Перейти до змісту

Як стати квіточкою?

Yarchik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 76
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

VadimM, це ти що мав на увазі? ЧИтав, що значить слово будуар? Це виключно кімната для жінок.

Чи ти ділищ жіночу частину форуму на квіточок і не квіточок?

Доречі, в будяка теж є квітка.

Опубліковано

Тоді мене до будячків, пліз :D

Почалося... :blush:

UPD

Женя, так я і написав "щось типу", не приходить мені в голову назва суто чоловічої кімнати, крім тої що з буквою "М" на дверях, і то не факт.

Опубліковано

Ярчик тепер може усім (на його думку) квіточкам роздати пароль. Він що хотів - отримав.

Дійсно, я маю пароль. Якщо Женя дає добро, щоб я ним ділився з усіма бажаючими - то через приват це можливо.

Хоча, на мою думку, більш логічно було б, якби адміністрація відправила цей пароль автоматично всім жінкам форуму через ПМ. Не чекаючи 8 березня, наприклад.

Опубліковано

Дивно, але за весь час існування розділу, 2-3 людини звернулися до мене за паролем.

Але зараз, дякуючи Ярчиковій рекламі, розділ набере популярності. :) Дякую Ярчику!

Опубліковано

Доречі, в будяка теж є квітка.

О_О_О, то Ярчик в нас зараз квітучий будячок???

Щось середнє між кактусом і нарцисом :)

Опубліковано

А що дивного, якщо там штиль? Я сама помітила його лише тоді, коли шукала тему, котра виявилась перенесеною з Жіночого клубу.

Опубліковано

Гм, дві-три людини знали, до кого звернутись за паролем...а інші питали шо то таке і шо там, але чули тишу.. це був клуб ізбранних?:)

Опубліковано

ні. Ніяких ізбраних. Тема каг бе сама намєкаєт - будуар. І кому було б цікаво - спитали б. Можливо в Торіка питалися чи ще в когось.

Опубліковано

а тётя Вики гласит:

В более поздние периоды будуары использовали для создания предметов искусства, посвященных женщине (скульптура, живопись), а также для интимных утех.

Либо взаимоисключающие параграфы либо лесбиянство процветает :g05:

(Хотя, возможно, лишь избранным будякам будет дана честь посещать закрытый запароленый форум)

Опубліковано

Дійсно, я маю пароль. ... через приват це можливо.

Тобто тепер усім бажаючим через приват Ярчикові

прийдеться доводити

що

я вроді й квіточка...

Опубліковано

слово "будуар" знайоме? відповідно і створений розділ для жіночої частини форуму. Щоб ніхто із чоловічої частини там не флудив і не тролив.

Щоб ніхто не вліз у тему із прокладками, протизаплідними засобами та гінекологами. Власне, саме така і була задумка.

Ще одного не зрозумію :_37: Від жіночої частини форуму поступали скарги на чоловіків за флуд в жіночих темах?

Серед жінок було опитування, щодо бажання закритого форуму?

Задумка чия? Ініціативу Жіночого клубу Юлямпочкою пам"ятаю. А закритий форум для жінок придумали чоловіки, до котрого самі ж і мають доступ? :blink::0001:

Опубліковано

Шляхом послідовних умозаключєній питання стає все більш цікавим.

Я взагалі думав що то ініціатива Ласки.

Опубліковано

А все, що не з ініціативи Ласки не має права на існування? <_<Вибачте,нікого не хотіла образити.

Я теж не є ініціатором цієї ідеї, але пам"ятаю, що на одній з бордівок(ніби то було в Майдані) дівчата вели мову про те, що було б добре обговорювати теми, які стосуються виключно жінок, без втручання у них(у теми) заслужених тролів, які чудом знаходять час на власну жінку, двох коханок, кожну борд-здибанку і кожну тему на форумі.(Думаю більшість зрозуміли про кого я).Нехай дівчата виправлять мене, якщо я помиляюся в цій історії.

Я, до речі, теж не знаю секретного слова. :_11:

Опубліковано

А все, що не з ініціативи Ласки не має права на існування? <_<Вибачте,нікого не хотіла образити.

Чого не має? Має!

Я ж написав - думав, що будуарчик ініціювала Ласка. А тут вона в повідомленні вище мого запитує "чия задумка?", от я і зробив висновок, що чим дальше в ліс - тим жирніші партизани ;)

Опубліковано

Наталья, у вас к нєй что-то лічьноє?:))

Толік, ні, в жодному разі, як і до всіх інших,хто потерпає від того, що не може вільно спілкуватися в Будуарі.

До речі, я вибачилася, якщо ви не помітили. :)

Опубліковано
чудом знаходять час на власну жінку, двох коханок, кожну борд-здибанку і кожну тему на форумі

просто обзаздрився. хто ж це такий моторний???

Опубліковано

Знаєте, я не зрозуміла про якого троля йде мова, може для того треба було відвідати ті бордовки. Але оте все вище викладене про нього огидне dry.gif

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...