Slavco Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 15:09 #276 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 15:09 говорять неправду. там буде банк Русский Стандарт Коли на новосєльє заходіть?
Zeuss Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 15:12 #277 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 15:12 Піца і суші то якраз не фастфуд...Фастфуд, в оригіналі, їжа, що швидко готується.Піца, якщо тісто постояло (в варіанті суші - зварений рис) готується 10хв, десь так само катаються роли.Але це питання гастрономії і суб'єктивного відношення. В Неаполі до піци одне відношення, а в тій же Тоскані.. нехай вона буде приготовлена по всім зразкам і запечена в печі з цегли лави Везувія, вже буде опосередковане відношення. Так само і з суші (ролами).
Tomagawk Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 18:23 #278 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 18:23 Сушия буде в ЦУМі - 100%!
Alexss Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 19:12 #279 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 19:12 Доречі про суши... Замовляємо постійно додому суши в OTTIMO-CIBO "Vesuvio-papa&Fujiyama-mama"доставка при замовленні на 100 грн. безкоштовна, смакота....Да, суші там однозначно найкращі в місті. Піца також гуд, але краще їсти на місці, бо поки доїде, то вже зовсім не той смак. А піца з морепродуктами, хоч і вартує здається 70грн. але це шедевр!!
Yarchik Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 19:25 #280 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 19:25 Піца також гуд, але краще їсти на місці, бо поки доїде, то вже зовсім не той смак. А піца з морепродуктами, хоч і вартує здається 70грн. але це шедевр!!Піца там гівняна. Тричі замовлялася різна. І тричі приходила (до речі, за доставку через дорогу беруть 10 грн.) ніяка. Якщо з начинкою ще все нормально, то тісто - відверто несмачне.
Alexss Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 20:49 #281 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 20:49 Піца також гуд, але краще їсти на місці, бо поки доїде, то вже зовсім не той смак. А піца з морепродуктами, хоч і вартує здається 70грн. але це шедевр!!Піца там гівняна. Тричі замовлялася різна. І тричі приходила (до речі, за доставку через дорогу беруть 10 грн.) ніяка. Якщо з начинкою ще все нормально, то тісто - відверто несмачне."краще їсти на місці, бо поки доїде, то вже зовсім не той смак". що додати? перейдіть через дорогу і спробуйте гарячу і незапарену в коробці. З доставки сама найкраща піца може видатись гівняною.
DaBass Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 20:50 #282 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 20:50 Паб «Льох у свата» вул. Пушкіна, 2 кто был там ? что можете в общих чертах сказать про это заведение? Есть ещё у нас такое кафе "Старий Лихтар" вул. Степана Бандери, 6 это бывшая Суворова ... что это за заведение ?Бар "Хмельницький" тоже что-то новое ... вул. Б. Хмельницького, 3а может я пишу не в тему но всё же что б не разводить кучу тем спрошу тут .
DaBass Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 20:50 #283 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 20:50 а что могу сказать про пиццерии то могу сказать :самая как для меня вкусная пицца это в "Теревени" и "Базилик" второе место занимает "Соло" и "Дядя Пицца"а третье место отдам трём притиндентам "Дюна" " Тарантелла" "Бениссимо" "Сан Ремо" хоть и пиццерия но для меня как столовая и пицца там не ухты-ахты "Челентано" тоже пролетает как фанера потому что очень там маленькие и высокие столики и неудобные стулья ...."Феличита " это самая первая пиццерия которая появилась у нас в городе и потом после того как уверенно закрепилась превратилась в РЕСТОРАН-пиццерию .... хоть там и вкусная пицца но цены на 15 грн дороже на пиццу чем в остальных пиццериях .... это заведение не попадает в список а в Оттимо Цибо надо сходить и оценить это заведение и пиццу в том числе ....
Yarchik Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 20:59 #284 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 20:59 "краще їсти на місці, бо поки доїде, то вже зовсім не той смак". що додати? перейдіть через дорогу і спробуйте гарячу і незапарену в коробці. З доставки сама найкраща піца може видатись гівняною.Як правило, мені піца потрібна саме доставлена. Це коли прийшли на офіс гості, і треба швидко щось замовити, аби перекусити. Якщо кудись йти - то явно не на піцу. І чомусь піца від "Фелічіти" і "Беніссімо" має практично ідентичний смак - що доставлена, що на місці скормлена.А от про те, що в Оттімо Чібо можна ще й всередині перекусити - я про це не знав, та й якось сумніваюся. Вони ж там в підвальчику орудують - невже там є де посидіти? Досі вважав, що там лише замовляють з доставкою.
Masik Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 21:04 #285 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 21:04 Ярослав, там 6 или 7 четырёхместных столиков стоит.
Alexss Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 21:11 #286 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 21:11 "краще їсти на місці, бо поки доїде, то вже зовсім не той смак". що додати? перейдіть через дорогу і спробуйте гарячу і незапарену в коробці. З доставки сама найкраща піца може видатись гівняною.Як правило, мені піца потрібна саме доставлена. Це коли прийшли на офіс гості, і треба швидко щось замовити, аби перекусити. Якщо кудись йти - то явно не на піцу. І чомусь піца від "Фелічіти" і "Беніссімо" має практично ідентичний смак - що доставлена, що на місці скормлена.А от про те, що в Оттімо Чібо можна ще й всередині перекусити - я про це не знав, та й якось сумніваюся. Вони ж там в підвальчику орудують - невже там є де посидіти? Досі вважав, що там лише замовляють з доставкою.Да, там невеличкий ресторанчик. З алкоголю лише пиво, є салати і десерти, справжня панакота. Затишно. Ми ходимо з жінкою: вона на суші - я на піцу, інколи с дітьми. На рахунок Фелічіти... Цього літа мені довелось бути тиждень в Неаполі. Звісно піцу там куштували, і в різних закладах. Ну в пана Бровіна найкращий сервіс і свій стиль, але піца - не то.Я теж не фанат піци, але якщо вже їсти - то Оттімо або Соло.
taurus07 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 21:20 #287 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 21:20 Але це питання гастрономії і суб'єктивного відношення. В Неаполі до піци одне відношення, або в тій же Тоскані...... краще їсти на місці, бо поки доїде, то вже зовсім не той смак....отак буде правильно :-)
Соромітник Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 21:29 #288 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 21:29 Оттімо Чібо не вразило ні разу. 2 заходи був на піці і один на суші - місцями смачно але не завершено і убого. і якби питання до власника Хмельницького який тут відписувався сьогодні зайшов з кумами і співробітниками - ммм, всі дружно відмітили що вареники кльові а музика.... гавно... чьо так ? та і пива не було ніфіга ніякого окрім пляшкового - не зачьот ні разу
Alexss Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 21:37 #289 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 21:37 Оттімо Чібо не вразило ні разу. 2 заходи був на піці і один на суші - місцями смачно але не завершено і убого. і якби питання до власника Хмельницького який тут відписувався сьогодні зайшов з кумами і співробітниками - ммм, всі дружно відмітили що вареники кльові а музика.... гавно... чьо так ? та і пива не було ніфіга ніякого окрім пляшкового - не зачьот ні разу емммм... музику підібрали ніби нормальну: класичний рок, легенький поп-рок і тп. ніякої кіслоти, чи там брутальної попси. Чим цього разу недогодили? Що грало, як Ви були? А пива зовсім не було??? не уявляю.. може не було того, що Ви зазвичай п"єте? Доречі змушені відмовитись від Зємана назавжди. Привозили останнім часом таку мочю, що нас вже звинуватили в розведенні пива... жах.
DaBass Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 22:04 #290 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 22:04 емммм... музику підібрали ніби нормальну: класичний рок, легенький поп-рок і тп. ніякої кіслоти, чи там брутальної попси. Чим цього разу недогодили? Що грало, як Ви були?А пива зовсім не було??? не уявляю.. може не було того, що Ви зазвичай п"єте? Доречі змушені відмовитись від Зємана назавжди. Привозили останнім часом таку мочю, що нас вже звинуватили в розведенні пива... жах.а почему если пивнушкО то всегда играет всякая хрень типа классического рока и везде .... я вообще не понимаю как можно совмещать пиво и рок ????? лучше бы играло что то типа Скрябина, ДзиДзЁ это как то с пивом больше пляшет ... Вот кто не знает в Питере открылся "РукиВверх" бар музыка 80х- 90х в 100 раз лучше чем ваш вонючий рок
Alexss Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 22:16 #291 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 22:16 а почему если пивнушкО то всегда играет всякая хрень типа классического рока и везде .... я вообще не понимаю как можно совмещать пиво и рок ????? лучше бы играло что то типа Скрябина, ДзиДзЁ это как то с пивом больше пляшет ... Вот кто не знает в Питере открылся "РукиВверх" бар музыка 80х- 90х в 100 раз лучше чем ваш вонючий рокКаждому не угодишь, музыка в заведении всего лишь фон, для кого-то важно что играет, а другой и не заметит. Классический рок, он потому и классический, что очень популярен.А ваш пренебрежительный тон скорей говорит о вашей незрелости. Ну ничего, с возрастом ещё вкусы не раз поменяются, и хороших манер надеюсь добавится.
Соромітник Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 22:39 #292 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 22:39 пардон, сьогодні ввечері грала якась жорстка попса - тьолкі постійно шото там сіськами трусили - дуже на класичний рок схоже.а колись можна було почути Нірвану і Ніка Кейва... контрастно однаконе то шоби сіські не подобалися - просто за ними зазвичай в "голівуд" ходитьсяа Хмельницький все ж ніби троха інший напрямок має.... імхо
Alexss Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 22:48 #293 Опубліковано 26 Листопада, 2012 в 22:48 пардон, сьогодні ввечері грала якась жорстка попса - тьолкі постійно шото там сіськами трусили - дуже на класичний рок схоже. а колись можна було почути Нірвану і Ніка Кейва... контрастно однако Ви мене вбиваєте Нірвана це мабуть перебор, а от попсові тітькі... схоже хтось недопоняв. будем лікувать фігурними пілюлінами.. не то шоби сіські не подобалися - просто за ними зазвичай в "голівуд" ходиться а Хмельницький все ж ніби троха інший напрямок має.... імхо В мене складається враження, що ви краще розумієте питання ніж мій директор ))) треба нам якось зустрітись за бочкой бокалом пивка.
mix_forever Опубліковано 27 Листопада, 2012 в 07:21 #294 Опубліковано 27 Листопада, 2012 в 07:21 "Феличита " это самая первая пиццерия которая появилась у нас в городе и потом после того как уверенно закрепилась превратилась в РЕСТОРАН-пиццерию .... хоть там и вкусная пицца но цены на 15 грн дороже на пиццу чем в остальных пиццериях .... это заведение не попадает в список Я согласен переплатить 15 и даже 50грн за адекватное обслуживание, приятную атмосферу, вкусную еду и полное отсутствие хамла и быдла... Піца і суші то якраз не фастфуд... якраз навпаки і виняток, хіба що, якщо готувати власноруч Ти це Бровіну скажи )) І почуєш цілу лекцію про то, шо піцца то ніразу не фастфуд...
searcher Опубліковано 27 Листопада, 2012 в 07:28 #295 Опубліковано 27 Листопада, 2012 в 07:28 А от про те, що в Оттімо Чібо можна ще й всередині перекусити - я про це не знав, та й якось сумніваюся. Вони ж там в підвальчику орудують - невже там є де посидіти? Досі вважав, що там лише замовляють з доставкою.До того як там вони поселились, в тому приміщенні був конференцзал (тепер 1/3 приміщення - кухня, 2/3 - зал, ніби так..), якби не популярність кухарів, то навряд чи вони б там довго проіснували.
Zeuss Опубліковано 27 Листопада, 2012 в 08:24 #296 Опубліковано 27 Листопада, 2012 в 08:24 Ти це Бровіну скажи )) І почуєш цілу лекцію про то, шо піцца то ніразу не фастфуд... Так тут вже питання підходу до справи і деталей. Якщо тобі перечити тим, що паяння материнок на ноутах це як два пальця об асфальт для технаря студента вище 3-го курсу? Так само з Бровіним і тією ж "Тарантеллою". Тут є носій франшизи, тому зразу приношу вибачення. Як можна рівняти прісну ватрушку погведзяну чимось зверху і присипану сушеним базиліком фірми "мрія" з стравою наближеною до класичних рецептів і адаптованою (за роки) до наших смаків? Я вже не говорю про атмосферу, обслуговування, власний стиль і т.д. Але по суті: 1. До 1830 року (ніби перше відкриття піцерії в сучасній історії) піца продавалась під відкритим небом з лотків, або з жестяних термокоробів, які носили на головах молоді хлопаки, щоб заробити копійку. Нічого не нагадує? 2. В закладах класичної високої кухні (або наближених) не подають піци. Правда є винятки у вигляді трохи збоченої американської кулінарної мутації або закладів з напрямком "ф'южин". 3. Сама концепція страви побудована на швидкому приготуванні і споживанні, про що я писав вище. Просто це автентичний фастфуд, який вже переріс в цілу субкультуру.
searcher Опубліковано 27 Листопада, 2012 в 09:19 #297 Опубліковано 27 Листопада, 2012 в 09:19 Оффтоп стосовно фастфуд-у. Все залежить від того, де і як страву подають і споживають. Слід розрізняти поняття швидкої їжі (фастфуд-у) де видають готову страву і відразу за неї розраховуються, споживання відбувається швидко і без надання додаткових сервісів (процес займає пару хвилин) та поняття ЗГХ де страву спочатку замовляють, її готують, споживають і на кінець розрахунок + додаткові сервіси (процес займає кільканадцять хвилин).
Соромітник Опубліковано 27 Листопада, 2012 в 09:45 #298 Опубліковано 27 Листопада, 2012 в 09:45 імхо, фастфуд і ресторан відрізняються не блюдами а подачею і умовами.
MACCEN Опубліковано 27 Листопада, 2012 в 13:58 #299 Опубліковано 27 Листопада, 2012 в 13:58 Перевірка оіфіціантів в ресторані я думаю проста, приходиш і просиш склянку води (яку мають подати безкоштовно), і сидиш там пару годин
searcher Опубліковано 27 Листопада, 2012 в 14:05 #300 Опубліковано 27 Листопада, 2012 в 14:05 Перевірка оіфіціантів в ресторані я думаю проста, приходиш і просиш склянку води (яку мають подати безкоштовно), і сидиш там пару годин Нагадаю, що вода буває газована, слабогазована і негазована, і незвідки вона не береться, тому склянка будь-якої води навряд чи буде безкоштовною.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.