Перейти до змісту

На роботу на велосипеді.

Lexx_Giant

Рекомендовані повідомлення

На велосипеді мотався по електроаваріях з 17.00 до 00.30. В одній руці зонтик. Був сьогодні на 37 визовах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 402
  • Створено
  • Остання відповідь

Та ні, не все так страшно, Венеції в нас найближчим часом не буде, бо далі має бути тепло і без суттєвих опадів, так що завтра знову на велосипедах їдемо. )

На велосипеді мотався по електроаваріях з 17.00 до 00.30. В одній руці зонтик. Був сьогодні на 37 визовах.

В мокрих тапках заборонено лазити в електрообладнання! )))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ех) і я з роботи їхав додому по калюжках, але потім вирішлииз другом так покататсь ехх адреналіну мору :0155: :0155: особливо в калюжах біля Гостинця, та в парку 900-т річчя Луцька) ух там болота багато дуже багато драйву))

п.с але і поганогоє завтра треба лісапед знову перебирати, по руль у воді катався :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По любому, якщо добре в воді поплавали, то втулки і каретку бажано пербрати-перемазати, щоб нову не купувати через два тижні. В вилку теж вода протікає, і може там багато чудес наробити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мокрих тапках заборонено лазити в електрообладнання! )))

Да волосся не раз стояло дибом від всяких нештатних ситуацій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот, мне всегда интересно, Navigator, зонт чем-то помог, кроме того, что мешал? :)

Я зонт давно исключила из своего пользования даже пешком, а велосипедом и подавно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер не важко здогадатися, хто на цьому фото! )))

sNcqRlQpWCI.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оживление в зале.)))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот, мне всегда интересно, Navigator, зонт чем-то помог, кроме того, что мешал? :)

Я зонт давно исключила из своего пользования даже пешком, а велосипедом и подавно.

Зонт мішав не дуже, зато хоть трохи держав в сухості мої електроінструменти. На фото не я. Взагалі каталось на роверах багато народу.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та багато., і я в тому числі, тільки без зонта. Дощик теплий, нормально було їхати, тільки місцями трохи заглибоко. )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бляха муха! як вам не шкода залізяку?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А у нас люминяка :_05:

Если с умом, то ничего от дождика с ним не станет. Даже от большого дождика.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені "Мінськ" подарували на день народження в 12 років. Це було в 1986 році. Получається девіз одне життя - один велосипед. :_04:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А у нас люминяка :_05:

Если с умом, то ничего от дождика с ним не станет. Даже от большого дождика.

Точно, залиш вдома в такі дні вел і тоді навіть потоп йому не страшний! :0162: (правда при умові що живеш на поверсі)

там же в ньому стільки чорних металів... на й літол, яким переважна більшість маже свої вели ой як не любить води...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Слушай, я себе вел подбирала, чтобы нес меня по карпатским потокам, когда придется. О каких железяках речь?

Я же говорю - с умом. А проехать под дождем, не погружаясь по втулки, тут, вообще, переживать нечего. Едь себе и наслаждайся жизнью.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добре, добре! до втулки так по втулки... та хоч по глагол... не загорайся. вел же не мій :) робіть зі своїми що хочете

Я свою металеву "скотину" на вулицю в таку погоду не випущу, без дууууже крайньої необхідності!

Пояснювати і розписувати просто сьогоді не хочу... ліньки...

Та й 2х "переконаних" за 1 день переконати це буде просто занадто... :D

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, а если я тебе скажу, что не в теории, а на практике проходили мы и не такое, и все ок?

Как же не попробовать переехать вброд горный ручей? Или форсировать лужи по пояс на марафоне под ливнем. Не прекращать же гонку из-за дождя? Кайфа в этом всем столько, что до сих пор не отпускает, хоть и время прошло.

По приезду домой, разобрал, почистил, смазал и катай себе дальше. Если и придется чего-то поменять, то оно того стоит.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну сразу ж истина не постигается, дай ему время ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

если пыльники на втулках и каретке нормальные, то вреда не больше, чем от мойки из шланга. тот же "кирхер" вредит куда больше, так как "загоняет" воду в подшипники под напором. что действительно страдает, так это цепь. её по приезду домой надо просушить и смазать. ну и на кассету брызнуть жидкой смазки

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ukrainec, краще не чіпай. Авторитет наших "велогуру" - о да, поза усяким сумнівом. Сперечатися - собі ж "мінусами" дорожче. Кармою задавлять..)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо Таня може з закритими очима зібрати\розібрати свій вел, то для неї в дощ кататися не є пробелема. Особисто я свого команча лишив на роботі тільки тому, що поки його не розбирав і не хотів лишнього гемора після царства "Соборності"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

для .. в дощ кататися не є пробелема.

Для їзди по воді аки посуху
e9b6da39e44b.jpg
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, а ты, Миро, чего скромничаешь? Ты ж у нас самый ссумасшедший безумец экстремальный экстремал. И зимой в любую метель, и на днях в дождик. Расскажи, с какой бедой на Московскую вчера обращался. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Таня, давай без переходу на лічності.)) Гуру - обширне таке, знаєш, поняття. Ти - гуру? Нє.. Мама написано. )) Хто сказав, що конкретно тебе мав в віду? Смєшно))

Вообщє, скрьомьон, таки да. Ніде не бив в грудь, що мой вел кручє всєх і вода йому похвігу.

З.І. Чот ти плутаєш, нє? На Велозону я вчора незаїзджав. Чула дзвін..))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З.І. Чот ти плутаєш, нє? На Велозону я вчора незаїзджав. Чула дзвін..))

Значит, не доехал. Бедняжка...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...