Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано (змінено)

Тариф Смартфон 3G Перший з послугою "Рік без Абонплат" за 128 грн, хтось користується, які мінуси в цьому тарифі?

Здається ніяких. На інші оператори не дорого телефонувати, 3g інет до кінця лютого є, потім 2g безлім.Або 10 грн. за гіг 3g. Найкраща пропозиція серед операторів як на мене.

Змінено користувачем BeON
  • Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

Тариф Смартфон 3G Перший з послугою "Рік без Абонплат" за 128 грн, хтось користується, які мінуси в цьому тарифі?

Єдине на стаціонарні дорого... але це вже таке...

Опубліковано (змінено)

Потратив сьогодні трохи часу на спілкування з "тьоткою" як було написано декількома постами вище,  як виявилось, кошти не знімаються за користування інтернетом, лише в тарифах "Смартфон" та його модифікаціях. Або інших тарифах в яких Ви наперед проплачуєте доступ до інтернету. Хоча при перевірці стану рахунку, у всіх без виключення тарифах надавалась інформація про 4 Gb трафіка уже в тарифі. Добре продумана дія, бо поки до всіх дійде оператор гарно заробить. Всі інші тарифи за доступ до мережі  мають свою ціну, в мому випадку було 3 грн. (3G перевіряв) і таких як виявилось  досить багато.  Як наслідок перейшов на "Смартфон 3G перший" впринципі достойний тариф, ще планую скористатись  "Рік без Абонплат" за 128 грн"   Підключити послугу можна до кінця 2015 року.( Не сприймайте за рекламу , чи заохочення до переходу)

Змінено користувачем sirgo
Опубліковано

МТС (Водафон) за ~17 км від м. Луцьк.

4906803857.png

В якості модема - телфон, розміщений на висоті в 5м.

Роздача інету через вайфай.

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Це тел хорошим прийомопередавачем, 3ж на відстані 17км., від Луцька.

Змінено користувачем @leg
Опубліковано (змінено)

Що за тел. в ролі модема?

Elephone p4000

Найвищий рівень сигналу, що в мене був -   -91dBm.

А так то в середньому від -95 до -115 dBm.

В якості модема - телфон, розміщений на висоті в 5м.

На дереві прив'язали? :)

Ні, на горищі лежить собі.

Трохи не повезло з рельєфом, будинок в маленькій ямі. Вийшовши на вищі точки, можна спокійно собі користуватися з приблизно такою ж швидкістю.

Змінено користувачем Mil@n_27
Опубліковано

Ось таку штуку прислали, навіть не запитали чи хочу брати учпсть в їх акціях

Аналогічно.

Спочатку думав може розвод на платну смс, але погуглив ...

Дістав уже той мтс, а перейти проблемно через клієнтів - номеру більше 5років.

Опубліковано

Щось МТС відстає... На Кучмастарі з нумера 878 ще з грудня 2012р. йде спам "Мої знижки"

А на МТС досі такої "цінної" інформації не приходить, хоча номер старіший :(

Опубліковано

таку штуку прислали

Так написано - пропозиції, що тут такого? Відмова і все, вас не турбують :)

А такого тут , що в більшості тарифів операторів, зараз перша смс в день вартує 1 грн. а  інші 49 безкоштовно. І справа тут не в 1 гривні. А в тому що підключають не питаючи, а відключити, то треба смс платну відправити. А в маштабах країни непоганий дохід.

Опубліковано

Відмова і все, вас не турбують

це що ця смс прийшла - це вже може бути напряг - нафіга мені щось там кудись відправляти, якщо мені від них ніц не потрібно

Опубліковано

нафіга мені щось там кудись відправляти, якщо мені від них ніц не потрібно
Маркетинг, що поробиш... :( Так у всьому світі оператори працюють.
Опубліковано

А такого тут , що в більшості тарифів операторів, зараз перша смс в день вартує 1 грн. а  інші 49 безкоштовно. І справа тут не в 1 гривні. А в тому що підключають не питаючи, а відключити, то треба смс платну відправити. А в маштабах країни непоганий дохід.

Зазвичай такі смс безкоштовні.
  • +1 1
Опубліковано

А в тому що підключають не питаючи
Відмова від послуги, консультація у оператора, суд, відмова від оператора... незадоволені - рішень уйма!
Опубліковано

MTC Ukr на обидвох картках.

вже тиждень присилають смс

"Шановний абонент. У Вас залишилось 3,5 ГБт 3g/2g інтернет трафіку до кінця місяця"

Опубліковано

ТІпа водафон і ми вам нічого не обіцяли :(

Вони є правонаступниками і мають виконувати умови контракту або повернути кошти.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...