Перейти до змісту

Чи робили ви прививки своїй дитині/дітям?

D@ve

Рекомендовані повідомлення

Хочу дізнатись думку наших форумчан (тат/мам). Цікавить, якщо робили - то всі, чи можливо тільки деякі. Якщо ні, то якими міркуваннями прийшли до цього?

Скажу, що довго вивчав дане питання, читав книги/форуми обох сторін в цьому протиборстві. Але своє рішення поки озвучувати не буду. Цікаво дізнатись ваше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 120
  • Створено
  • Остання відповідь

Десь на хфорумі це питання вже піднімалось. Думки різні, кожен вирішує сам, однозначної відповіді нема. Навіть в інституті нам казали що це справа індивідуальна і обовязковості тут нема, але якщо не зробиш-то в садочок проблема, школа теж і т.ін. Я особисто робив усі прививки, які не були протипоказані моїй дитині, перенесла всі нормально.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Делали всё, кроме какой-то HIB-вакцины (говорили, что после неё часто осложнения бывают, она какая-то новая и её чуть ли не тестируют на детях). Организм переносил нормально (в некоторых случаях наблюдалось незначительное поднятие температуры - но это вариант нормы). Мне кажется, что основные прививки делать стоит.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб не повторюватись...мій пост в сусідній темі з ссилкою на сайт щеплень http://board.lutsk.ua/index.php?s=&sho...st&p=204960

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Десь на хфорумі це питання вже піднімалось

Так, піднімалось, яле не в такому ракурсі.

Поки дякую всім, хто відповів. Цікаво, чи є у нас на форумі відказники?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Від безкоштовної прививки відмовились. Замовляли вакцину бельгійського виробництва, яка в собі містить 6 прививок. Доця була трохи жвава 2 дні (як під кайфом :) ), підйому/падіння температури не було. Наступні 2 щеплення будемо робити за тою ж схемою і вакциною того ж виробника. Робити чи не робити щеплення — це повністю індивідуальне питання. Тут треба слухати тільки себе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хм, цікаво. Назву/опис прививки можна озвучити? І ціну, якщо не секрет.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Назва звучить як "інформікс гекса" (правильну назву можу глянути дома, якщо треба буде), а вартість однієї ампули 300 грн. Цю вакцину возить тільки одна аптека, наскільки я знаю. Замовляти її треба за декілька тижнів і по рецепту лікаря.

Прививати дитину, на мою думку, треба обов"язково, бо мале ж не в акваріумі буде жити, тому хоча б мінімальний захист має бути.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ми поки відмовились на рік від щеплень,хоча в пологовому,поки мене не було поряд з дружиною,її лікарі шуганули стосовно туберкульозу,тіпа -"ви знаєте скільки тут породіль туберкульозних!!!".Ну і вкололи.Я їх чуть не порвав там.

Пок в дитини не пройдуть всі процеси(ходити,говорити,тощо) ніяких щепелень робити не будемо.Маємо гіркий досвід сусідів,зробили щеплення малому,то перестав и сидіти і ходити.А надалі якщо будемо робити,то тільки європейського виробництва.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Назва звучить як "інформікс гекса" (правильну назву можу глянути дома, якщо треба буде), а вартість однієї ампули 300 грн. Цю вакцину возить тільки одна аптека, наскільки я знаю. Замовляти її треба за декілька тижнів і по рецепту лікаря.

Прививати дитину, на мою думку, треба обов"язково, бо мале ж не в акваріумі буде жити, тому хоча б мінімальний захист має бути.

Проти яких хвороб дана вакцина? І в якому віці ви її кололи?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маємо гіркий досвід сусідів,зробили щеплення малому,то перестав и сидіти і ходити.

ужоснах. малій через тиждень робити перші щеплення... що робити ? хз

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

делали все прививки

были, конечно, одно-двудневные реакции

но не более

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

делали все прививки

в Луцьку чи в Києві ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

делали все прививки

в Луцьку чи в Києві ?

50/50

ибо 2 лета подряд дочка была в Луцке

и кое-какие прививки делали там.

если интересно - посажу жену сделать выписку по медицинской карточке :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всі прививки робили, і будемо робити :)

про дітей яким зробили прививки і все у них нормально в газетах не пишуть, і на базарі не розказують,

а якщо в когось десь щось не так - то зразу розтрублять в усі труби !

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раджу ознайомитись з думкою відомого лікаря-педіатра Комаровського:

Комаровкий - О прививках
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

грамотний дядько.

Ми теж чесно робили ВСІ привики - зараз відмовилися. (останні події весни та літа ).

Далі -поживем побачим..

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

класно він порівняв з ременями безпеки в авто :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

робили. Відмовлялася на півроку, зимою не робили щеплень, тільки коли потеплішало.

Кака зі щепленнями дітей не повязана. Щеплення роблять в усьому світі, в обовязковому порядку. Розуміючи, шо можу нарватися в двопроцентний ризик, ше більше боюсь нарватися на те, що називається "ай, яка ж я дурна, не зробила всього, шо могла". Зі мною можна сперечатися (а я не буду), можна не сперечатися, але я за прививки, а масових істєрік на тему "прививки - це однозначно погано" тєрпєть нінавіжу, особливо, як книжечку прочитала, шо нам разом з ними вливають МІКРОЧІПИ. Тьфу, блін.

Або одна коза дітям прививки не робить, але водить дітей кругом, де є якась болячка: свинка, вітрянка, корь, шоб мол, імунітет отримали. Це капєц. Вбила б. Я, наприклад, свинкою не хворіла і можу сказати чого.

Карочє, справа кожного, але не тре розказувать про трагічні випадки з сусідами і близькими (вони бувають, це т.зв. "двопроцентне попадання, від якого ніхто не застрахований, як від цеглини, потрапляння вишневої кістки в дихальні шляхи, дада, в мене так сусідка вмерла, або водойми, в знайомих, наприклад, два роки підряд на копанках по синові втопилося), розкажіть, скільки ви знаєте здорових щеплених дітей.

Мене завжди дивує, коли до сотень законів і правил, які вже існують, ми вигадуємо нові, святі вже до не можу, а дальше і дальше: дурників не даємо, прививок не робимо, з народження читати вчимо. Скоро ше заборонимо в школу ходити, бо там доброму не вчать, а тоді ше на коней пересядемо і замість книжок наскальні малюнки будемо вивчати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТО Юлямпочка:то все правильно,але я тоді буду прислухатись до лікарів і статистики в нашій країні,коли вони перестануть проводити на наших дітях експерименти і зароблять на цьому бабло. Бо як треба їм показати рівень щеплень,то вони до тебе добренькі,а як тільки з дитиною ускладнення,то цитую:"Жіночка,не піднімайте шуму,в нас якісні прививки,може то ви дитину чимось накормили або на протязі посадили,чоми ми маємо відповідати?"(з розповідей сусідки).

Крім того,я вже десь писав,якщо в країні де 30% населення пройшло і проходить через КПЗ,тюрми і зони(в яких просто кішить туберкульозом,гепатитом тощо),якщо рівень доходів більшої частини населення не дає змоги купувати якісні продукти(бо 70% продуктів в нас дуже низької якості),то щеплення до одного місця.В мене товариш лікар і каже,що хворих туберкульозом достатньо багато і серед щеплених від нього.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я рад, что меня в детстве родители при малейших болячках не пичкали лекарствами, прививками, как другие, и не кутали в любую погоду в теплое, а закаляли.

Теперь на иммунитет совершенно не жалуюсь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Адміністратори

Ми робимо всі прививки.

Реакція малого нормальна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в країні де 30% населення пройшло і проходить через КПЗ,тюрми і зони
Хм. А де можна таку цікаву статистику почитати?

Юлямпочка, згідний на 100% :friday:

в нас якісні прививки,
zaHARE, якщо тебе не влаштовує якість вакцини, то хто тобі забороняє придбати вакцину, до якої в тебе більше довіри? Знайти зараз можна любу інформацію і придбати можна теж все. Якщо ти відмовляєшся від щеплень, то яким чином ти плануєш віддавати дитину в садочок/до школи?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ужоснах. малій через тиждень робити перші щеплення... що робити ? хз

Перше щеплення робиться в першi 24 години життя дитини. Проти гепатиту Б. Чи ви його не робили?

to adebt

Так проти яких болячок вакцина, що ви купували?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я все же придерживаюсь принципа - минимум лекарств

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...