Перейти до змісту

Водафон (МТС)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

так підключати якось потрібно? чи прост окористуватись ввімкнувши мобільний інет?

я раніше користувався послугою "інтернет на день" чи вона якось стикується з цими Н і 3G?

в мене в кого був підключений "ЕДЖ" і в телефоні вбраний режим "2Г\3Г" автоматично став працювати "Н+" без додаткових рухів

як закінчаться ті 4Г халяви - повернуться на сервіси згідно тарифу, ІМХО

але те все потрібно уточнювати в тітоньки на "111"

так і я пр оце. в кого вже є підключений інет по якійсь з послуг- типу тарифу смартфон за все в день 50 копійок- т оінет став швидкий а ціна далі по тарифному плану. а якщо ніякої акції такої в твоєму тарифові немає і ти просто зайдеш в інтернет- то спише з рахунку грошенята

• Відповідей 2,4 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано
Просто зайшов в інтернет на 1 хв. і 3 грн. як не було..... сцуки....

3грв а далі безліміт в рамках 4гб.

Опубліковано

Я щось пройшовся по сайту, а нормальних тарифів, чи ще чогось так і не побачив.

Суцільна замануха, здоровенні картинки "3G 4ГБ в місяць за 50 копійок" які діють до кінця зими. 

МТС як завжди, нічого толкового

Опубліковано

Суцільна замануха, здоровенні картинки "3G 4ГБ в місяць за 50 копійок" які діють до кінця зими. 

Мабуть, так дивився. Наприклад, тариф "3G Смартфон Первый". 2 безліміти дзвінки + моб.інет в рамках абонплати 15грн/місяць. можливість підключення 2 безлімітів за 128грн/рік. 

Опубліковано

Власники nexus, у вас телефон реагує на переключення режимів мережі? (контракт)

Так, але стартовий не контрактний.

Опубліковано

Selbeor, який тариф? 

Тариф "Супер МТС 3Д нуль 35+", зараз буду тьотку напрягати, якщо додзвонюсь, нехай розказує))

Опубліковано

Мабуть, так дивився. Наприклад, тариф "3G Смартфон Первый". 2 безліміти дзвінки + моб.інет в рамках абонплати 15грн/місяць. можливість підключення 2 безлімітів за 128грн/рік. 

Я бачив цей тарив і його описав в свому пості "здоровенні картинки "3G 4ГБ в місяць за 50 копійок" які діють до кінця зими." "

Опубліковано

Вчора ввечері і сьогодні зранку швидкість дуже погана, довго думає.

Видно обладнання не витримує такого натиску на мережу.

Опубліковано

Вчора ввечері і сьогодні зранку швидкість дуже погана, довго думає.

Видно обладнання не витримує такого натиску на мережу.

я думаю із-за погоди

Опубліковано

А в мене почав звязок гірший бути при дзвінках. Пише 2 палички замість колишніх 4. В усіх так?

Поставили в одному селі вежу стільникового зв'язку.
Через місяць населення подало скаргу, що, мовляв, головні болі, погіршення самопочуття, незрозумілі хвороби та інші недуги.
Приїхали для налаштування інженери були вкрай здивовані:
«Нічого собі! А що ж буде, коли ми включимо її?»

Опубліковано (змінено)

А в мене почав звязок гірший бути при дзвінках. Пише 2 палички замість колишніх 4. В усіх так?

Змініть режим мережі на "Только GSM" і рівень сигналу збільшиться.

На рахунок швидкості у мене вона від 1.5мбіт до 2.5мбіт

a3d8b6900a8f.png

Змінено користувачем yuraa
Опубліковано

Перечитав умови - не знайшов інформації, що умови діють до кінця зими.
Опубліковано

Перечитав умови - не знайшов інформації, що умови діють до кінця зими.

В акции автоматически принимают участие все абоненты предоплаченного сервиса МТС Украина. В рамках акции с 01.10.2015 до 29.02.2016 гарантированно получите 4 ГБ 3G Интернета на скорости до 42 Мбит/с без дополнительных платежей! Акционные гигабайты начисляются автоматически с 01.10.2015 или с даты активации номера, а в дальнейшем каждого 1-го числа месяца. После использования 4ГБ скорость Интернета будет составлять до 150 Кбит/с. Акционные гигабайты используются в 3G и 2G сети МТС Украина. Плата за пользование мобильным Интернетом осуществляется согласно тарифному плану абонента.

По факту использования 4 ГБ Вам поступит SMS сообщение.

Для того, чтобы получить дополнительный объем Интернета на максимальной скорости до конца месяца, заказывайте 1 Гигабайт мобильного Интернета 3G за 10 грн. Комбинация для заказа: * 101 * 1000 # и клавиша вызова.

Обращаем Ваше внимание, что последнее начисления акционных 4 Гигабайт состоится 1 февраля 2016 года. После окончания акционного периода Вы сможете в дальнейшем пользоваться Интернетом согласно условиям действующего тарифного плана.

Опубліковано

Тобі шашечки палички чи їхати дзвонити? Ті палички досить приблизне відображення сили сигналу. В мене, навпаки, звук при розмовах покращився, правда і палички всі на місці. При LTE, люди пишуть, взагалі рідко більше однієї палички буває і що?

На рахунок швидкості у мене вона від 1.5мбіт до 2.5мбіт

lyTkCPh.jpg?1

Плата за пользование мобильным Интернетом осуществляется согласно тарифному плану абонента.

Мені саме це цікаво. У мене в тарифі Інтернет ніби-то безлімітний, а як воно насправді? хз 

Опубліковано

Щось після підключення 3G акумулятор почав розряджатись відчутно швидше.

Я вже багато років на кожному телефоні, що потрапляє мені в руки для користування - на автоматі вибираю режим "тільки ДжіЕсЕм", якщо є вибір між ДжіЕсЕм/ВЦеДееМА. Це давно відома фішка для економії акумулятора. Тепер так не вийде, якщо хочецця юзати 3Джі ))

Було особливо помітно, коли використовував Ютел чисто для Інтернету - в роумінгу Київстара акум тримав на 2-3 дні довше (режим - скількись разів на день перевірити пошту)

Опубліковано

Мені саме це цікаво. У мене в тарифі Інтернет ніби-то безлімітний, а як воно насправді? хз 

Плата за пользование мобильным Интернетом осуществляется согласно тарифному плану абонента.

Спробуй зайти на оф.сайті  в "Мій МТС" і глянути на головній. можливе обмеження по швидкості після використання певної кількості мб. Щось типу такого:

post-316-0-15023600-1449055876_thumb.jpg

• +1 1
Опубліковано

Теж фігня якась виходить. На лічильнику трафіку в Андроїді використано у цьому місяці 85 МБ, а в "Мій МТС" світиться залишок ~ 500 МБ. 85+500=4000?

Опубліковано

Теж фігня якась виходить. На лічильнику трафіку в Андроїді використано у цьому місяці 85 МБ, а в "Мій МТС" світиться залишок ~ 500 МБ. 85+500=4000?

Не зважай, у всіх так.

Опубліковано

Я тільки зараз замітив, що в мене появився 3G, тобто я не знав що він уже працює, бо раніше я включав 3G - то не було. А сьогодні вирішив включити і є. Тому два питання - що там говорили за три гривні, що знімається? Це разово, чи кожен день коли користуєшся, чи взагаді не знімається три гривні (бо я сьогодні вже зайшов в інет через 3G, але не засік скільки в мене було на рахунку до того)?  І друге питання, як перевірити залишок акційних мегабайт на місяць?

Опубліковано

Я тільки зараз замітив, що в мене появився 3G, тобто я не знав що він уже працює, бо раніше я включав 3G - то не було. А сьогодні вирішив включити і є. Тому два питання - що там говорили за три гривні, що знімається? Це разово, чи кожен день коли користуєшся, чи взагаді не знімається три гривні (бо я сьогодні вже зайшов в інет через 3G, але не засік скільки в мене було на рахунку до того)?  І друге питання, як перевірити залишок акційних мегабайт на місяць?

Я вчора спілкувався з оператором, сказали що 3 грн. знімається в разі користуванням інтернетом (тариф 3д нуль 35 плюс, за інші не знаю), комбінацій для перевірки мегабайт немає, але після використання кожних 500 мб приходить смс.

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...