Перейти до змісту

Нещодавно відкриті заклади харчування в Луцьку

Molchik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
тому що піцерія

як там в бровіна на вітринах: "піца, паста, вино", а не "картопля, шкварки, пиво" ))

Вибачте, але в наших закладах півлітри соку коштують дорожче за півлітра пива, а вино взагалі недоступне для пересічного українця - 100-150 грн пляшка. Тому всі і пють пиво і горілку.

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Був я вчора з другом в тій Дядя Pizza.

......

Обслуговування нормальне, все приносять швидко, є там і суші меню, і ще піци діаметром 60 см, до них в меню пише що приносять 2 пачки томатного соку на шару, але не уточняв чи так і є.

Старий талін 50 мл. - 25 грн, ціни на коктелі і випивку як на діско. Відповідно цим мені і не сподобалось. Я краще в соло буду ходити на другий поверх )))

Офіціанти молоді. Адміністрація не допрацювала. на прохання принесіть для дитини какао з вершками - як на коктелі - не змогли. нє положено.. захотіли просто вермішелю без соусу - знову: виберіть, заплатіть як за вермішелю з соусом, а ми принесемо без соусу....

І ціни такі відчутні... поїли суші, на двох, заплатили більше ніж в Карамельці...

А піца досить не погана. і ціна адекватна

Опубліковано

В нас напевно в закладах багатьох будуть доводити що якщо муха в піцці чи салаті, то це ти її замовив, і маєш платити :)))

• 2 тижня потому...
Опубліковано
захотіли просто вермішелю без соусу - знову: виберіть, заплатіть як за вермішелю з соусом, а ми принесемо без соусу....

що за нова страва в луцьких забігайлівках? :0016:

чи в меню так і написано "вермішеля"?

Опубліковано

...

чи в меню так і написано "вермішеля"?

... приносять в штампованій за часів совка стальній потертій таріляці, чорний хліб і гірчиця в камплєкті :_07:

Опубліковано
... приносять в штампованій за часів совка стальній потертій таріляці, чорний хліб і гірчиця в камплєкті

і вилка така...люмінієва)))

Опубліковано
... приносять в штампованій за часів совка стальній потертій таріляці, чорний хліб і гірчиця в камплєкті

і вилка така...люмінієва)))

да-да.. погнута і фігово вирівняна в трьох місцях :)

Зю... прастітє за флуд.

Опубліковано

Шось мене ностальгія пробрала...

Мене тут зараз многіє не поймуть.. але капець як захотілось заглянути в такий "прЕвЕд з минулого".. і знаєте, напевно в Луцьку залишився такий заклад (просто там форма власності така, що лізти собі в збиток) - столова Енергонагляду (ніби) на Залізничній. Я там не був років з десять і коли буду в Луцьку, то обов'язково загляну.

Такий собі камбек в далеке минуле... і привіт печія :_07:

Опубліковано

Мене тут зараз многіє не поймуть.. але капець як захотілось заглянути в такий "прЕвЕд з минулого".. і знаєте, напевно в Луцьку залишився такий заклад (просто там форма власності така, що лізти собі в збиток) - столова Енергонагляду (ніби) на Залізничній. Я там не був років з десять і коли буду в Луцьку, то обов'язково загляну.

Я сьогодні супчик з грибами їв в автозаводській столовій за три-піісят ) Дуже порадувала "тьотка" на роздачі, яка, питаючи мене що буду, дуже "смачно" колупалась мізинцем в зубах.

Опубліковано

закрили минулого року
Опубліковано

закрили минулого року

Шьйорт! По контексту столовок, думаю, багато.. а от шоб камбек в Радянський Союз.. треба їхати в Данєцкій край тепер, там ще залишились :_07:

Опубліковано

Ага , я туди заходив якось , робота поряд , але літом там повно мух , ну його . :_12:

А взимку ліньки йти :_07:

Опубліковано

закрили минулого року

Шьйорт! По контексту столовок, думаю, багато.. а от шоб камбек в Радянський Союз.. треба їхати в Данєцкій край тепер, там ще залишились :_07:

ще раз повторюю: зайдіть в їдальню училища культури (в народі «Кульок») і в ніякий Данєцкій край їхати не потрібно.

Опубліковано

схожий колорит в їдалці Облради, доступні ціни, якщо вдало попасти на прийом їжі, зовсім безкоштовно тріо Маренич ветерани УПА поспівають під вухо

Опубліковано

пілять ))) тут вас пачітать, так всє такіє арістократи, і абєдают в рєсторанах, да ? а столовки обходять десятою дорогою :_07: ню-ню.

Опубліковано

SCMCJO1ZquM.jpg

pIFwqXNSk-4.jpg

4tvyDg-IhKM.jpg

http://vk.com/id85129981 - тут больше информации

Отсебятина: Суши Юрины я ел уже много рад - вкуснятина ешо та!

А вот пиццу от второго Юрия обязательно попробую!

Если я правильно понял Хазипова, то с сегодняшнего дня можно и посидеть у них на ул. Кривой Вал 39 (омещение гостиницы Zaleski, вход со двора). Завтра обязательно зайду к ним и отпишусь!

Опубліковано

був як тільки вони запустили кухню, але ще не закінчили зал - то замовлення носили в ресторан готелю Zaleski. Піца кльова, но мені більше подобається в Тарантеллі. А от літр соку за 14 грн порадував неймовірно. Суші не пробував.

Опубліковано

Ще одна піцерія і сушильниця? Як оригінально...

п.с. В Луцьку скоро буде піцерій більше, ніж в містечку такого ж розміру в Італії

Опубліковано
п.с. В Луцьку скоро буде піцерій більше, ніж в містечку такого ж розміру в Італії

Тернопіль нам не переплюнути.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...