Перейти до змісту

Рух маршруток у Луцьку

Alisa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
31 хвилин тому, Bliksss сказано:

Із суботи, 14 грудня, в рейси вийдуть ще 20 автобусів. Вони забезпечать маршрути №11 та 32. Цього вдалося досягнути завдяки домовленостям з ФОП Михайлюк Ю. (10 автобусів) та ФОП Оплачко Т. (10 автобусів). Вони розпочали встановлення необхідного обладнання.

і обіцяли дотримуватися графіку і не звалювати раніше з маршрутів?

• Відповідей 810
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Цитата

У Луцьку шукають перевізника на маршрут до Вишкова

https://www.volynnews.com/ua/news/all/u-lutsku-shukaiut-pereviznyka-na-marshrut-do-vyshkova/

У одному із районів Луцька – на Вишкові, на лінії їздить лише один автобус, який є власністю Луцького підприємства електротранспорту. Через велику затрату пального він – збитковий для міста, тож з часом транспортний засіб планують зняти з маршруту. Проте це трапиться лише у випадку, коли хтось із перевізників погодиться подати заявку на участь у конкурсі на цей маршрут.

Про це під час позачергового засідання виконкому повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов.

«За станом на сьогодні у районі Вишків курсує лише один збитковий автобус. Він є власністю Луцького підприємства електротранспорту. Валідатором він ще не обладнаний, оскільки знаходиться у статусі тимчасового перевізника», – зазначив головний транспортник Луцька.

На це виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт зауважив, що така ситуація триватиме, поки не знайдеться перевізник, який погодиться взяти участь у конкурсі на цей маршрут.

«Якщо виникла така ситуація, що людям немає як дістатися до роботи, то що було робити? Цей автобус не братиме участі в системних перевезеннях, бо він для нас збитковий – там величезні затрати пального. Та сьогодні це автобус тимчасово возить громадян, поки не відновиться рух на маршруті № 26. Щойно знайдеться перевізник, який погодиться взяти участь у конкурсі на цей маршрут, ми знімемо збитковий автобус з лінії», – сказав посадовець.

Натомість Володимир Степанов акцентував, що якщо до 19 грудня жоден перевізник не виявить бажання подати заявку на конкурс на маршрут № 26, валідатор встановлять у той автобус, що нині сполучає район Вишків із містом, попри його збитковість.

Мені здається, щось там не так з збитковістю. Маршрутка одна, їздить від Проміня до міжрайбази, ціна проїзду - 6 грн. в районі 16 год. 13 грудня в сторону Вишкова - повна пасажирів.

Опубліковано
10 хвилин тому, sss381 сказано:

Мені здається, щось там не так з збитковістю. Маршрутка одна, їздить від Проміня до міжрайбази, ціна проїзду - 6 грн. в районі 16 год. 13 грудня в сторону Вишкова - повна пасажирів.

якщо на одній "кінцевій" напхалась повна, і на "іншій" кінцевій розгрузилися - то може і збиткова.

транспорту вигідно коли є "короткий пасажир" 3-4 останівки і вийшов, зайшов інший - от тоді пруха

але громадський транспорт на те він і громадський що на всіх розмазується

коли я пишу громадський - маю на увазі муніципальний

він не для заробітку а для створення інфраструктури міста корисної і доступної для жителів

якщо в кінці року після всіх витрат вийшли на 0 - рік вдалий, ІМХО 

Опубліковано
4 минуты назад, Zevs_Isver сказал:

якщо на одній "кінцевій" напхалась повна, і на "іншій" кінцевій розгрузилися - то може і збиткова.

транспорту вигідно коли є "короткий пасажир" 3-4 останівки і вийшов, зайшов інший - от тоді пруха

То хто ж їм заважав пустити її по старому ""повному"" маршруту. Але ""неисповедимы пути "" міської влади.

Опубліковано
Щойно, sss381 сказано:

То хто ж їм заважав пустити її по старому ""повному"" маршруту. Але ""неисповедимы пути "" міської влади.

ну якщо коротко то.... долбойоби/корупціонери

то моє оціночне судження

зараз ситуація аврал, а те що вони до цього дотягнули .... ну я вже написав хто вони 2 рядочками вище

а от електронний квиток дає можливість впровадити "наськрізьний квиток"

тобто заходжу я  в 9ку на ГПЗ, пікнув карткою, з мене зняло 6 грн

доїхав до цуму, пересів на 24, пікнув

якщо на протязі 20 (для прикладу) хвилин - то нічого не знімається і поїхав в "Милуші" (припустимо, бо не знаю куди вона точно їде)

а от ті 6 грн, що знялися коли я почав поїздк, розподілилися між 2ма маршрутками, ну грубо кажучи по 3 грн

Опубліковано
1 година тому, sss381 сказано:

в ранкові і вечірні години в звичайну 26 і 26а не можна було запихнутись! а тут одна на весь вишків і збиткова?) триндить гнида.....
Мало того їде лише до променя. тобто весь маршрут це 4 км+-
Раніше хітрожопі воділи на 26, їздили по графіку лише в години пік! а в звичайний час дозволяли собі їздити через рейс.

Опубліковано
38 хвилин тому, sss381 сказано:

То хто ж їм заважав пустити її по старому ""повному"" маршруту.

Всього один автобус "знайшли", уявляеш з яким інтервалом він курсував би, якщо пустити його по повному маршруту?

Опубліковано
5 часов назад, sss381 сказал:

Я мав на увазі не один автобус.

І не всі інші маршрути по декілька автобусів. Тільки де їх взяти.

Опубліковано
2 годин тому, Bliksss сказано:

А в міськраді, Лучан теж - "мали на увазі"...

А ще точніше - мали, мають, і будуть мати...

Опубліковано
1 година тому, volks сказано:

Що вибрали, те і маємо.

Щось я не пам'ятаю, щоб пустозвона  Пустовіта - мером обирали...:mdr:

Опубліковано
1 час назад, Bliksss сказал:

Щось я не пам'ятаю, щоб пустозвона  Пустовіта - мером обирали...:mdr:

В Луцьку не монархія. Вирішує все міська рада. І пустоцвіта вона призначила.

Опубліковано

Експеревізник розказав, чи повернеться на маршрути №3, 9 і 26а

Коротше кажучи, хоче або без валідаторів,  або з валідаторами, але дорожче вартість проїзду))

Опубліковано
2 хвилин тому, Bliksss сказано:

Коротше кажучи, хоче або без валідаторів,  або з валідаторами, але дорожче вартість проїзду))

через вартість валідатора? чи як?

Опубліковано

Та вони вкінець охрініли ! Обслуговуючи один з найменших обласних центрів країни, і беручи плату на рівні з найбільшими містами, вони ще невдоволені вартістю проїзду ?!

transport_1.jpg

Опубліковано
26 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

через вартість валідатора? чи як?

з якого буя? валідатор  для перевізників - безкоштовний, передається в користування, аргумент в них залізний - "ми порахували, що має коштувати ХХ грн і це тільки  для виходу на межу рентабельності, а не прибуток і модерннізацію рухомого складу" одним словом - Ляшко!!!

Опубліковано
10 минут назад, SergLutsk сказал:

Та вони вкінець охрініли ! Обслуговуючи один з найменших обласних центрів країни, і беручи плату на рівні з найбільшими містами, вони ще невдоволені вартістю проїзду ?!

transport_1.jpg

очень старая инфа.

Ужгород-7грн автобусы, в 2 раза меньше Луцка. закупают большие автобусы, их маршруты делают как несколько маршруток.

Опубліковано

таки да , дуже стара інфографіка, у Франківську троль вже давно 4 грн.

В Дніпрі було  4 грн вже давно, а не 1,5 грн. , зараз ніби 6 грн. троль/трамвай

Опубліковано
33 minutes ago, SergLutsk said:

transport_1.jpg

Тобто те, що тут вказані старі ціни тебе не турбує взагалі?

Опубліковано

в Ужгороде на машине проезд дешевле выходит по топливу, машин очень много, их владельцы живут на окраинах и за городом. в Итоге - пробки, на велосипеде или скутере в это время еду 10мин, на машине 30)), большим автобусом можно 45мин+ ожидание.

Опубліковано

Так, подивився, це інформація літа 2018, тобто 1,5 року назад. Я б не назвав це аж надто застарілою інформацією, враховуючи що минулого літа, якщо не помиляюсь, наші маршрутчики вже також брали за проїзд 6 грн. Крім того з того часу здається не особливо змінились ні ціна на бензин, ні на долар. А точніше останній подешевшав. Ото ж скажіть які такі скрутні обставини "змушують" наших неймовірно ображених маршрутчиків вимагати підняття ціни за проїзд ? Бо більшу зарплату хочеться ? Так це не наша проблема, мені теж хочеться, так це теж нікого не обходить.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...