Перейти до змісту

Нещодавно відкриті заклади харчування в Луцьку

Molchik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 1,1 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Піца і суші то якраз не фастфуд...

Фастфуд, в оригіналі, їжа, що швидко готується.

Піца, якщо тісто постояло (в варіанті суші - зварений рис) готується 10хв, десь так само катаються роли.

Але це питання гастрономії і суб'єктивного відношення. В Неаполі до піци одне відношення, а в тій же Тоскані.. нехай вона буде приготовлена по всім зразкам і запечена в печі з цегли лави Везувія, вже буде опосередковане відношення. Так само і з суші (ролами).

Опубліковано

Доречі про суши... Замовляємо постійно додому суши в OTTIMO-CIBO "Vesuvio-papa&Fujiyama-mama"

доставка при замовленні на 100 грн. безкоштовна, смакота....

Да, суші там однозначно найкращі в місті. Піца також гуд, але краще їсти на місці, бо поки доїде, то вже зовсім не той смак. А піца з морепродуктами, хоч і вартує здається 70грн. але це шедевр!!

Опубліковано

Піца також гуд, але краще їсти на місці, бо поки доїде, то вже зовсім не той смак. А піца з морепродуктами, хоч і вартує здається 70грн. але це шедевр!!

Піца там гівняна. Тричі замовлялася різна. І тричі приходила (до речі, за доставку через дорогу беруть 10 грн.) ніяка. Якщо з начинкою ще все нормально, то тісто - відверто несмачне.

Опубліковано

Піца також гуд, але краще їсти на місці, бо поки доїде, то вже зовсім не той смак. А піца з морепродуктами, хоч і вартує здається 70грн. але це шедевр!!

Піца там гівняна. Тричі замовлялася різна. І тричі приходила (до речі, за доставку через дорогу беруть 10 грн.) ніяка. Якщо з начинкою ще все нормально, то тісто - відверто несмачне.

"краще їсти на місці, бо поки доїде, то вже зовсім не той смак". що додати? перейдіть через дорогу і спробуйте гарячу і незапарену в коробці. З доставки сама найкраща піца може видатись гівняною.

Опубліковано

Паб «Льох у свата» вул. Пушкіна, 2 кто был там ? что можете в общих чертах сказать про это заведение?

Есть ещё у нас такое кафе "Старий Лихтар" вул. Степана Бандери, 6 это бывшая Суворова ... что это за заведение ?

Бар "Хмельницький" тоже что-то новое ... вул. Б. Хмельницького, 3а

может я пишу не в тему но всё же что б не разводить кучу тем спрошу тут .

Опубліковано

а что могу сказать про пиццерии то могу сказать :

самая как для меня вкусная пицца это в "Теревени" и "Базилик"

второе место занимает "Соло" и "Дядя Пицца"

а третье место отдам трём притиндентам "Дюна" " Тарантелла" "Бениссимо"

"Сан Ремо" хоть и пиццерия но для меня как столовая и пицца там не ухты-ахты

"Челентано" тоже пролетает как фанера потому что очень там маленькие и высокие столики и неудобные стулья ....

"Феличита " это самая первая пиццерия которая появилась у нас в городе и потом после того как уверенно закрепилась превратилась в РЕСТОРАН-пиццерию .... хоть там и вкусная пицца но цены на 15 грн дороже на пиццу чем в остальных пиццериях .... это заведение не попадает в список

а в Оттимо Цибо надо сходить и оценить это заведение и пиццу в том числе ....

Опубліковано

"краще їсти на місці, бо поки доїде, то вже зовсім не той смак". що додати? перейдіть через дорогу і спробуйте гарячу і незапарену в коробці. З доставки сама найкраща піца може видатись гівняною.

Як правило, мені піца потрібна саме доставлена. Це коли прийшли на офіс гості, і треба швидко щось замовити, аби перекусити. Якщо кудись йти - то явно не на піцу. І чомусь піца від "Фелічіти" і "Беніссімо" має практично ідентичний смак - що доставлена, що на місці скормлена.

А от про те, що в Оттімо Чібо можна ще й всередині перекусити - я про це не знав, та й якось сумніваюся. Вони ж там в підвальчику орудують - невже там є де посидіти? Досі вважав, що там лише замовляють з доставкою.

Опубліковано

Як правило, мені піца потрібна саме доставлена. Це коли прийшли на офіс гості, і треба швидко щось замовити, аби перекусити. Якщо кудись йти - то явно не на піцу. І чомусь піца від "Фелічіти" і "Беніссімо" має практично ідентичний смак - що доставлена, що на місці скормлена.

А от про те, що в Оттімо Чібо можна ще й всередині перекусити - я про це не знав, та й якось сумніваюся. Вони ж там в підвальчику орудують - невже там є де посидіти? Досі вважав, що там лише замовляють з доставкою.

Да, там невеличкий ресторанчик. З алкоголю лише пиво, є салати і десерти, справжня панакота. Затишно. Ми ходимо з жінкою: вона на суші - я на піцу, інколи с дітьми.

На рахунок Фелічіти... Цього літа мені довелось бути тиждень в Неаполі. Звісно піцу там куштували, і в різних закладах. Ну в пана Бровіна найкращий сервіс і свій стиль, але піца - не то.

Я теж не фанат піци, але якщо вже їсти - то Оттімо або Соло.

Опубліковано

Але це питання гастрономії і суб'єктивного відношення. В Неаполі до піци одне відношення, або в тій же Тоскані...

... краще їсти на місці, бо поки доїде, то вже зовсім не той смак....

отак буде правильно :-)

Опубліковано

Оттімо Чібо не вразило ні разу. 2 заходи був на піці і один на суші - місцями смачно але не завершено і убого.

і якби питання до власника Хмельницького який тут відписувався :)

сьогодні зайшов з кумами і співробітниками - ммм, всі дружно відмітили що вареники кльові а музика.... гавно... чьо так ?

та і пива не було ніфіга ніякого окрім пляшкового - не зачьот ні разу

Опубліковано

Оттімо Чібо не вразило ні разу. 2 заходи був на піці і один на суші - місцями смачно але не завершено і убого.

і якби питання до власника Хмельницького який тут відписувався :)

сьогодні зайшов з кумами і співробітниками - ммм, всі дружно відмітили що вареники кльові а музика.... гавно... чьо так ?

та і пива не було ніфіга ніякого окрім пляшкового - не зачьот ні разу

емммм... музику підібрали ніби нормальну: класичний рок, легенький поп-рок і тп. ніякої кіслоти, чи там брутальної попси. Чим цього разу недогодили? Що грало, як Ви були?

А пива зовсім не було??? не уявляю.. може не було того, що Ви зазвичай п"єте? Доречі змушені відмовитись від Зємана назавжди. Привозили останнім часом таку мочю, що нас вже звинуватили в розведенні пива... жах.

Опубліковано

емммм... музику підібрали ніби нормальну: класичний рок, легенький поп-рок і тп. ніякої кіслоти, чи там брутальної попси. Чим цього разу недогодили? Що грало, як Ви були?

А пива зовсім не було??? не уявляю.. може не було того, що Ви зазвичай п"єте? Доречі змушені відмовитись від Зємана назавжди. Привозили останнім часом таку мочю, що нас вже звинуватили в розведенні пива... жах.

а почему если пивнушкО то всегда играет всякая хрень типа классического рока и везде .... я вообще не понимаю как можно совмещать пиво и рок ????? лучше бы играло что то типа Скрябина, ДзиДзЁ это как то с пивом больше пляшет ...

Вот кто не знает в Питере открылся "РукиВверх" бар музыка 80х- 90х в 100 раз лучше чем ваш вонючий рок

Опубліковано

а почему если пивнушкО то всегда играет всякая хрень типа классического рока и везде .... я вообще не понимаю как можно совмещать пиво и рок ????? лучше бы играло что то типа Скрябина, ДзиДзЁ это как то с пивом больше пляшет ...

Вот кто не знает в Питере открылся "РукиВверх" бар музыка 80х- 90х в 100 раз лучше чем ваш вонючий рок

Каждому не угодишь, музыка в заведении всего лишь фон, для кого-то важно что играет, а другой и не заметит. Классический рок, он потому и классический, что очень популярен.

А ваш пренебрежительный тон скорей говорит о вашей незрелости. Ну ничего, с возрастом ещё вкусы не раз поменяются, и хороших манер надеюсь добавится.

Опубліковано

пардон, сьогодні ввечері грала якась жорстка попса - тьолкі постійно шото там сіськами трусили - дуже на класичний рок схоже.

а колись можна було почути Нірвану і Ніка Кейва... контрастно однако

не то шоби сіські не подобалися - просто за ними зазвичай в "голівуд" ходиться

а Хмельницький все ж ніби троха інший напрямок має.... імхо

Опубліковано

пардон, сьогодні ввечері грала якась жорстка попса - тьолкі постійно шото там сіськами трусили - дуже на класичний рок схоже.

а колись можна було почути Нірвану і Ніка Кейва... контрастно однако

Ви мене вбиваєте :0159: Нірвана це мабуть перебор, а от попсові тітькі... схоже хтось недопоняв. будем лікувать фігурними пілюлінами..

не то шоби сіські не подобалися - просто за ними зазвичай в "голівуд" ходиться

а Хмельницький все ж ніби троха інший напрямок має.... імхо

В мене складається враження, що ви краще розумієте питання ніж мій директор :)))) треба нам якось зустрітись за бочкой бокалом пивка.

Опубліковано
"Феличита " это самая первая пиццерия которая появилась у нас в городе и потом после того как уверенно закрепилась превратилась в РЕСТОРАН-пиццерию .... хоть там и вкусная пицца но цены на 15 грн дороже на пиццу чем в остальных пиццериях .... это заведение не попадает в список

Я согласен переплатить 15 и даже 50грн за адекватное обслуживание, приятную атмосферу, вкусную еду и полное отсутствие хамла и быдла...

Піца і суші то якраз не фастфуд...

якраз навпаки :)

і виняток, хіба що, якщо готувати власноруч

Ти це Бровіну скажи :))) І почуєш цілу лекцію про то, шо піцца то ніразу не фастфуд...

Опубліковано

До того як там вони поселились, в тому приміщенні був конференцзал (тепер 1/3 приміщення - кухня, 2/3 - зал, ніби так..), якби не популярність кухарів, то навряд чи вони б там довго проіснували.

Опубліковано

Ти це Бровіну скажи :))) І почуєш цілу лекцію про то, шо піцца то ніразу не фастфуд...

Так тут вже питання підходу до справи і деталей.

Якщо тобі перечити тим, що паяння материнок на ноутах це як два пальця об асфальт для технаря студента вище 3-го курсу? Так само з Бровіним і тією ж "Тарантеллою". Тут є носій франшизи, тому зразу приношу вибачення. Як можна рівняти прісну ватрушку погведзяну чимось зверху і присипану сушеним базиліком фірми "мрія" з стравою наближеною до класичних рецептів і адаптованою (за роки) до наших смаків? Я вже не говорю про атмосферу, обслуговування, власний стиль і т.д.

Але по суті:

1. До 1830 року (ніби перше відкриття піцерії в сучасній історії) піца продавалась під відкритим небом з лотків, або з жестяних термокоробів, які носили на головах молоді хлопаки, щоб заробити копійку. Нічого не нагадує? ;)

2. В закладах класичної високої кухні (або наближених) не подають піци. Правда є винятки у вигляді трохи збоченої американської кулінарної мутації або закладів з напрямком "ф'южин".

3. Сама концепція страви побудована на швидкому приготуванні і споживанні, про що я писав вище.

Просто це автентичний фастфуд, який вже переріс в цілу субкультуру.

Опубліковано

Оффтоп стосовно фастфуд-у. Все залежить від того, де і як страву подають і споживають. Слід розрізняти поняття швидкої їжі (фастфуд-у) де видають готову страву і відразу за неї розраховуються, споживання відбувається швидко і без надання додаткових сервісів (процес займає пару хвилин) та поняття ЗГХ де страву спочатку замовляють, її готують, споживають і на кінець розрахунок + додаткові сервіси (процес займає кільканадцять хвилин).

Опубліковано

Перевірка оіфіціантів в ресторані я думаю проста, приходиш і просиш склянку води (яку мають подати безкоштовно), і сидиш там пару годин :)

Опубліковано

Перевірка оіфіціантів в ресторані я думаю проста, приходиш і просиш склянку води (яку мають подати безкоштовно), і сидиш там пару годин :)

Нагадаю, що вода буває газована, слабогазована і негазована, і незвідки вона не береться, тому склянка будь-якої води навряд чи буде безкоштовною.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...