Перейти до змісту

Якщо в Луцьку буде офіс ммм2011 - ви підете "в тєму" ?

serg90210

Рекомендовані повідомлення

На рахунок лохів, лох - це той кого розводять.

кому обіцяють і вішають лапшу на вуха і т. д. а

людина яка вкладає гроші щоб примножити їх

знаючи на перед про всі ризики - це точно не

лох, тут підходить краще підприємець, або

інвестор.

А ТЫ, именно конкретно ТЫ,как себя назовёшь?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Значить ми всі, хто чесно заробляє і більш зважено ставиться до певного рівня ризику - лохи, а ти з Ко - підприємці, інвестори авантюристи.

До речі, якось поняття "заробити" та "МММ" не в"яжуться, підбери влучніший вислів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Лох - це той, кому здається, що він усіх "по@мел". А насправді тонко "по@меють" його.

Якщо культурно, то пригадайте народну мудрість "чужими руками жар загрібати". От вас усіх мавр і використав. А потім ви між собою собі гризіться за залишки піраміди...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

які ви всі далекі))) вам не соромно вступади в дискусію не поцікавившишь данним питанням і виглядати в очах співрозмовника невдахаю?))) Тут білльша половина борда вже давно в МММ, просто з цією невеличкою кучкою ярих противників МММ ніхто нехоче вступати в дискусію, мабуть і мені не варто свій час тратити) удачі!)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут білльша половина борда вже давно в МММ,
а слабо сказати ХТО ця більша половина? А може тая БІЛЬША половина просто пролетіла як фанера над парижем і тепер їй стидно казати, які вони лохи і як вони пролетіли? Чи ще якісь причини?

МММ - фінансова піраміда, а ще жодна така піраміда не вистояла стільки як Велика піраміда в Гізі. Її доля - крах. Ще років зо 5 і нещасного засновника хтось пришиє чи він знову втіче за кордон і ви будете "кусать, как обманутый вкладчик

.

Ви зомбовані ....., які вірите у світле майбутнє вашого Хеопса...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут білльша половина борда вже давно в МММ, просто з цією невеличкою кучкою ярих противників МММ ніхто нехоче вступати в дискусію, мабуть і мені не варто свій час тратити) удачі!)

Назвіть їхні імена (ніки) на форумі, цікаво просто що ви розумієте під словом "більша половина", половина вона і є половина чогось там.

PS: Пока есть на свете дураки, жить нам стало быть с руки :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

MACCEN, тролізм пана serg90210 мене не дивує.

Так ведуть себе усі зомбовані пірамідчики.

Я не буду розказувати про досвід спілкування із такими людьми. І про те, як мої рідні попадали під такий вплив, а коли попали на бабло і в голові просвітліло - то "Женя.. ти був правий...Ми не бачили.. як в голові туман..."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

serg90210 по ходу не розуміє що половина юзерів Борди - це десь половина усіх вкладчикив МММ-2012. :0166::0032:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По радіо кажуть що організаторів і співробітників фінансових пірамід будуть судити...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

які ви всі далекі))) вам не соромно вступади в дискусію не поцікавившишь данним питанням і виглядати в очах співрозмовника невдахаю?))) Тут білльша половина борда вже давно в МММ, просто з цією невеличкою кучкою ярих противників МММ ніхто нехоче вступати в дискусію, мабуть і мені не варто свій час тратити) удачі!)

...діагноз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.youtube.com/watch?v=B2eabhhZD8Y

І зараз деякі не розуміють...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти вже на золотих злитках розбагатів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще досі піраміда жива :0159: ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще досі піраміда жива :0159: ?

Ще "дригається", оскільки до деяких "жирафів" не так швидко доходить, що їх ....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти вже на золотих злитках розбагатів?

Ні звісно, блін скільки можна згадувати, поцікавився про золото як довгострокову інвестицію і вже всьо розбагатів да?

Було прийняте рішення вкласти гроші щось НЕзолоте

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всі хочуть розбагатіти і при цьому нічого не робити (( Мені дійсно жаль тих людей, які ведуться на цей розводняк.

Вочевидь попередній гіркий досвід нічого не навчив ((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ні звісно, блін скільки можна згадувати

Ну ти ж не забуваєш час від часу сюди щось постити, не дивуйся що і в інших людей теж пам'ять непогана. І перед тим як посміятися з когось, подивись спочатку на себе з сторони. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У цьому суспільстві закладено сміятись із чиїхось невдач так шо залишається тільки змиритись...

Тебе ще не раз тут згадають коли будуть говорити про МММ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тебе ще не раз тут згадають коли будуть говорити про МММ.

Як і твої "інвестиції" в золото...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це все стереотипи.....,

нав"язані існуючою системою, вживлені в кожну живу клітину добропорядного громадянина -

батарейки чемного платника податків,

позбавитись можна тільки через процес мислення, який теж глушиться системою.

От скажіть, чому ті хто організовують пірамідальні схеми (я не про МММ) заробляють 10 і 100, і 1000 з 1?

Тому що це неможливо? Неможливо те що реально існує і працює??? Звідки це? Саме прийшло?....

Поспілкуйтесь на цю тему з успішними інвестороми, при нагоді, або почитайте книжки дуже успішних інвесторів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це все стереотипи.....,

нав"язані існуючою системою, вживлені в кожну живу клітину добропорядного громадянина -

батарейки чемного платника податків,

позбавитись можна тільки через процес мислення, який теж глушиться системою.

От скажіть, чому ті хто організовують пірамідальні схеми (я не про МММ) заробляють 10 і 100, і 1000 з 1?

Тому що це неможливо? Неможливо те що реально існує і працює??? Звідки це? Саме прийшло?....

Поспілкуйтесь на цю тему з успішними інвестороми, при нагоді, або почитайте книжки дуже успішних інвесторів

Частково це вдається через людську жадобу і бажання швидких-великих грошей! Закон ентропії ніхто невідміняв, якщо у когось гроші з'являються значить у когось вони зникають ;) .

Зіі. Але кожен сам собі коваль...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Повірте, одніим з мотиваторів для людини, яка організовує схему, для деяких ОСНОВНИМ,

є мотив отримання задоволення, кайфу!, від того, що схема працює,

"механізм", який ти власноруч створив крутиться і "ковбасить бабки",

задоволення в першу чергу від процесу, а не від результату.

Про ентропію вірно, як вважаєте, в кого гроші з"являються, а вкого вони зникають,

коли хтось їх вільно друкує, а для інших - це стаття?

І доречі про викладача з відео))))

Хто по життю зустріне подібного вчителя, запитате його,

як ви особисто заробили свій перший початковий капітал? і скільки разів починали з "0"?

Якщо ви в цьому спец, то чому ви тут?

А якщо ви не спец.... то чому тут я?)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оце Ви правильно: ОРГАНІЗОВУЮТЬ, а не приймають участь ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 5 місяців потому...

Власти предупреждают вкладчиков МММ-2011 о новом методе мошенничества с возвращением вкладов

Власти предупреждают вкладчиков МММ-2011 о случаях мошенничества со стороны лиц, представляющихся сотрудниками Государственной финансовой инспекции.

Представители Государственной финансовой инспекции сообщили: "В Государственную финансовую инспекцию на телефон доверия в последнее время поступают сообщения граждан об обращении к ним в телефонном режиме якобы представителей Госфининспекции с предложениями обеспечить возвращение им средств как вкладчикам финансовой пирамиды МММ-2011".

Также сообщается, что мошенники от имени ведомства предлагают вкладчикам вернуть вложенные ими в МММ-2011 средства за вознаграждение в объеме 20% от суммы вклада.

Госфининспекция подчеркивает, что такие действия являются мошенническими, а ведомство не осуществляло никаких обращений к вкладчикам МММ-2011.

"Предостерегаем от возможных мошеннических действий, цель которых - введение в заблуждение граждан и дискредитация Государственной финансовой инспекции", - сообщают сотрудники инспеции.

Стало известно, что Госфининспекция обратилась с письмом к Министерству внутренних дел с просьбой принять меры по предотвращению таких действий мошенников.

банкер.юа

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...