Перейти до змісту

Різні питання

Oksana04

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
On 28.10.2018 at 23:28, Zevs_Isver сказано:

а з іншого броузера?

Тоді з іншого браузера теж так само було. 

На Борді хтось може створити інтернет магазин? Пишіть в ПП

• 5 тижнів потому...
Опубліковано
11 часов назад, Waver сказал:

Порадьте портативний GPS трекер на ошийник для кота... цікаво де той гуляка пару діб пропадає

Інтимне життя то особисте :)

• Ха-ха 2
  • +1 2
  • 3 тижня потому...
Опубліковано

Чи є хтось, хто їздить в сторону Києва, Рівного по Рівненській трасі (Н 22)? Треба зробити одну фотографію дорожнього знаку на цій трасі, відносно недалеко від Луцька (с. Звірів).

Опубліковано
3 годин тому, nickel сказано:

Чи є хтось, хто їздить в сторону Києва, Рівного по Рівненській трасі (Н 22)? Треба зробити одну фотографію дорожнього знаку на цій трасі, відносно недалеко від Луцька (с. Звірів).

Буде їхати колега,через 3години.де саме фото робити?

• 2 місяця потому...
Опубліковано (змінено)

Підкажіть чому комп може не хотіти з першого разу переходити в режим сліп? Ніби вимикається, але відразу вмикається з вікном вибору користувача. Якщо ще раз натиснути сліп, то з другого разу переходить в сліп. І після другого разу також без проблем переходить в сліп повторно, аж поки не перезагрузити комп. Вінда 7. Аваст. Більше у фоні ніби нічого немає.

Таке враження, що після першого натискання вбивається якийсь процес, який заважає. Як його вичислити?

Змінено користувачем nickel
Опубліковано
On 26.05.2019 at 12:59, nickel сказано:

Аваст

це той ще вірус :)

спробуй вбити цю шнягу. Я не впевнений, але я його стараюся вбивати і не ставити!

Із безкоштовних - рекомендую AVG Antivirus Free, легкий. Не вантажить сильно.

Ну і ще , покажи диспетчер задач перед отим "фальш" сном.

Опубліковано
В 03.06.2019 в 11:52, Zheny@ сказал:

це той ще вірус :)

спробуй вбити цю шнягу. Я не впевнений, але я його стараюся вбивати і не ставити!

Із безкоштовних - рекомендую AVG Antivirus Free, легкий. Не вантажить сильно.

Ну і ще , покажи диспетчер задач перед отим "фальш" сном.

Задачі в диспетчері ті самі що до сліпу, що після.

Безымянный2.png

Опубліковано
16 минут назад, Zheny@ сказал:

гм.

AvastUI

спробуй видалити Аваст повністю.

Видалив аваст і поставив авг, не засинає з першого разу так само, а в диспетчері замість AvastUI тепер AVGUI

Опубліковано
7 годин тому, nickel сказано:

Видалив аваст і поставив авг, не засинає з першого разу так само, а в диспетчері замість AvastUI тепер AVGUI

Можна спробувати подивитися в шедулері taskschd.msc -> Active tasks, можливо там є подія (від того ж Авасту), котра пробуджує (подивитися по тригерах). Або перейти до поточного плану електроживлення і там вимкнути таймери пробудження. Також спробувати в налаштуваннях мережевого адаптера (з диспетчера пристроїв) вимкнути wake on magik packet і wake on match.

Опубліковано
В 08.06.2019 в 08:41, YVitaliy сказал:

Можна спробувати подивитися в шедулері taskschd.msc -> Active tasks, можливо там є подія (від того ж Авасту), котра пробуджує (подивитися по тригерах).

Подивився, але не розумію на що треба звертати увагу. 

Або перейти до поточного плану електроживлення і там вимкнути таймери пробудження.

Таймери мабуть вмикали б компа в певний час, а не відразу після переходу в сон. Чи я помиляюся?

Також спробувати в налаштуваннях мережевого адаптера (з диспетчера пристроїв) вимкнути wake on magik packet

Це зробив - не допомгло.

і wake on match.

Цього не знайшов.

Опубліковано

Вимкнути таймери - це значить заборонити запланованим задачам (із 1-го пункту) пробуджувати/переводити в сон комп'ютер. На рахунок wake on PATTERN match - думаю заморочуватись не варто. 

До речі, можна подивитись в диспетчері пристроїв на мишу і клавіатуру, на вкладці керування живленням зняти галочку "дозволити пристрою виводити з режиму сну", у мене колись в миші був зламаний ролик прокрутки, то миша просто відключала всі порти юсб, при цьому також пробуджуючи комп'ютер (рандомно по часу).

Ось так виглядає задача, котра може пробудити комп'ютер:

wake1.thumb.png.3532265ff4b79e0e653881ae4ca8a767.png

task.png

• 2 тижня потому...
Опубліковано
В 09.06.2019 в 15:43, YVitaliy сказал:

Вимкнути таймери - це значить заборонити запланованим задачам (із 1-го пункту) пробуджувати/переводити в сон комп'ютер. На рахунок wake on PATTERN match - думаю заморочуватись не варто. 

До речі, можна подивитись в диспетчері пристроїв на мишу і клавіатуру, на вкладці керування живленням зняти галочку "дозволити пристрою виводити з режиму сну", у мене колись в миші був зламаний ролик прокрутки, то миша просто відключала всі порти юсб, при цьому також пробуджуючи комп'ютер (рандомно по часу).

Ось так виглядає задача, котра може пробудити комп'ютер:

Ссссска мишка. Спочатку перебрав всі тригери, не знайшов жодного, який міг розбудити комп. Потім заборонив мишці будити і комп заснув з першого разу. Дякую.

• 1 місяць потому...
Опубліковано

Гей, @dual, (прямий лінк на тебе не прикріпляється, на жаль), підкажи, що ж тебе так засмутило в старій архівній темі з продажем телефону (тиц) - що аж в кожному повідомленні мінуси? Чи може ти згадав, що не згідний з думкою щодо рейтингу забрудненості міст або щодо підбору парфумів для чоловіка 

Інколи я думаю, що замало треную пса на виконання команд. Тепер бачу, що рівень його розвитку значно перейшов за твій :D

Опубліковано

49 minutes ago, d.u.a.l said:

Нешановний гей @CosmoPilot , мінуси у тих темах з'явились десь по схожій причині, як і у моїх старих як світ постах від твого імені. На тебе, бува, склероз не напав, так щиро дивуєшся? Різниця лише в тому, що ти свої ставив, бо тобі п'ята точка підгоріла, а я просто на твої дії ввімкнув отвєтку. Походу твоя собака вже давно розумніша за хазяїна, а ти цього ніяк не помічаєш. 

Пригорає якраз таки в тебе, ось гея приписав звідкись (може, турбує, тому ок). Мінуси були лише в політиці (що, в в принципі, зрозуміло), тебе ж понесло усюди.

Тішся, шкода тільки тебе.

• +1 1
  • 4 тижня потому...
Опубліковано (змінено)

Питання по Гугл сервісу Мій бізнес:

Є фірма, інформацію про неї в Гуглі розмістили користувачі. Вирішили підтвердити право на неї, але в Гуглі адреса була вказана без номеру будинку, лише вулиця. Через це листи з кодом підтвердження просто не доходили до адресата. На певний час втратили інтерес до цієї процедури, а коли знову повернулися, то  виявилося, що конкуренти якимось чином підтвердили право власності на цю фірму. Ніяких змін вони не вносили, лише додали лінк на свій сайт. І тепер щоб підтвердити право власності, електронні листи відправляються лише на поштову скриньку їхнього домену. Адресу можна змінити лише до @. Змінити спосіб підтвердження на паперовий лист чи телефонний дзвінок вже не дає. 

Як бути?

Змінено користувачем nickel
Опубліковано

По ідеї гугл експерти можуть допомогти - у них є можливість запропонувати зміни. Але їм треба за тією адресою відмітитись.

Screenshot_2019-08-29-08-36-18-411_com.google.android.apps.maps.png

Опубліковано
1 час назад, sergkots сказал:

По ідеї гугл експерти можуть допомогти - у них є можливість запропонувати зміни. Але їм треба за тією адресою відмітитись.

Та я сам експерт і фірма є в моєму "Мій бізнес". Силку на сайт я видалив, але вони її так само можуть повернути (як ескперти). Як мені підтвердити право на фірму?

• 2 тижня потому...
Опубліковано (змінено)

Здається, в телеграм після оновлення можна вставляти відео ютуб з певного моменту. Не можу знайти, як саме.

upd. Вставив текстом, якщо є простіші способи - пишіть.

Змінено користувачем Ant.ares
  • 4 місяця потому...
  • 2 тижня потому...

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...