читають найбільш лояльні та компетентні люди. Часто допомагають вирішити складні питання, де 111 і ЦОА не в змозі допомогти. Але ще раз - це дуже малоймовірно.

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Цей тариф Просто СУпер Український з послугою рік без абонплат це лише на розмови так?... інтернет в ньому 5 грн в день за 200мб так і лишиться....

якщо так то питання до спеціалістів.... що зараз найвигідніше в плані розмов і інету?

наразі смартфон 3г перший з послугою рік без абонплат..... але скоро уже закінчиться.... і тут вона коштує 360 грн уже....

хто підкаже мо що вигідне?...

Опубліковано
9 хвилин тому, Story сказано:

Pavelix,

Vodafone RED XS ?

Та да... халяви геть уже не буде мабуть....

а RED XS получше аніж  смартфон 3г перший буде....

теж на нього дивлюсь.... 

Опубліковано

@Pavelix 

http://www.mts.ua/ua/mobile/tariffs/smartfon-zero-archive

Щось близьке по суті до функціонування Просто Супера... Але лавочку з переходом вже прикрили як і сам тариф. Тільки новий номер, і ще слід знайти де купити.

92 грн/рік за 200Мб/день (3G), безліміт 2G та на МТС.

Опубліковано
On 17.09.2016 at 11:37, SunSeth сказано:

Переїхати на ПМЖ у Львів?

якщо активувати безлім на рік - то териториальне обмеження не діє

Опубліковано
On 14.09.2016 at 22:27, Axel сказано:

Ітак. Остаточно по полочках (варіант коли на рахунку 1 коп.):

1. перейти на "Smartfon 3G Ukrainskij"
2. поповнити рахунок на 20 грн
3. перейти в Просто Супер Український. Знімає 20 за перехід.
4. Робите пряме поповнення на 40 грн. і ждете смс-ку «Послуга «ПРОСТО СУПЕР» підключена»
5. Докидаєте 20 грн., набираєте*365# и буде відповідь: "Послуга Рік без АП підключена".

80 грн виходить... 20+40+20... Щось я в описі тарифа не бачу опції рік без абонплат, хтось сьогодні-вчора переходив?

Опубліковано
43 хвилин тому, pashka05 сказано:

. Щось я в описі тарифа не бачу опції рік без абонплат, хтось сьогодні-вчора переходив?

в описі ЯКОГО тарифу? "Просто Супер Український"? А почитати дві попередні сторінки теми?

Показати прихований контент  

111.thumb.jpg.d4a6e7362fc47781f0f40837934636d8.jpg

Hide  

Опубліковано
On 14.09.2016 at 22:27, Axel сказано:

4. Робите пряме поповнення на 40 грн. і ждете смс-ку «Послуга «ПРОСТО СУПЕР» підключена»
5. Докидаєте 20 грн., набираєте*365# и буде відповідь: "Послуга Рік без АП підключена".

Я в п. 4 поповняв відраз на 60 грн., зекономиши комісії за поповнення. 

Відповідно п. 5 набираєте*365# и буде відповідь: "Послуга Рік без АП підключена".

• +1 1
Опубліковано
34 хвилин тому, jack74 сказано:

в описі ЯКОГО тарифу? "Просто Супер Український"? А почитати дві попередні сторінки теми?

Показати прихований контент

111.thumb.jpg.d4a6e7362fc47781f0f40837934636d8.jpg

Hide

На сайті чомусь немає... скрін - це добре, звісно))

Опубліковано
18 хвилин тому, Basil сказано:

Я в п. 4 поповняв відраз на 60 грн., зекономиши комісії за поповнення. 

Собі поповнюю без комісії - https://secure.privatbank.ua/ua/company/#mts

• +1 1
Опубліковано
On 19.09.2016 at 17:57, pashka05 сказано:

На сайті чомусь немає... скрін - це добре, звісно))

Чесно - я теж в тарифі Просто Супер Український такої умови, як "рік без абонплат" - не знайшов!!!

f5489fd5be6b-V.jpg

Опубліковано
58 хвилин тому, Bambaclay сказано:

Чесно - я теж в тарифі Просто Супер Український такої умови, як "рік без абонплат" - не знайшов!!!

f5489fd5be6b-V.jpg

Далі там нижче на сторінці є випадаючі пункти і перший з них "Подключайте услугу год без абонплат"

Опубліковано

Може хтось мені зможе пояснити. Бо від консультантів в салоні і на сайті толку ніякого.
В мене тариф Смартфон 3G Перший. 
Мені прийшла 22 вересня СМС: Водафон підготував для вас особливі умови переходу на тариф Водафон Ред С 2015, замість 30 грн./міс. - 21 грн. на три місяці... і т.д.
До якого числа я можу скористатися даною пропозицією? 
Питання пов'язане з тим, що я вже чула три версії відповіді на моє запитання (кожний консультант відповідає по-іншому). 
1. До 2 жовтня. 
2. До 16 листопада. 
3. Взагалі не можу, бо я начебто вже скористалася такою пропозицією ще в серпні, відправивши СМС на номер 7700. 
Але ж я не переходила на Водафон Ред С 2015, значить, не скористалася пропозицією. 
Як все-таки правильно? 
І ще питання відносно абонплати 21 грн./міс. замість 30 грн.
Всі кажуть по-різному: і на 1 місяць, і на 2, і на 3 (до речі в СМС теж написано, що на три), ще один консультант в салоні сказав, що взагалі немає такої абонплати 21 грн./міс. ні для кого.
Як правильно?

Опубліковано

1. До 1.10 переходьте на цей тариф, бо у Вашому(як і в мому вже не 25грн.на місяць абонплата стане, а 35 1жовтня!)

2. 21грн на 3 місяці абонплата буде. Потім буде 30грн. ( у моєї мами 24грн. зараз знімає у цьому Водафон Ред С 2015 - це для кожного індивідуально!)

Опубліковано
3 часа назад, Bambaclay сказал:

1. До 1.10 переходьте на цей тариф, бо у Вашому(як і в мому вже не 25грн.на місяць абонплата стане, а 35 1жовтня!)

2. 21грн на 3 місяці абонплата буде. Потім буде 30грн. ( у моєї мами 24грн. зараз знімає у цьому Водафон Ред С 2015 - це для кожного індивідуально!)

Та те, що буде 35 грн. - я знаю. Через це й хочу перейти. 
Але це не з 1 жовтня, а в моєму випадку з 19 жовтня, бо в мене 19 знялася абонплата 20 грн. А з 19 жовтня вже буде 35 грн. 
Тільки  я оце з 22 числа намагаюся вияснити оці всі питання, і в мобільному салоні, що на пр. Волі, і на Парковій, в на сайті МТС - мені всі говорять по-різному. 
В мого чоловіка теж 24 грн./міс. Але йому в СМС прийшло, що потрібно підключитися з такого-то по таке число, і буде 24 грн. на три місяці з моменту підключення.
А тут, виходить, що ніхто з консультантів МТС взагалі нічого точно не знає. Говорить так, як йому хочеться.
На пр. Волі мені жіночка взагалі сказала, що такої акції вже давно немає, і мені випадково надіслали СМС. 
Моєму чоловіку вона два тижні тому так само казала, що не можна. Але він підключив цей тариф. 

Опубліковано

А що за постійні відвалювання інтернету? Ніякої закономірності не виявлено, може бути в будь-який момент і в будь-якому місці. Це вічна заміна обладнання чи такий суперовий сервіс? 

Опубліковано
16 минут назад, Yurik сказал:

Це вічна заміна обладнання

з однієї вишки на іншу. 

так можна декілька років перекантуватися))

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...