Перейти до змісту

Неділя №...ы, сезон - 2012

odna

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

термометр на солнце показывает +2 вопреки прогнозу и здравому смыслу :smile3: так что выбираюсь в парк!

Опубліковано

"...Мороз и солнце; день чудесный!.."

подумалось. если бы во времена Александра Сергеевича знали про велосипеды, то изысканный комплимент зиме никогда не увидел бумаги - у классика на подобные глупости просто не было бы времени :smile3:

Опубліковано

"Железа" не жалко? ;)

моє железо на балконі геть задубло і стало супер локаук, ні міліметра просідання, але от зараза, сівши на ровер те желєзо почало працювати як і раніше)))

Зачьотно покатались з Яриком. Обкатав бахіли, люкс, в ноги майже не холодно і то в літніх гоночних тапочках :0155: . Файно прогнались дачами, потім полем Струмівочки і лісом, виїхавши назад на дачі Струмівки, які, як виявляється, тепер мають адресу с. Лище)))))). Далі вломали по трасі зі Струмівки до Луцька. Вламування показало, що я геть дохлий, ужс на :0159: . Треба кататись, а не на дивані валятись.

Вопшем люкс катнули. :rotate:

Опубліковано

"...Мороз и солнце; день чудесный!.."

подумалось. если бы во времена Александра Сергеевича знали про велосипеды, то изысканный комплимент зиме никогда не увидел бумаги - у классика на подобные глупости просто не было бы времени :smile3:

ахаха в ті б часи його точно в VIP-палату посадили :D

і смірітельну із терміка б наділи)))

Опубліковано

кататись?

хм, а я от подумую завтра на лижах побігати, якраз сніжку підсипало свіжого, і морозець нормальний.

Шкодер, ти як на рахунок лиж, а? Минулого року ти толкав ідею лиж. Давай, згадаємо як то робиться)

Опубліковано

Будете бігати на лижах))Тоді я за вами на ровері))))Бо я так поняв що крім мене і Ярика бажаючих(На косогор?) немає. :(

Опубліковано

ух і кайфанув я на лижах :0155: . Останній раз катався ще в школі, після того зими нормальні закінчились, почалась робота і т.д.

Як не дивно, але на своїх дерев"яшках доганяв навіть дядечок на пластикових фішер. Побігав прекрасно. Хочу ще на лижах для вільного стилю побігати, бо в мене класичні, і вільним не виходить, задня частина задовга.

Опубліковано

ну и на байке сегодня тож неплохо было :smile3:

полюбе. Але я вибрав лижі, бо в -2 - -3 на байку буде теж жирок, а от на лижах буде жопа. Змазок в мене нема, лижі дерев"янні, сніг буде наліпати ужасно. Тому поки мороз - лижі однозначно. Думаю, на тижні бігати, після роботи, в парку 900-річчя, там теж нічьо, + рельєфчик і ближче.

Опубліковано

Да, сегодня каталось комфортно. Но за город выехать не решились. Снег рыхлый, носит, как в песке. Погоняли по парку, возле замка и в пиццерии отсиделись остаток покатушки.

Бодю хотели в парке отыскать по следам, да он шибко быстро едет, наверное...

Опубліковано

Да, сегодня каталось комфортно. Но за город выехать не решились. Снег рыхлый, носит, как в песке. Погоняли по парку, возле замка и в пиццерии отсиделись остаток покатушки.

Бодю хотели в парке отыскать по следам, да он шибко быстро едет, наверное...

Видел сегодня в парке следы шин велов. пробежал 3 км. по парку и увидел на канале расчистили снег. взял коньки и так накатался, аж ноги заболели.

После на станке докрутил 20 км. Вышла очень классная тренировка.

Опубліковано
...увидел на канале расчистили снег. взял коньки и так накатался, аж ноги заболели.

А на розчищеному каналі слідів велошин не помітив? ;)

Опубліковано

я в районе ЖД моста через Стырь видел следы Smart Sam'ов и что-то еще позлее. свеженькие, где-то в районе трех часов. признавайтесь :smile3:

Опубліковано

Тема "Король Гір 2011" закрита, але думаю, що багато хто з Луцька побачить на цьому відео себе

Гадаю, що буде приємно пригадати теплі деньки в зимовий період

Опубліковано

гм виникла ідея поїхати на дачу до себе зимою завтра.

там є світло, чайник, ліс і т.д.

10 хв пішки є залізнична платформа.

туда їхати краще всього буде через рівненську і за піддубцями наліво зразу пару кілометрів і на місці ітого в одну десь км 25 мені з дому. попутчики будуть?

Опубліковано

ЙЙЙЙЙЙЙЙєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєєххххууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Дело было вечером, делать было чего...)))))) Пішов я покатався на лижах по парку 900-ти річчя Луцька. Чудово так катався і тут мені зателефонували і сказали, що треба з села дещо привезти. Ну я не довго думаючи (бо якби довго, я б того не зробив) склав лижі прийшов домів, перевдягнувся у ....велоформу і поїхав :0155:

Вже при виїзді обнаружив відсутність задніх гальм. Адреналінчик капнув, дещо зжалось :_08: , але нічьо, їдем. Кручу кручу, зустрічаю Таню, ляляля, крутим далі. На Чернишевського вискакую на асфальт і вйоооооооо. До самих Маяків асфальтиком. Швиденько загрузився і назад.

Ітого, шо ми маєм, прибл. 28 км, за бортом "-18" - "-20" на швидкості так ваще хз скільки, адреналін рікою, і дещо так і не розжималось до самого дому)))

Пара фоточок для підтвердження, так сказать

%25D0%25A4%25D0%25BE%25D1%2582%25D0%25BE0207.jpg

%25D0%2591%25D0%25B5%25D0%25B7-%25D0%25B8%25D0%25BC%25D0%25B5%25D0%25BD%25D0%25B8-1.jpg

п.с.: сосульку розморожували феном, бо примерзла до бороди :0155:

п.п.с.: усєм савєтую, це непереказуємо :0155: :0155: :0155:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...