Перейти до змісту

Сплата комунальних платежів через інтернет!

Panna75

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 423
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
1 час назад, jack74 сказал:

трішки офтопну в сторону

На сайті давно висить оголошення

мені от цікаво, чим вони аргументують це блокування користувачів? Я ж не прошу обчислювальний центр надати мені доступ до заборонених ресурсів... Яким чином цей указ стосується МОЄЇ п/с, якою я реєструвався? На якій підставі МОЦ Луцька блокує мій доступ до них? Як на мене, це необгрунтоване порушення з їхнього боку

Стараються пєрєбздєть, шоби нє нєдобздєть?

(суто в мене реєстровано українською п/с, але в знайомого була російська, заходив він рідко, попередження не побачив, зара пише адміну "прохання"... але нафіга ця морока?)

мене заблокувало, сцукі

Опубліковано
1 час назад, jack74 сказал:

Указ Президента України ... про блокування ... російських ресурсів на теріторії України.

Кількість російських П\С в базі даних ОЦ Луцька: 962 шт.
З 1 червня 2017 року будуть автоматично заблоковані.
Щоб змініти пошту, надішліть нам лист, вказав: логін, стару та нову П\С

:)

Опубліковано

@SunSeth я англійської не знаю. Ти маєш якесь пояснення, чи так, аби повиглуплюватися?

@nickel :D:_25: я й не помітив, що то учні Азірова :) Тоді це багато пояснює - вони ж не змогли толком Указ зрозуміти, от і "пєрєбздєлі" :) ("вказав" теж з тієї ж опери русизмів)

Опубліковано
9 минут назад, jack74 сказал:

@nickel :D:_25: я й не помітив, що то учні Азірова :) Тоді це багато пояснює - вони ж не змогли толком Указ зрозуміти, от і "пєрєбздєлі" :)

Я в їхню підтримку писав. Цей самий відписував. То я вже дивуюся.

• 4 місяця потому...
Опубліковано

Всім привіт... Не знаю чи та тема що треба... але всетаки.. АВАНС за опалення хто платить хто ні? Обов"язквоий він чи ні? і це лише у мене за опалення йде стоіть велика переплата що за цей місяць типу як нічого не потрібно проплачувати.... лише строка АВАНСУ стоіть..

У кого як поділіться) Дякую.

Плачу на комунал.луцьк.уа =)

Опубліковано
3 хвилин тому, Pavelix сказано:

АВАНС за опалення хто платить хто ні? Обов"язквоий він чи ні?

не обов'язковий, можете платити ,а можете - ні. Я - не платив, ні в цьому, ні в минулому, ні в позаминулому )) Переплати - немаю ,плачу на комунал.луцьк.

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Безымянный.png

Не можу добавити постачальника (Водоканал), не підходить номер особистого рахунку. Кому вдасться напишіть що вказували.

Опубліковано
52 minutes ago, nickel said:

Не можу добавити постачальника (Водоканал), не підходить номер особистого рахунку. Кому вдасться напишіть що вказували.

Хотів подивитися, а там таке:

"При вході не вдалося встановити з'єднання з сервером постачальника послуги, тому зараз доступні лише деякі функції (листування, налаштування облікового запису, інформація про постачальника послуги). 
Для доступу до всіх функцій спробуйте підключитися через деякий час… "

Опубліковано
1 минуту назад, yu2007 сказал:

Хотів подивитися, а там таке:

"При вході не вдалося встановити з'єднання з сервером постачальника послуги, тому зараз доступні лише деякі функції (листування, налаштування облікового запису, інформація про постачальника послуги). 
Для доступу до всіх функцій спробуйте підключитися через деякий час… "

А в мене все по старому:

Виявлені наступні помилки

• Особового рахунка НЕ ЗНАЙДЕНО. Номер особового рахунку, який вказуєте Ви, має повністю збігатися з номером в базі даних постачальника. Можливо відрізняється формат запису номера. Перевірте правильність вказаного Вами номера або зверніться до постачальника комунальної послуги, щоб уточнити свій особовий рахунок
Опубліковано
14 минут назад, yu2007 сказал:

А в якому форматі вводиш?

Пробував як в особистому кабінеті на сайті водоканалу: 123_4_56

Як на сайті комунал.луцьк.уа: 123-4-56

Ще вводив 123456, 123 4 56, вводив номер паперового договору.

Опубліковано
13 годин тому, nickel сказано:

Пробував як в особистому кабінеті на сайті водоканалу: 123_4_56

Як на сайті комунал.луцьк.уа: 123-4-56

Ще вводив 123456, 123 4 56, вводив номер паперового договору.

Треба спочатку 0 додати( 0123_4_56 )

Опубліковано
1 час назад, slw28 сказал:

Треба спочатку 0 додати( 0123_4_56 )

Проканало.

Але є нюанси. В кого код вулиці з двох цифр, то спереді тра писати два нолика. Код вулиці має бути з 4 цифр.

Опубліковано

Маю проблемку. Оплатив комуналку батьків через приват24 9 лютого (трохи поспішив, так як виїзжджав за кордон). Станом на сьогоднішній день все ще показує борг. Банк, звісно, "моя хата скраю" - "всі платежі пройшли, очікуйте оновлення".

Що порекомендуєте робити і як це вплине на факт надання субсидії?

Опубліковано

Спасибі, питання не актуальне. Гроші на рахунок обчислювального центру надійшли, затримка за ними.

@taurus07 , переживав, бо писалось, що база оновлена 21.02 - а борг досі висів

Опубліковано

А якщо по водоканалу переплата, яку суму останнього платежу вводити, щоб на укрбіллінг добавити ? Місяць назад на сайт vd.lutsk.ua щоб зареєструватися, вводив суму 0.01, тут не проходить.

Опубліковано
17 часов назад, Andreyka сказал:

А якщо по водоканалу переплата, яку суму останнього платежу вводити, щоб на укрбіллінг добавити ? Місяць назад на сайт vd.lutsk.ua щоб зареєструватися, вводив суму 0.01, тут не проходить.

або 0, або якщо є сплата за стоки гарячої води, то її також плюсувати.

Опубліковано

У когось вийшло додати в укрбіллінг другий лічильник води? Перший додав, а другий (той же особовий рахунок, тільки з "А" в кінці) ну ніяк, вже які тільки варіанти не пробував.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...